İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar Hera'nin numarasini iznini alip paylasacagim buradan.. Allahini seven bana edirnekapi'da fal bakan Nuran hanimin telefonunu bulsun ;( kafayi yemek uzereyim ((
O taraflarda oturan çok tanıdığm var soruştururm canm ama brz zor bnde hiç duymadm duysam giderdim

Bu arada hocada var biz denedik cok faydasini gorduk.. Basinizda buyu musallati varsa ya da sevdiginizle sogukluk varsa size yardimci olabilir.. Asla buyu yapmiyor.. Sadece kur'an ayetleri kullanarak yapiyor islemleri. Ve disaridaki hocalar gibi deli paralar istemiyor. Sadece islem yazacagi malzeme parasini aliyor sizden..

O taraflarda oturan çok tanıdığm var soruştururm canm ama brz zor bnde hiç duymadm duysam giderdim

Ya bu kadin daha once bu baslik altinda sozu edilmis bir kadin.. Bir ilkokul var oraya yakin oturuyormus.. Ama telefon numarasina ulasamiyorum.. Benim arkadasim 12 sene once gitmis.. Ve soyledigi her eey cikmis.. Deli gibi kadini ariyorum (

Hattat rakim efendi ilkogretim okulunun orada oturuyormus bu kadin.. Ben cok uzagim o yuzden yol bilemiyorum.. Bir elden ele yaysak? Illa ki eskilerden gidenler olmus. Numarasina ulasabiliriz diye dusunuyorum

Arkadaslar hera ile gorustugum dedigim gibi eger bahcesehir'e uzaksaniz telefonda da bakabiliyor faliniza.. Numarasini isteyenler ve fiyati ogrenmek isteyenler bana mesaj atabilirler..

Ya bu kadin daha once bu baslik altinda sozu edilmis bir kadin.. Bir ilkokul var oraya yakin oturuyormus.. Ama telefon numarasina ulasamiyorum.. Benim arkadasim 12 sene once gitmis.. Ve soyledigi her eey cikmis.. Deli gibi kadini ariyorum (

Arkadaslar hera ile gorustugum dedigim gibi eger bahcesehir'e uzaksaniz telefonda da bakabiliyor faliniza.. Numarasini isteyenler ve fiyati ogrenmek isteyenler bana mesaj atabilirler..

Canım ne kadar çabuk buldun kadını da baktırdın da üstüne bir de memnun kaldın. Bence verdiği tarihler çıkmadan tavsiye etme. Daha yeni buldun ve baktırdın sanırım.

Canım ne kadar çabuk buldun kadını da baktırdın da üstüne bir de memnun kaldın. Bence verdiği tarihler çıkmadan tavsiye etme. Daha yeni buldun ve baktırdın sanırım.
Sanirim yanlis anlamissin.. Baya baya yanlis anlamissin.. Ben Hera icin tavsiye verdim.. Kendisi bana fal surekli bakiyor.. Ve butun soyledikleri cikti dedim.. Nuran hanim adinda bir falci ariyorum ben.. Sen ikisini karistirmissin.. Bir mesajimda o kadina nasil ulasirim bilen birisi bana yardimci olsun dedim.. Hera benim surekli falcim yani..

Bana ve benimle beraber baktiklarina cikti hep.. Ama kotu seyler soylediginde bozulacaksaniz baktirmayin.. Cunku ne gorurse onu soyleyen birisi...
canım kaç paraya bakıyor.. bide bana özelden atar mısın numarasını

canım kaç paraya bakıyor.. bide bana özelden atar mısın numarasını

Cumartesi gunu musait olacak kendisi sabah 11 aksam 22 arasi.. Eger ozelden mesaj yazip numaranizi birakirsaniz kendisine iletecegim.. 50 tl aliyor bakim ucreti olarak

Kizlar Hera Cumartesi 11 ile 22 arasi bakim yapabilecek isterseniz telefon isterseniz yanina gelerek. Kahve ya da tarot ne isterseniz ona bakiyor. Bakim ucreti 50 tl. Isteyenler ozelden yazip numara birakabilirler. Cumartesi gunu icin.. Herkese tek tek cevap yazamiyorum

pahalıymış.. bi fala 50 lira vermeye acıyorum artık..yazık zaten esas konuyla ilgili herkes patlıyo :)

Bahcesehir tarafinda Hera var.. Cok guzel kahve ve tarot bakiyor.. Ustelik fiyati cok uygun.. Soyledikleri cikiyor... Ustelik uzaktaysaniz hesabina yatirarak telefonda da bakim yaptirabiliyorsunuz.
Bahcesehir tarafinda Hera var.. Cok guzel kahve ve tarot bakiyor.. Ustelik fiyati cok uygun.. Soyledikleri cikiyor... Ustelik uzaktaysaniz hesabina yatirarak telefonda da bakim yaptirabiliyorsunuz.
bumu fiyatı uygun dediğin...merak uyandırınca birden fiyat arttırdı sanırım...zaten burdaki birçok falcı 50 liranın altına bakım yapıyor...

Yeni cikti zaten ortaya birden cikanlar fos oluyor bence hemen baktirmayin derim nedense kotu elektik aldim.
aynen öyle komik olan çok uygun fiyata bakıyor diyipte 50 lira fiyat vermesi :))))
foleyi bi kerede vurup kaçma planı gibi :)))

aynen öyle komik olan çok uygun fiyata bakıyor diyipte 50 lira fiyat vermesi :))))
foleyi bi kerede vurup kaçma planı gibi :)))

Hahaha aynen canim zaten gulay roza v.s yeni cikanlar hep fos cikti baktirdiktan sonra yine paramiz bosa gitti dedik hemen atlamayalim asla :)

Cumartesi gunu musait olacak kendisi sabah 11 aksam 22 arasi.. Eger ozelden mesaj yazip numaranizi birakirsaniz kendisine iletecegim.. 50 tl aliyor bakim ucreti olarak

Benim anlamadığım, neden siz iletiyorsunuz? Numarasını verirsiniz, baktırmak isteyen falcıyla iletişime geçer zaten. Siz yardımcısı mısınız?

Şaşırdığım bişey oldu,Duygunu bana verdiği tarihte dediği bişey oldu,hayatımda ilk defa tam tarihinde fal içinde adı geçen bişey olmuş oldu.Benim fallarım zaten patlamıştı ama patladı diye yeniden duyguya gittiğimde,gör bak yazıyorum buraya demişti.Artık tövbe ettim fala desem de içten içe acaba mı? Diyordum,dün akşam,saat 10 gibi herşeyden umudumu kesip uyudum,gece yarısı uyandım,telefonuma bakasım tuttu,gün bitmeden telefonuma mesaj gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…