İstanbul'da Fal - Falcılar

ayyyy ben bu yeteri çok merak ediyorum nedense, kaça bakıyor kızlar yeter? geçen sefer tuğbayıda çok merak etmiştim, cidden beklediğim gibide baktı falı ve bu hafta özellikle iş konusunda dediği çıkacak galiba

tatlım sen daha tuğbaya gitmedin dimi?

Mayısta gittiğimde 25e bakıyordu. Bu ay gittiğimde 30'a baktı fal başına.

Merhaba kızlar aranızda bir avukat vardı bana özelden dönebilir mi ya da numarasını verebilir mi burada belirtmişti avukat olduğunu :))

ne falı baktırıyorsunuz canım, yani hangi fallara bakıyor hangisinde iyi bilmiyorum

Kahvesi genel olarak hem aşk hem iş eğitim hem kariyer yani hayatındaki konular neyse onlardan bahsediyor ama tarotu çok farklı. Sadece karşı cins partnerine bakıyor ve onun senin hakkında düşündüklerni planlarını onun agzından sana aktarıyor. Sanırım bilinçaltına giriyormuş o an karşıdaki kişinin. Ben 2sine de baktırdım tarotta cidden bana kurdugu cümlelere kadar söyledi. Onun kurdugu cümlelerin aynılarını kurdu. Onun hakkımdaki planlarını vs aktardı. Ama başka bir konularla ilgili bilgi yoktu tarotta o yüzden kahve de baktırdım ben. Çünkü eğitim kariyer kısmı için baktırmam gerekiyordu. Yeteri çok beğeniyorum. Sonrasında tugba geliyor ondan sonra nihal. Hatta nihalle tugba eşit. Aynı sıradalar. Yeterin 2 falını da mutlaka dene. Tuğba zaten kendi yöntemiyle bakıyor yani sadece aracı o fincanlar kartlar.

tuğbaya ses kaydı yapmıştım. tekrar dinledim gülme krizine girdim. ama zannedersem bir dediği çıkıyor haber vericem. yeteri çok merak ettim cidden yarın gitsemmi acep ayyy. tuğba gibi yeter ve nihalda hızlımı bakıyor? çünkü tuğba bakarken ben bir ara bir tuhaf oldum lannn yavaşş diye bağırasım geldi

iste ben o yuzden gitmiyorum da tugba ya oyle ritmik ritmik beni deli eder laaan diye bagirip gerisini getirme ihtimalim cok fazla :)))
ama yeter gercekten ii

iste ben o yuzden gitmiyorum da tugba ya oyle ritmik ritmik beni deli eder laaan diye bagirip gerisini getirme ihtimalim cok fazla :)))
ama yeter gercekten ii
anacım böyle yönlendirmeyi sevmiyorum ama tahminim sen benim gibi sabırsızsın o yüzden ben genede sana dene derim. kendini tut ve baktır :))))) sonra doğru bakınca insanın bir sevesi geliyor tuğbayı :)))))))

anacım böyle yönlendirmeyi sevmiyorum ama tahminim sen benim gibi sabırsızsın o yüzden ben genede sana dene derim. kendini tut ve baktır :))))) sonra doğru bakınca insanın bir sevesi geliyor tuğbayı :)))))))
artik kismet bakalim yolum duserse giderim

tabi hepimiz aynı falcıyı beğenicez diye bişey yok. bazılarıyla elektiriğimiz daha iyi tutabilir. ama bazıları var ki kafasını fazla yormaz,paragöz olmaz, az kişiye temiz bakar, hakkaten adam gibi çoğunlukta ta tutuyorsa ben o falcıyı öperimmm :)))))))))
var mı laaa öyle biri

bana yeter degıl de göker cok pembe tablocu geldı sız de de oyle mıydı
Gökere çoğu kez gittim ama bana pek pembe tablo çizmedi yahu ( genelde bana ayrılacağmı söyledi hatta bunu lap diye değilde yavaş yavaş dolaylı söyledi belkide ondandır :)) ya napsn ne desin biri seni sevmiyosa bile lap diye söylese insan kötü olur ne biliyim.. O konuda biraz dolaylama yapıyor..

Arkadaslar Hera'nin numarasini iznini alip paylasacagim buradan.. Allahini seven bana edirnekapi'da fal bakan Nuran hanimin telefonunu bulsun ;( kafayi yemek uzereyim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…