Benim anlamadığım, neden siz iletiyorsunuz? Numarasını verirsiniz, baktırmak isteyen falcıyla iletişime geçer zaten. Siz yardımcısı mısınız?
Arkadaslar daha once de yazdim ama anlamayanlar olmus. Ben bahcesehir'de yasiyorum. Hera'ya kendim ve bir kac arkadasim fal baktirdik. Butun soyledikleri cikti.. Fali gayet uzun suruyor ve isimlerle, ev adresleri ya da is yeri adresleri ile tarif vererek anlatiyor her seyi.. Kotu bir sey soyleemesin diyenlerin fal baktiracagi turden birisi degil. Cunku ne gorurse soyluyor falda.. Ve cumartesi gununden once fal bakmak icin musaiit degil.. Internet kullanmadigi icin fal baktirmak isteyenler olursa sana numaralarini yazsinlar ben cumartesi kendim arayacagim dedi.. Telefon numarasi vermeme sebebide insanlarin arayip gelmemeleri, kendisine sormadan telefon numarasini surekli dagitmalari. Bu yuzden cidden baktirmak isteyenlerin numaralarini ben kendisine iletiyorum. Ister telefon ile ister evine gelerek baktirabilirsiniz.. Ve evet fali 50 tl.. Bazilarina pahali gelebilir ama ben onun falini 200 tl'den assagi bakmazdim.. Benim hayatima dair soyledikleri cikti.. Yazacaklarim bu kadar. Baska islerimde var surekli bakamiyorum buraya. Dedigim gibi dusunen varsa numarasini birakir, cumartesi gunu kendisi tarafindan aranir. Herkese iyi aksamlar.
yanlış anlaşılma olmasın ama madem bu kadar yoğun o zaman bi fal için bi de kendi özel nosu olmalı bana kalırsaArkadaslar daha once de yazdim ama anlamayanlar olmus. Ben bahcesehir'de yasiyorum. Hera'ya kendim ve bir kac arkadasim fal baktirdik. Butun soyledikleri cikti.. Fali gayet uzun suruyor ve isimlerle, ev adresleri ya da is yeri adresleri ile tarif vererek anlatiyor her seyi.. Kotu bir sey soyleemesin diyenlerin fal baktiracagi turden birisi degil. Cunku ne gorurse soyluyor falda.. Ve cumartesi gununden once fal bakmak icin musaiit degil.. Internet kullanmadigi icin fal baktirmak isteyenler olursa sana numaralarini yazsinlar ben cumartesi kendim arayacagim dedi.. Telefon numarasi vermeme sebebide insanlarin arayip gelmemeleri, kendisine sormadan telefon numarasini surekli dagitmalari. Bu yuzden cidden baktirmak isteyenlerin numaralarini ben kendisine iletiyorum. Ister telefon ile ister evine gelerek baktirabilirsiniz.. Ve evet fali 50 tl.. Bazilarina pahali gelebilir ama ben onun falini 200 tl'den assagi bakmazdim.. Benim hayatima dair soyledikleri cikti.. Yazacaklarim bu kadar. Baska islerimde var surekli bakamiyorum buraya. Dedigim gibi dusunen varsa numarasini birakir, cumartesi gunu kendisi tarafindan aranir. Herkese iyi aksamlar.
