O taraflarda oturan çok tanıdığm var soruştururm canm ama brz zor bnde hiç duymadm duysam giderdimArkadaslar Hera'nin numarasini iznini alip paylasacagim buradan.. Allahini seven bana edirnekapi'da fal bakan Nuran hanimin telefonunu bulsun ;( kafayi yemek uzereyim((
O taraflarda oturan çok tanıdığm var soruştururm canm ama brz zor bnde hiç duymadm duysam giderdim
O taraflarda oturan çok tanıdığm var soruştururm canm ama brz zor bnde hiç duymadm duysam giderdim
Hera kim? Falı çıktı mı size?Arkadaslar hera ile gorustugum dedigim gibi eger bahcesehir'e uzaksaniz telefonda da bakabiliyor faliniza.. Numarasini isteyenler ve fiyati ogrenmek isteyenler bana mesaj atabilirler..
Ya bu kadin daha once bu baslik altinda sozu edilmis bir kadin.. Bir ilkokul var oraya yakin oturuyormus.. Ama telefon numarasina ulasamiyorum.. Benim arkadasim 12 sene once gitmis.. Ve soyledigi her eey cikmis.. Deli gibi kadini ariyorum(
Arkadaslar hera ile gorustugum dedigim gibi eger bahcesehir'e uzaksaniz telefonda da bakabiliyor faliniza.. Numarasini isteyenler ve fiyati ogrenmek isteyenler bana mesaj atabilirler..
Sanirim yanlis anlamissin.. Baya baya yanlis anlamissin.. Ben Hera icin tavsiye verdim.. Kendisi bana fal surekli bakiyor.. Ve butun soyledikleri cikti dedim.. Nuran hanim adinda bir falci ariyorum ben.. Sen ikisini karistirmissin.. Bir mesajimda o kadina nasil ulasirim bilen birisi bana yardimci olsun dedim.. Hera benim surekli falcim yani..Canım ne kadar çabuk buldun kadını da baktırdın da üstüne bir de memnun kaldın. Bence verdiği tarihler çıkmadan tavsiye etme. Daha yeni buldun ve baktırdın sanırım.
Bana ve benimle beraber baktiklarina cikti hep.. Ama kotu seyler soylediginde bozulacaksaniz baktirmayin.. Cunku ne gorurse onu soyleyen birisi...Hera kim? Falı çıktı mı size?
canım kaç paraya bakıyor.. bide bana özelden atar mısın numarasınıBana ve benimle beraber baktiklarina cikti hep.. Ama kotu seyler soylediginde bozulacaksaniz baktirmayin.. Cunku ne gorurse onu soyleyen birisi...
canım kaç paraya bakıyor.. bide bana özelden atar mısın numarasını
Bahcesehir tarafinda Hera var.. Cok guzel kahve ve tarot bakiyor.. Ustelik fiyati cok uygun.. Soyledikleri cikiyor... Ustelik uzaktaysaniz hesabina yatirarak telefonda da bakim yaptirabiliyorsunuz.
bumu fiyatı uygun dediğin...merak uyandırınca birden fiyat arttırdı sanırım...zaten burdaki birçok falcı 50 liranın altına bakım yapıyor...Bahcesehir tarafinda Hera var.. Cok guzel kahve ve tarot bakiyor.. Ustelik fiyati cok uygun.. Soyledikleri cikiyor... Ustelik uzaktaysaniz hesabina yatirarak telefonda da bakim yaptirabiliyorsunuz.
bumu fiyatı uygun dediğin...merak uyandırınca birden fiyat arttırdı sanırım...zaten burdaki birçok falcı 50 liranın altına bakım yapıyor...
aynen öyle komik olan çok uygun fiyata bakıyor diyipte 50 lira fiyat vermesi :))))Yeni cikti zaten ortaya birden cikanlar fos oluyor bence hemen baktirmayin derim nedense kotu elektik aldim.
aynen öyle komik olan çok uygun fiyata bakıyor diyipte 50 lira fiyat vermesi :))))
foleyi bi kerede vurup kaçma planı gibi :)))
Cumartesi gunu musait olacak kendisi sabah 11 aksam 22 arasi.. Eger ozelden mesaj yazip numaranizi birakirsaniz kendisine iletecegim.. 50 tl aliyor bakim ucreti olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?