Kızlarrrr tugbanin iş ile ilgili dediği şey çıktı. Şimdi ikincide gitsemmi yoksa yeterimi denesem şaşırdım
Nihale gitKızlarrrr tugbanin iş ile ilgili dediği şey çıktı. Şimdi ikincide gitsemmi yoksa yeterimi denesem şaşırdım
Allah sizi bildiginiz gibi yapsın beynim sulandı yeter nihal, öperim sizi :))))) şimdi yeter Beyoğlu'nda. Nihal Beşiktaş'ta dimi? Yeter randevuyla bakmıyormus aradım. Ne kadar sürede bakıyor? Birde nihal hangi cafedeydi, çok bekletiyormu yoksa randevumu alıyoruz. Zamanım kısıtlı
Sen yeteri begendin dimi? Ne falı baktırdın canımcatbeğendimost: 43877292 .!.:nihali bilmiyorum gitmedim....yeter pen cafe de bana 10 dk surdu en fazla....
bız gıttıgımız de yanılmıyorsam 3 kısı vardı yarım saat falan bekledık kahvelerı ıctıkten sonra
25 dakikada o gün bize sıra geldi canım benimkide 8 dakika sürdü ama biz o gün karşı tarafa tarot baktırdım ya belki kahve daha uzun sürüyor olabilirnihali bilmiyorum gitmedim....yeter pen cafe de bana 10 dk surdu en fazla....
bız gıttıgımız de yanılmıyorsam 3 kısı vardı yarım saat falan bekledık kahvelerı ıctıkten sonra
Kızlarrrr tugbanin iş ile ilgili dediği şey çıktı. Şimdi ikincide gitsemmi yoksa yeterimi denesem şaşırdım
he oyleydı 5 dk ıcın yedın benı yanı25 dakikada o gün bize sıra geldi canım benimkide 8 dakika sürdü ama biz o gün karşı tarafa tarot baktırdım ya belki kahve daha uzun sürüyor olabilir
he oyleydı 5 dk ıcın yedın benı yanı
ama evet bız ıkımız de dogrudan karsı tarafa baktırdık
Valla orta yaşlı falan diyince direk biz değiliz oldum hahahhahahaa hiç alakamız yok halbuki dimiYa siz 2 tane orta yaşlarda olan bayanlar mısınız belki sizi görmüşümdür yeterdeyken.
Böyle siyah agırlıklı giyinmiş çok uzunca saçları olmayan (omuzlarda) koyu renk saçlı kibar yapıda bir bayan duvar tarafında oturan kişi. Prizin hemen yanında :)
Masanın karşısında da diğeriniz oturuyordu acaba o 2li siz misiniz ya. Hatta "daha yeni geçenlerde gelmiştik biz neye baktırsak tekrar" falan diyodunuz (eğer sizseniz tabi)
orta yaş dıyınce bozuldum kibar yapı deyince hıc alakamız olmadıgını anlamış olduk :)))Valla orta yaşlı falan diyince direk biz değiliz oldum hahahhahahaa hiç alakamız yok halbuki dimicatist78 kız hahahahaa. Şaka bir yana yok canım onlar biz değiliz.
Valla orta yaşlı falan diyince direk biz değiliz oldum hahahhahahaa hiç alakamız yok halbuki dimicatist78 kız hahahahaa. Şaka bir yana yok canım onlar biz değiliz.
orta yaş dıyınce bozuldum kibar yapı deyince hıc alakamız olmadıgını anlamış olduk :)))
slm kızlarrr ben geldiimm
hemennn konuya giriyorum
ilk olarak eylem ablanın bana dediklerinden 2 şey daha çıktı :)
ikinci olarak bugün yetere gittim
ama fal baktırmak için değildi...
tek kelimeyle dumur oldum
hatta kadının karşısında ağzım ve gözlerim açık kalakaldım
şok etkisi yarattı
sadece yuh diyorum
bunu nasıl yapıyor bunlar hayret ediyorum
ama dediğim gibi FAL BAKTIRMADIM hatunlar
yok kuzumAa
Aa peki sohbet etmeye mi gittiniz? :)
Valla orta yaşlı falan diyince direk biz değiliz oldum hahahhahahaa hiç alakamız yok halbuki dimicatist78 kız hahahahaa. Şaka bir yana yok canım onlar biz değiliz.
orta yaş dıyınce bozuldum kibar yapı deyince hıc alakamız olmadıgını anlamış olduk :)))
yemezşer boşuna ballandırmaAhaha orta yaştan kasıt 35li yaşlarda 2 bayandılar. Siz değilseniz tamam
Siz değilseniz orta yaşa takılmayın ya nolcak bigün hepimiz o yaşlarda olcaz ama o hanımlardan biri o kadar çekiciydi ki yaşına rağmen maşallah yaniher neyse.
Kimseyi fal baktirmasi icin zorlamiyoruz :) zaten zamani yok Hera'nin.. Ayrica gayet uygun bakiyor bence.. Ben 100 tl'den assagiya dogru duzgun fal bakan gormedim.Yeni cikti zaten ortaya birden cikanlar fos oluyor bence hemen baktirmayin derim nedense kotu elektik aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?