Pofu sana özel mesaj attim bir bakabilir misin rica etsemyanlış anlaşılma olmasın ama madem bu kadar yoğun o zaman bi fal için bi de kendi özel nosu olmalı bana kalırsa
gelirse bakarım :)Pofu sana özel mesaj attim bir bakabilir misin rica etsem
nedense ben bu kişinin siz olduğunuzu ve reklamınızı yaptığınızı düşünüyorum. ve hislerimde asla yanılmam.Arkadaslar daha once de yazdim ama anlamayanlar olmus. Ben bahcesehir'de yasiyorum. Hera'ya kendim ve bir kac arkadasim fal baktirdik. Butun soyledikleri cikti.. Fali gayet uzun suruyor ve isimlerle, ev adresleri ya da is yeri adresleri ile tarif vererek anlatiyor her seyi.. Kotu bir sey soyleemesin diyenlerin fal baktiracagi turden birisi degil. Cunku ne gorurse soyluyor falda.. Ve cumartesi gununden once fal bakmak icin musaiit degil.. Internet kullanmadigi icin fal baktirmak isteyenler olursa sana numaralarini yazsinlar ben cumartesi kendim arayacagim dedi.. Telefon numarasi vermeme sebebide insanlarin arayip gelmemeleri, kendisine sormadan telefon numarasini surekli dagitmalari. Bu yuzden cidden baktirmak isteyenlerin numaralarini ben kendisine iletiyorum. Ister telefon ile ister evine gelerek baktirabilirsiniz.. Ve evet fali 50 tl.. Bazilarina pahali gelebilir ama ben onun falini 200 tl'den assagi bakmazdim.. Benim hayatima dair soyledikleri cikti.. Yazacaklarim bu kadar. Baska islerimde var surekli bakamiyorum buraya. Dedigim gibi dusunen varsa numarasini birakir, cumartesi gunu kendisi tarafindan aranir. Herkese iyi aksamlar.
bana attığına emin misinPofu sana özel mesaj attim bir bakabilir misin rica etsem
Bn üç kere gittim her gittiğimde aynı tarihleri verdi tuğba hatta gün bazında şu kdr gün bu kdr gün içinde de dedi :) yani günleri eksilterek söyledi bana çok şaşırdım..Canım tavsiyem tugbaya 2.ye gitmek için bir müddet beklemeniz. Çünkü 1.falın tüm tarihleri çıkmadan 2.fala gidince farklı oluyor. Aynı şekilde memnun kalmayabilirsin. Ama yinr de sen bilirsin. Bu büyün iyi falcılar için geçerlidir. Dedikleri tarihlerin tümü bitince gidin 2.ye. Yoksa enerjiniz düşüyor ve fal yanlış çıkıyor veya patlıyor. Patlama nedenlerinden biri de bu. Sorcak olursan da yetere git derim. İnş enerjin tutar.
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2[/ Arkadaşlar geçen hafta baktırdım halen şoktayım
Arkadaslar daha once de yazdim ama anlamayanlar olmus. Ben bahcesehir'de yasiyorum. Hera'ya kendim ve bir kac arkadasim fal baktirdik. Butun soyledikleri cikti.. Fali gayet uzun suruyor ve isimlerle, ev adresleri ya da is yeri adresleri ile tarif vererek anlatiyor her seyi.. Kotu bir sey soyleemesin diyenlerin fal baktiracagi turden birisi degil. Cunku ne gorurse soyluyor falda.. Ve cumartesi gununden once fal bakmak icin musaiit degil.. Internet kullanmadigi icin fal baktirmak isteyenler olursa sana numaralarini yazsinlar ben cumartesi kendim arayacagim dedi.. Telefon numarasi vermeme sebebide insanlarin arayip gelmemeleri, kendisine sormadan telefon numarasini surekli dagitmalari. Bu yuzden cidden baktirmak isteyenlerin numaralarini ben kendisine iletiyorum. Ister telefon ile ister evine gelerek baktirabilirsiniz.. Ve evet fali 50 tl.. Bazilarina pahali gelebilir ama ben onun falini 200 tl'den assagi bakmazdim.. Benim hayatima dair soyledikleri cikti.. Yazacaklarim bu kadar. Baska islerimde var surekli bakamiyorum buraya. Dedigim gibi dusunen varsa numarasini birakir, cumartesi gunu kendisi tarafindan aranir. Herkese iyi aksamlar.
Uzulmekte ne demek gözyaslarim sel olur
aynen kendi bakiyomus.biden100 tl.reklamini yerim senin.adini degistireydin bariUzulmekte ne demek gözyaslarim sel olur
Bence denemediği e üzüleceksin
Pofucım şimdi de attım bu sefer geldi umarımbana attığına emin misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?