İstanbul'da Fal - Falcılar

Peki cnm sembol kafeye nsl giderim beşiktaş vapurdan indim diyelim yakınmı sahile cafe
Evet baya yakın akaretler de kadıkoy vapurdan inince düz yürü ışıkları geç sola don sonra ilk sag duz yuru sagda cafe anlatabildim mi bilmiom

Arkadaşlar peki pen cafeye nasıl gidiliyor? Mesela demirören avm'nin neresinde? Şimdiden teşekkürler

hahhaayyyy yarın yeterle nihal günü yapıyoz kızlar, varmı arttıran ben le beraber heralde burdan 3 kişi daha var :)))))

Canım maşallah sana. Darısı diğer baktıranların başına. Seninle resmen aynı kişileri beğeniyoruz, burcun ne çok merak ettim? acaba enerjiler mi benzer

Canım maşallah sana. Darısı diğer baktıranların başına. Seninle resmen aynı kişileri beğeniyoruz, burcun ne çok merak ettim? acaba enerjiler mi benzer
Canım boğa burcu ki yansıtırım da burcumun özelliğini iyi falcılar ama yani baya falcı deneyimim oldugu için tebriklerimi sunuyorum ikisinede

Arkadaşlar peki pen cafeye nasıl gidiliyor? Mesela demirören avm'nin neresinde? Şimdiden teşekkürler
Canım demirörene gelmeden istiklalde sağda koton varya bir kaç katlı onun tam karşısındaki sokaga gir ilk sağ dön soldaki ilk bina bugun adres tarifçisi gibiyim cem yılmazın bi espiri geldi aklıma Faruk eczanesi Faruk eczanesi

Hahahajja evet aklıma geldi o espriay sağol canım çok güzel anlattın valla gidebilirsem yarın yazarım yorumları

aaaaa senindemi çıktı tuğba benimde bir dediği oldu, bende boğa burcuyum

Bi süredir fal işlerinden çok soğudum. Zira açık ve net şeytanın elinde zaman öldürüyoruz. Boşuna arayış çıkmadı çıkmıyor kimse bilmiyor sadece arada enteresan şekilde tutanlar oluyor ama yüzde yüz yok. Biraz bilen bile çok konularda gümlüyor.
Eski falcımı bulsam sadece ona baktırırım gibi bi karar alarak rehberimdeki tüm falcı numaralarını silmişdim zaten 31 aralık gecesi hepsini burda uzun uzun yazıcam.
Bu arada eski fallarımı karıştırırken eylemin ailevi olarak gidilecek bir yol gidecek kişiler gidilecek yer gidilen yerde konuşulacaklar ve gitme sebebini ortada hiç öyle bi gündem yokken söylediğini fark ettim. Bu konu hakkında dedikleri aynen dediği gibi gelişti. Falda sadece esas konıya odaklı olduğum için hiç aklımda tutmamışım. İş hakkındada dediği yönde gelişmeler konuşmalar olmuş. Bunları hiç kafada tutmamıştım. Verdiği zaman aralığında olmuş üstelik.
Ahh tabi sadece esas konuya odaklı olunca dinlememişim bile bu kısmı
Esas oğlanlar hala uzak ama böylede ilginç detaylar çıkmış işte.
Umarım faldan uzak durma kararımı çiğnemem. Umarım kurtulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…