Canım boğa burcu ki yansıtırım da burcumun özelliğiniiyi falcılar ama yani baya falcı deneyimim oldugu için tebriklerimi sunuyorum ikisinede
Bi süredir fal işlerinden çok soğudum. Zira açık ve net şeytanın elinde zaman öldürüyoruz. Boşuna arayış çıkmadı çıkmıyor kimse bilmiyor sadece arada enteresan şekilde tutanlar oluyor ama yüzde yüz yok. Biraz bilen bile çok konularda gümlüyor.
Eski falcımı bulsam sadece ona baktırırım gibi bi karar alarak rehberimdeki tüm falcı numaralarını silmişdim zaten 31 aralık gecesi hepsini burda uzun uzun yazıcam.
Bu arada eski fallarımı karıştırırken eylemin ailevi olarak gidilecek bir yol gidecek kişiler gidilecek yer gidilen yerde konuşulacaklar ve gitme sebebini ortada hiç öyle bi gündem yokken söylediğini fark ettim. Bu konu hakkında dedikleri aynen dediği gibi gelişti. Falda sadece esas konıya odaklı olduğum için hiç aklımda tutmamışım. İş hakkındada dediği yönde gelişmeler konuşmalar olmuş. Bunları hiç kafada tutmamıştım. Verdiği zaman aralığında olmuş üstelik.
Ahh tabi sadece esas konuya odaklı olunca dinlememişim bile bu kısmı
Esas oğlanlar hala uzak ama böylede ilginç detaylar çıkmış işte.
Umarım faldan uzak durma kararımı çiğnemem. Umarım kurtulurum.
Yavrular bu pen cafe kaçta açılıyor kapıda kaldım giiii
Kızlar bana eylemin bir dediği daha çıktı. Bilginize
selam kızlar,Bi süredir fal işlerinden çok soğudum. Zira açık ve net şeytanın elinde zaman öldürüyoruz. Boşuna arayış çıkmadı çıkmıyor kimse bilmiyor sadece arada enteresan şekilde tutanlar oluyor ama yüzde yüz yok. Biraz bilen bile çok konularda gümlüyor.
Eski falcımı bulsam sadece ona baktırırım gibi bi karar alarak rehberimdeki tüm falcı numaralarını silmişdim zaten 31 aralık gecesi hepsini burda uzun uzun yazıcam.
Bu arada eski fallarımı karıştırırken eylemin ailevi olarak gidilecek bir yol gidecek kişiler gidilecek yer gidilen yerde konuşulacaklar ve gitme sebebini ortada hiç öyle bi gündem yokken söylediğini fark ettim. Bu konu hakkında dedikleri aynen dediği gibi gelişti. Falda sadece esas konıya odaklı olduğum için hiç aklımda tutmamışım. İş hakkındada dediği yönde gelişmeler konuşmalar olmuş. Bunları hiç kafada tutmamıştım. Verdiği zaman aralığında olmuş üstelik.
Ahh tabi sadece esas konuya odaklı olunca dinlememişim bile bu kısmı
Esas oğlanlar hala uzak ama böylede ilginç detaylar çıkmış işte.
Umarım faldan uzak durma kararımı çiğnemem. Umarım kurtulurum.
Yok esas konu için çok zaman var. Ama önemli bir detay çıktığıAsil dedigi mi cikti?
hayırlı olsun :)Yok esas konu için çok zaman var. Ama önemli bir detay çıktığı
Kuzum 12:30 geliyorlar. Ama garanti olsun diyosan 1 de git.ben dondum valla bekle bekle
Baktırırsan nihale nsl baktı yorum yazarsan sevinirim cnm bnde düşünüyorum nihaliKızlar selam, hala çıkan hiçbişey yok banane eylem ne duygu ne tuğba.. uzun süredir ara vermiştim çünkü tuğbanın enerjisi beni çok kötü etkilemşti. bugün bi keyfine Nihal'e gidicem ordaysa.. yazarım bilip bilmedğini..
Baktirdm canm. Ben sanrm boyle falcilari daha cok sevyorum ya ne duygu gbi 'cozucez edicez' diye gereksiz samimyet ne de gercekleri solicem dye tugba gbi ters ters konusuyo. Nihal cok hanimefendi bi kadin once onu soylym. Bana da gaaaayet nokta atisi yapti. Verdgi tarihlere de bakalim umarim cikar. Ben cafe falcilari anlaminda baya begendim sembol nihal'i :) tavsye edermBaktırırsan nihale nsl baktı yorum yazarsan sevinirim cnm bnde düşünüyorum nihali
tarot:)Kızlar pem Cafe'de yeterdeyım kahvemı tarotmu baktırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?