İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar tuğbanın dediği birşey (özel hayatla ilgili) verdiği tarihte aynı gün içinde çıktı. 30 Kasım demişti ve dediği gibi oldu. Olaya kendimi öyle kaptırmışım ki arkdaşım "tuğbanın verdiği tarihte mi oldu" diye sormasa hiç dikkat etmicektim. Tuğbaya baktıranlara ve falcı arayışında olanlara müjde vermek istedim. Darısı sizlerin başına..

Bugun tubaya gittim bende başarılıydı. bu konuda ayrıca nihalede gittim oda aynı dogrultuda konustu ayrıca nihalin dediği bir konuda tarihi bugun bır arkadasıma çıktı.

Bugun tubaya gittim bende başarılıydı. bu konuda ayrıca nihalede gittim oda aynı dogrultuda konustu ayrıca nihalin dediği bir konuda tarihi bugun bır arkadasıma çıktı.
bugun yeter ve gokere gittim goker iyi evet ama doyurmadi isin asli .
ama yeter gayet iyiydi hatta benim adamin sinir bozucu ben bi b.kum tavri vardir ayni mimikler ayni konusmalar ki kontak atar bende o tavrinden bir yandan sinirlerim bosaldi resmen yani iyiydi goker in ustune yeter e gitmek lazim tam tersi yaparsaniz attan inip yurumek gibi birsey bilginiz olsun

Canım yeter fazla pembe tablocu diyorlar, nasıldı sende?

Bana öZel hayatla ilgili en geç tarihi verdi süre verdi daha doğrusu 52 gün içinde demişti bi 29 gün falan kaldı bana da dua edin kızlar fal bu sonuçta ama tuğba da işinde on numara kız takır takır takır yaniii :)) tabi herkese aynı olmayablr umarm bende yüzü gülen arkadaşlar gibi buraya müjdeyle gelirim :))

Sağol canım söyle valla merak ettim. Bana da tuba akıl verdi bende onu uyguluyorumsen tuba'ya gidiyordun düzenli o da söyledi mi? Yoksa kesin emin olim diye bir de nihal'e mi gittin?

Nihalin bi dediği bana da çıktı canım. Diğerleri beklemede henüz. Tak tak söylemesi isabetli yorumlarıyla çok bğeniyorum onu.

Canım yeteri beğenmene çok sevindim. O dediğinde beklemen gerekiyor uzun tarihler veriyor ama çıkıyor. Gidişat onun dediği gibi oluyor.

Hadi müjdeli haberlerini bekliyoruz canım.

Msjdan soranlar olmuş geri mi döndü vs diye hikayeler biraz farklı. Benim gelişmeler ilişkinin içinde olan gelişmeler. Falda da öyle birşey çıktı. Benim için sorun olan önemli olan birşey oldu dün. Herkesin çıkar umarım falları

Sağol canım söyle valla merak ettim. Bana da tuba akıl verdi bende onu uyguluyorumsen tuba'ya gidiyordun düzenli o da söyledi mi? Yoksa kesin emin olim diye bir de nihal'e mi gittin?
Tubayı begenenler nihali begeniyor sanırım ama bana tuba da nihal de aynı tarihi verdi bugun şaşırdım. İstersen git 29 tl

Selam kızlar bana falcı yiğitin numarasını gönderirmisiniz bakırköyde bi yerde bakıyodu ordan ayrıldı

Bi konu hakkında herkesin olumlu dediği bişeye yeter farklı bi yorum yaptı.taynı konu hakkında tuba ve yeter farklı konuştu bakalım hangisi haklı çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…