İstanbul'da Fal - Falcılar

bana 2 yil once demisti ki,sen benim yanimda olmasan da benim esim olmasan da sen benim en guze hayalimsin,bu hayal asla bitmeyecek..
Canım herkes böyle sözleri hayatında en az bir kez duymuştur ne diyim sözlere çok takılı kalıp kendine acı çektirme lütfen ,mümkün olabildiğince unutmaya çalış hatta bir deftere içini dök ,akıt rahatla ben öyle yapıyorum, umarım yakın zamanda güzel şeyler olur hayatında

Bana özelden bildiğiniz iyi falcıların telefonunu yazarmısınız..herkes Arıyorum diyor fakat kimse özelden telefon numaralarını paylaşmıyor.nolur çok ihtiyacım var lütfen..rica ediyorum sizden..

hersey icin cok gec ama dua edin ikimiz icin de neolur

İnşallah sizin için en güzel şeyler olur. Üzülmeyin demek çok kolay biliyorum hatta insan üzülme diyene bile kızıyor bunu da biliyorum. Ama umarım içinizdeki acı biran önce diner, umarım yüzünüz hayatınız boyunca hep güler...

Bügün pen kafe yetere gitmeyi düşünüyorum.bide bu gökerin olduğu nazar kafe istiklalin neresinde ayhan ışık sokaktamı oda acaba

Bügün pen kafe yetere gitmeyi düşünüyorum.bide bu gökerin olduğu nazar kafe istiklalin neresinde ayhan ışık sokaktamı oda acaba
Göker pen cafenin köşesindeki çıkmaz sokakta nazar çay ocağında bakıyo falını. Pembe çıkmazı denilen çıkmazda yeri

parayla fal bakmayan hani olur ya etrafımızdaki komşu, eş, dost falan.. geçen bi arkadaşımın işyerine ziyarete gittim orada çalışan bir teyze fal baktı bana. valla ağzım acık kaldı. şuan ne yaşadıysam hepsini söyledi. gelecekle ilgili şeylerde söyledi ama onlara takılmıyorum. yani diyeceğim o ki parayla baktırdığımız falcılardan hiçbir aşağı kalır yanı yok. bence böyle insanlara baktırmak lazım. fal işini ticarete dökmüyorlar, tamamen hislerine göre konuşuyorlar. bana daha çok güven verdi açıkçası.

geleceyi tuttura bilen birini gordunmu simsiye kadar??? ani ve gecmisi bileni ne yapalim ani ve gecmisi biz hepimiz biliyoruz zaten

Bende Ayder Yaylasında öyle birine denk gelmiştim normalde bakmıyormuş ama ben ısrar ettim kırmadı sağolsun 3 dk baktı ama ağzım açık kaldı.

geleceyi tuttura bilen birini gordunmu simsiye kadar??? ani ve gecmisi bileni ne yapalim ani ve gecmisi biz hepimiz biliyoruz zaten
Geleceği Allahtan başka kimse bilemez ki zaten. şuan gittiğimiz falcıların hepsi zaten anı ve geçmişi söylüyor ve biliyorlarda. para vermek gereksiz yani. hisleri kuvvetli olan insanlarda biliyor bunları.

Bende Ayder Yaylasında öyle birine denk gelmiştim normalde bakmıyormuş ama ben ısrar ettim kırmadı sağolsun 3 dk baktı ama ağzım açık kaldı.
benim teyzemin de is yerinde bakmisti bi arkadasi oyle vakit gecsin diye bakmisti,ama kizin gelecekle ilgili soyledikleri hersey cikti, ablanin esi agir hasta ama haberiniz yok demisti teyzeme,sora obur teyzemin esi 6 ay sora kanserden oldu zaten,bide eskiden sevdigin cocukla bi yolculuk sirasinda karsilasacaksin demis tabi teyzem de umursamamis cunki daha yeni ise baslamis hemde yolculuk fln yapan biri deil,sora isten teyzemi is arkadaslariyla Bakuden Istanbula gondermisler ve o cocukla hava alaninda bekleme salonunda karsilamislar teyzem kameraya bile cekmisti cocugu :)

Selam kizlar ben yaklasik bir aydir edirnekapida oturan falci Nuran adinda bir kadinin telefon numarasini ariyorum.. Bana telefon numarasini verebilecek ya da hakkinda bilgi verebilecek olan var mi?

Benim bir arkadasima yillar evvel falbakmis bu sozunu ettigim kadin ve hayatina dair ne soylediyse cikmis... Evlenecegi insana ve hatta evlenecegi insanin isine gucune kadar soylemis... Cok etkisinde kaldigindan gitmeyi birakmis ve telefon numarasini bulamiyoruz. Aranizda giden ya da bilen var mi??

Vay be kalp gözü açık insanlar gerçekten var ben de hayatımda 2 defa parasız baktırdım biri çıktı biri de dediğim bayan ama bu bayan bana olamayacak birşey dedi ve sonunda şunu ekledi "zoru başardığında senindir, zoru başaracaksın". O söz bana umut oldu.

oldu mu o dedigi sey?

oldu mu o dedigi sey?
Eylülde baktı vade vermedi turla gitmiştik çok enteresan bir karşılaşma oldu turdan bir ablaya bakmış ama kimseye söylemeyin bakmıyorum demiş o ablada resmen hayatımı döktü dedi ben gittim kadına fal deyince kendimi kaybediyorum kahve mi içtim dedim ne olur bakın onun öncesinde de 10 dk ka sohbet ettik oğlu bekarmış evlilik istiyormuş turda ki abla kuzenim falan başladı öyle sohbet koyulaştı ist. çalışıyor tanışabilirler diye benim için ben tabi hiç oralı olmamıştım kadın falıma baktığında zaten sevdiğin varmış dedi onunla bir araya geleceksin adam taçlı makam sahibi mi dedi hayır dedim o zaman seninle taçlanacak ama çok dedikodu olacak dedi bakalım çıkar mı...

Bakırköyde mandal cafeye gittim arkadasım gavsiyesi uzerine murat a baktırdım ciddi nokta atısları yaptı tekrar gitmeyi düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…