İstanbul'da Fal - Falcılar

Bakırköyde mandal cafeye gittim arkadasım gavsiyesi uzerine murat a baktırdım ciddi nokta atısları yaptı tekrar gitmeyi düsünüyorum

Bende gitmistim agustos sonunda bana 14 17 eylul arasinda kesinlikle olacak diye tarih verdi baska seylerde soyledi hic zamanlari tutmadi aradan 2 aydan fazla gecti dediklerinden hicbisey yasamadim olmadi. Ama gittigimde gayet hizli bi sekilde takir takir yasadiklarimi bilmisti benimde. Umarim sana cikar.

Pen kafe yeter ve majezikteki sedata gittim sedatın daha önce sölediği bi kaç şey çıkmıştı yine gittim bu sefer yıldız bakabilirim dedi baktırdım anı ve düşünceleri bildi biraz pembe tablocu gibi ama isimler verdi hatta tanıduğum birinin ismini bildi zor bi isimdir bakalım nolur.yeter daha çok psikolojimden bahsetti çok amn amn diyebileceğim bişey sölemedi esas konu hakkında dönücek dedi böyle yani hayırlısı bakalım son zamnlarda bu ikisine baktırıpta falı çıkan varmı acaba

Ya ben Eylul hanimin falini sevmistim. Akademik anlamda sevindirici bir haber alacaksin dedi cuma gunu aldim, kasimin sonlarina dogru ansizin bi gozyasin var dedi o da beklemedigim bi sekilde icin sekildi oldu. Devami cikar mi bilmiyorum ama fali bana cok guzel enerji vermisti. Bi daha kafelerde baktirmak istemiyorum. Hicbiri beni boyle pozitiflestirememisti.

nerde bakıyor eylül?

Eylem demek istedim kizlar yanlis yazmisim

Bahcesehir tarafinda Hera var.. Cok guzel kahve ve tarot bakiyor.. Ustelik fiyati cok uygun.. Soyledikleri cikiyor... Ustelik uzaktaysaniz hesabina yatirarak telefonda da bakim yaptirabiliyorsunuz.

sembol kafedeki serkana giden var mı? en son oraya gittiğimde ünlü bir isimde ordaydı hep ona baktırdığını söylemişti ama burdan giden var mı acaba merak ediyorum onu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…