İstanbul'da Fal - Falcılar

Benim anlamadığım, neden siz iletiyorsunuz? Numarasını verirsiniz, baktırmak isteyen falcıyla iletişime geçer zaten. Siz yardımcısı mısınız?

Cunku telefon numarasini bos yere vermek istemiyor.. Her gun onlarca telefon aliyor. Bakitrmak isteyen olursa telefon numarasini biraksin kendisi onlara donecek.. Mecbur degil telefon vermeye.. Ciddi sekilde baktiracak olanlar yazdilar ozelden.. Ac falcilar gibi musteri aramiyor.. Ben buraya yazdim cunku falindan cok memnun kaldim. Baktirma arkadasim zorla mi? :))

Arkadaslar daha once de yazdim ama anlamayanlar olmus. Ben bahcesehir'de yasiyorum. Hera'ya kendim ve bir kac arkadasim fal baktirdik. Butun soyledikleri cikti.. Fali gayet uzun suruyor ve isimlerle, ev adresleri ya da is yeri adresleri ile tarif vererek anlatiyor her seyi.. Kotu bir sey soyleemesin diyenlerin fal baktiracagi turden birisi degil. Cunku ne gorurse soyluyor falda.. Ve cumartesi gununden once fal bakmak icin musaiit degil.. Internet kullanmadigi icin fal baktirmak isteyenler olursa sana numaralarini yazsinlar ben cumartesi kendim arayacagim dedi.. Telefon numarasi vermeme sebebide insanlarin arayip gelmemeleri, kendisine sormadan telefon numarasini surekli dagitmalari. Bu yuzden cidden baktirmak isteyenlerin numaralarini ben kendisine iletiyorum. Ister telefon ile ister evine gelerek baktirabilirsiniz.. Ve evet fali 50 tl.. Bazilarina pahali gelebilir ama ben onun falini 200 tl'den assagi bakmazdim.. Benim hayatima dair soyledikleri cikti.. Yazacaklarim bu kadar. Baska islerimde var surekli bakamiyorum buraya. Dedigim gibi dusunen varsa numarasini birakir, cumartesi gunu kendisi tarafindan aranir. Herkese iyi aksamlar.

Ben cok merak ettim aslinda da keske sizin araciliginizla degil de bizim ulasabilecegimiz sekilde haberlesme olsaydi. O kadar cok yalan fal haberleri, falcilar oldu ki hepimiz acaba diye soruyoruz dogal olarak

yanlış anlaşılma olmasın ama madem bu kadar yoğun o zaman bi fal için bi de kendi özel nosu olmalı bana kalırsa

nedense ben bu kişinin siz olduğunuzu ve reklamınızı yaptığınızı düşünüyorum. ve hislerimde asla yanılmam.

Mune abla buraya bir bakabilir misin ?

Bn üç kere gittim her gittiğimde aynı tarihleri verdi tuğba hatta gün bazında şu kdr gün bu kdr gün içinde de dedi :) yani günleri eksilterek söyledi bana çok şaşırdım..

Hiç inandırıcı gelmediniz. Birincisi müşteri sadece tavsiye eder, falcının yardımcısı gibi davranmaz. İkincisi hiçbir müşteri 50 liraya bu kadar 'mükemmel' fal bakan birine 200 lira vermeyi düşünmez. Siz çok istiyorsanız 500 verin, 50 lira çıkıp çıkmayacağı bile belli olmayan bir fal için fazla. Ayrıca madem her şeyinizi bilen bir falcınız var, niye başka falcı arayışı içindesiniz? Yaptığınızın hedef şaşırtma olduğunu düşünüyorum. Neyse Mune çözer zaten olayı.

Selam arkadaşlar Nişanlımla ayrılmıştım beni her yerden engellemiş her gün ağlıyordum arkadaşım beni bir falcıya gönderdi falı güzel baktı herşeyi bildi ama ilginç olan bana 3 tane dua yazılı kağıt verdi üstümde taşıyorum bi tane verdi suya koydum ve bi tane verdi yaktım 7 tane de sabun parçası verdi 7 persembe o sabunla yıkanmamı istedi ilginç olan şuan nişanlımla barıştım ve bir dediğimi iki etmiyor gerçekten benim durumumda olan varsa veririm ama yasakmı bilmiyorum yeni üye oldum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…