Bakırköyde mandal cafeye gittim arkadasım gavsiyesi uzerine murat a baktırdım ciddi nokta atısları yaptı tekrar gitmeyi düsünüyorum
nerde bakıyor eylül?Ya ben Eylul hanimin falini sevmistim. Akademik anlamda sevindirici bir haber alacaksin dedi cuma gunu aldim, kasimin sonlarina dogru ansizin bi gozyasin var dedi o da beklemedigim bi sekilde icin sekildi oldu. Devami cikar mi bilmiyorum ama fali bana cok guzel enerji vermisti. Bi daha kafelerde baktirmak istemiyorum. Hicbiri beni boyle pozitiflestirememisti.
nerde bakıyor eylül?
Eylem hanımdan mı bahsediyorusn acaba?nerde bakıyor eylül?
Ya ben Eylul hanimin falini sevmistim. Akademik anlamda sevindirici bir haber alacaksin dedi cuma gunu aldim, kasimin sonlarina dogru ansizin bi gozyasin var dedi o da beklemedigim bi sekilde icin sekildi oldu. Devami cikar mi bilmiyorum ama fali bana cok guzel enerji vermisti. Bi daha kafelerde baktirmak istemiyorum. Hicbiri beni boyle pozitiflestirememisti.
Aslında dediği şeyler bana da çıktı şu ana kadar akademik olarak dediği şeyler hatta ,Aa pardon pardon Eylem hanim. Ben bi oncekileri de duzelteyim yanlis anlamasin kimse. Cok sagol duzelttigin icin.
Aslında dediği şeyler bana da çıktı şu ana kadar akademik olarak dediği şeyler hatta ,bu ara yine baktırmayı düşünüyorum ama karar veremedim
Bana göre tasula gerçi eski ama bana üç yl önce ne dediyse üç yılda yaşadım. Gitmek istersn ona git derim ama bel bağlamayn hiç bi fala . Garanti vermememYeni falcı yok mu kızlar ya
Tasula nerede bakıyor canım?Bana göre tasula gerçi eski ama bana üç yl önce ne dediyse üç yılda yaşadım. Gitmek istersn ona git derim ama bel bağlamayn hiç bi fala . Garanti vermemem
hera nin noyu verir misin?Bahcesehir tarafinda Hera var.. Cok guzel kahve ve tarot bakiyor.. Ustelik fiyati cok uygun.. Soyledikleri cikiyor... Ustelik uzaktaysaniz hesabina yatirarak telefonda da bakim yaptirabiliyorsunuz.
bana da heranın nosunu yollar mısın tesekkurlerBahcesehir tarafinda Hera var.. Cok guzel kahve ve tarot bakiyor.. Ustelik fiyati cok uygun.. Soyledikleri cikiyor... Ustelik uzaktaysaniz hesabina yatirarak telefonda da bakim yaptirabiliyorsunuz.
bana da heranın nosunu yollar mısın tesekkurler
Bende alamadımşu heranın numarasını alabılen ınsan evladı varsa bana da bı yollasın ozelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?