Ne mübarek biriymiş falcınız maşallah duaları sayesinde terkeden nişanlınıza kavuşmuşsunuz. Bence çok maharetli bir falcı hepimiz onu bulmalıyız.Selam arkadaşlar Nişanlımla ayrılmıştım beni her yerden engellemiş her gün ağlıyordum arkadaşım beni bir falcıya gönderdi falı güzel baktı herşeyi bildi ama ilginç olan bana 3 tane dua yazılı kağıt verdi üstümde taşıyorum bi tane verdi suya koydum ve bi tane verdi yaktım 7 tane de sabun parçası verdi 7 persembe o sabunla yıkanmamı istedi ilginç olan şuan nişanlımla barıştım ve bir dediğimi iki etmiyor gerçekten benim durumumda olan varsa veririm ama yasakmı bilmiyorum yeni üye oldum da
ne mesajı?pofuuu ben sana taa ne zaman msj atmişim.bi bak msjlara
istemiyoz zaten :)Adım reklamcıya cıktı istesenizde vermem zaten
Nasıl çıkıyo anlamıyorum :) bende tarih falan kalmadı hepsi geldi geçti senin masallahın var:)slm kızlarrr ben geldiimm
hemennn konuya giriyorum
ilk olarak eylem ablanın bana dediklerinden 2 şey daha çıktı :)
ikinci olarak bugün yetere gittim
ama fal baktırmak için değildi...
tek kelimeyle dumur oldum
hatta kadının karşısında ağzım ve gözlerim açık kalakaldım
şok etkisi yarattı
sadece yuh diyorum
bunu nasıl yapıyor bunlar hayret ediyorum
ama dediğim gibi FAL BAKTIRMADIM hatunlar
bilmiyorum canım ya nasıl çıkıyorNasıl çıkıyo anlamıyorum :) bende tarih falan kalmadı hepsi geldi geçti senin masallahın var:)
Bence çıktı oda bütün deliller onu gösteriyorbilmiyorum canım ya nasıl çıkıyor
ama şu var,herşeyde tarih yok mesela
tarih olanlarda çıktı
hatta şuan bi olay daha çıkmış olabilir ama emin olmadan size yazmıycam :)
Bence çıktı oda bütün deliller onu gösteriyor
tabi tabiiii kıvır bakiyimmmyaş 36,kafa 16, görüntü 26 akli denge sinirleninc 46 oluyor ama
Valla pofu maşallahta kıskanıyorum artık bana daha hiç çıkmadı eylemin falı:)Nasıl çıkıyo anlamıyorum :) bende tarih falan kalmadı hepsi geldi geçti senin masallahın var:)
Evett sembolde canım kızın enerjını sevdım ben nokta atışı yaptı benim için favori tuba ikinci nihal 3. Yeter:) ben ilk gittiğimde kahveye baktırdım 2. Gıttıgımdede tarota baktırdım 29 tlKızlar bu nihal nerde tam olarak yani beşiktaş sembol kafe nerde kolay biyerdemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?