İstanbul'da Fal - Falcılar

Ne mübarek biriymiş falcınız maşallah duaları sayesinde terkeden nişanlınıza kavuşmuşsunuz. Bence çok maharetli bir falcı hepimiz onu bulmalıyız.

Nasıl çıkıyo anlamıyorum :) bende tarih falan kalmadı hepsi geldi geçti senin masallahın var:)

Nasıl çıkıyo anlamıyorum :) bende tarih falan kalmadı hepsi geldi geçti senin masallahın var:)
bilmiyorum canım ya nasıl çıkıyor
ama şu var,herşeyde tarih yok mesela
tarih olanlarda çıktı
hatta şuan bi olay daha çıkmış olabilir ama emin olmadan size yazmıycam :)

Falcı bile fake burada. Zekaya bak siz numaranızı verin falcilar arayacakmis. Milleti saf sanıyorlar. Biz numara verince profilden yorum ve açtığımız konuları öğrenip gidince ona göre bişeyler soyleyecekler. Sonra bizde buraya gelip aaa biliyomusunuz falanca kişinin baktığı fal çıkıyor diyeceğiz. Hiç birine inanmıyorum. Dolandiriciliginda civisi çıktı yuh yani

Kızlarr o gün size nihal ve tubaya gittiği mi yazmıştım nihal bana 3 yada 4 gün veriyoum demişti İstediğim şey için tubada ayın 3 nün haftası dedi ve bugun dediği çıktı tebriklerimi sunuyorum) bu kadar kısa süredeki falları seviyorum ne tatlılar:))

Kızlar bu nihal nerde tam olarak yani beşiktaş sembol kafe nerde kolay biyerdemi
Evett sembolde canım kızın enerjını sevdım ben nokta atışı yaptı benim için favori tuba ikinci nihal 3. Yeter:) ben ilk gittiğimde kahveye baktırdım 2. Gıttıgımdede tarota baktırdım 29 tl ama bidahakine ilk falıda cıktıgı için ikisinede baktırcam :)

Peki cnm sembol kafeye nsl giderim beşiktaş vapurdan indim diyelim yakınmı sahile cafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…