Evet baya yakın akaretler de kadıkoy vapurdan inince düz yürü ışıkları geç sola don sonra ilk sag duz yuru sagda cafe anlatabildim mi bilmiomPeki cnm sembol kafeye nsl giderim beşiktaş vapurdan indim diyelim yakınmı sahile cafe
he valla 2 senedir bekliyodum şimdi Allahın izniyle inşallah kırıp geçiricem kuzumAman ablacım, sana bişey olmasın kır geçir, zamanında hep susmuşsundur ondandır o 46ya yükseliş ateşte
yaş 37 cnm kım kıme abla diyor hatta ıkı ay sonra 38 :)) kafa 30 larda ama goruntu 18 :))) sınırlenınce noluyor bılmem kendımı kaybedıyorum :)))tabi tabiiii kıvır bakiyimmmyaş 36,kafa 16, görüntü 26 akli denge sinirleninc 46 oluyor ama
vayyyy ablamızsın o zaman abla ablacımmmyaş 37 cnm kım kıme abla diyor hatta ıkı ay sonra 38 :)) kafa 30 larda ama goruntu 18 :))) sınırlenınce noluyor bılmem kendımı kaybedıyorum :)))
Kızlarr o gün size nihal ve tubaya gittiği mi yazmıştım nihal bana 3 yada 4 gün veriyoum demişti İstediğim şey için tubada ayın 3 nün haftası dedi ve bugun dediği çıktı tebriklerimi sunuyorum) bu kadar kısa süredeki falları seviyorum ne tatlılar:))
Aaaaa yaşıtız kız desene kader ortağı olmanın yanında
Aaaaa yaşıtız kız desene kader ortağı olmanın yanındahangi yaş grubuma giriyorsun kuzum, 16,26,36
hangi yaş grubuma giriyorsun kuzum, 16,26,36Aaaaa yaşıtız kız desene kader ortağı olmanın yanında
Canım boğa burcu ki yansıtırım da burcumun özelliğiniCanım maşallah sana. Darısı diğer baktıranların başına. Seninle resmen aynı kişileri beğeniyoruz, burcun ne çok merak ettim? acaba enerjiler mi benzer
Canım demirörene gelmeden istiklalde sağda koton varya bir kaç katlı onun tam karşısındaki sokaga gir ilk sağ dön soldaki ilk binaArkadaşlar peki pen cafeye nasıl gidiliyor? Mesela demirören avm'nin neresinde? Şimdiden teşekkürler
Hahahajja evet aklıma geldi o espriCanım demirörene gelmeden istiklalde sağda koton varya bir kaç katlı onun tam karşısındaki sokaga gir ilk sağ dön soldaki ilk binabugun adres tarifçisi gibiyim cem yılmazın bi espiri geldi aklıma Faruk eczanesi Faruk eczanesi
aaaaa senindemi çıktı tuğba benimde bir dediği oldu, bende boğa burcuyumKızlarr o gün size nihal ve tubaya gittiği mi yazmıştım nihal bana 3 yada 4 gün veriyoum demişti İstediğim şey için tubada ayın 3 nün haftası dedi ve bugun dediği çıktı tebriklerimi sunuyorum) bu kadar kısa süredeki falları seviyorum ne tatlılar:))
Tuba damlalar cafe'de bakıyor taksimde:)İyi geceler hanımlar tuba nerde bakıyor bilgi verirmisiniz rica etsem..
Rica ederim:)Teşekkür ederim nihandurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?