tatlım sen daha tuğbaya gitmedin dimi?bugun yeter ve gokere gittim goker iyi evet ama doyurmadi isin asli .
ama yeter gayet iyiydi hatta benim adamin sinir bozucu ben bi b.kum tavri vardir ayni mimikler ayni konusmalar ki kontak atar bende o tavrinden bir yandan sinirlerim bosaldi resmen yani iyiydi goker in ustune yeter e gitmek lazim tam tersi yaparsaniz attan inip yurumek gibi birsey bilginiz olsun
tatlım sen daha tuğbaya gitmedin dimi?
ayyyy ben bu yeteri çok merak ediyorum nedense, kaça bakıyor kızlar yeter? geçen sefer tuğbayıda çok merak etmiştim, cidden beklediğim gibide baktı falı ve bu hafta özellikle iş konusunda dediği çıkacak galiba
ne falı baktırıyorsunuz canım, yani hangi fallara bakıyor hangisinde iyi bilmiyorumMayısta gittiğimde 25e bakıyordu. Bu ay gittiğimde 30'a baktı fal başına.
ne falı baktırıyorsunuz canım, yani hangi fallara bakıyor hangisinde iyi bilmiyorum
iste ben o yuzden gitmiyorum da tugba ya oyle ritmik ritmik beni deli eder laaan diye bagirip gerisini getirme ihtimalim cok fazla :)))tuğbaya ses kaydı yapmıştım. tekrar dinledim gülme krizine girdim. ama zannedersem bir dediği çıkıyor haber vericem. yeteri çok merak ettim cidden yarın gitsemmi acep ayyy. tuğba gibi yeter ve nihalda hızlımı bakıyor? çünkü tuğba bakarken ben bir ara bir tuhaf oldum lannn yavaşş diye bağırasım geldi
anacım böyle yönlendirmeyi sevmiyorum ama tahminim sen benim gibi sabırsızsın o yüzden ben genede sana dene derim. kendini tut ve baktır :))))) sonra doğru bakınca insanın bir sevesi geliyor tuğbayı :)))))))iste ben o yuzden gitmiyorum da tugba ya oyle ritmik ritmik beni deli eder laaan diye bagirip gerisini getirme ihtimalim cok fazla :)))
ama yeter gercekten ii
artik kismet bakalim yolum duserse giderimanacım böyle yönlendirmeyi sevmiyorum ama tahminim sen benim gibi sabırsızsın o yüzden ben genede sana dene derim. kendini tut ve baktır :))))) sonra doğru bakınca insanın bir sevesi geliyor tuğbayı :)))))))
Acaba buen seni olumksuz etkilemiş olabilirmiyim diye bir düşündümyok azimle gitmiyorum ona niye bilmiyorum ayağım gitmiyor resmen
iste ben o yuzden gitmiyorum da tugba ya oyle ritmik ritmik beni deli eder laaan diye bagirip gerisini getirme ihtimalim cok fazla :)))
ama yeter gercekten ii
aynen yaa orda olmak var sen fal baktırırkenSen tugbaya baktırırken orda olmayı çok isterdim
Gökere çoğu kez gittim ama bana pek pembe tablo çizmedi yahubana yeter degıl de göker cok pembe tablocu geldı sız de de oyle mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?