İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım boğa burcu ki yansıtırım da burcumun özelliğini iyi falcılar ama yani baya falcı deneyimim oldugu için tebriklerimi sunuyorum ikisinede

Ben çözüyorum bu işi kızlar. Ben de oğlak burcuyum. Tuğba toprak burçlarına baya baya tuttu dicem ama su burcu bi arkadaşa da dedikleri çıkıyo. "Aynı gün gittik" dediğim sevgili S styx09

kafaya takmamak ıcın yazmayı bıraktım artık o zaman aklımda tutamadıgımdan zaten takılamıyorum da :)
bende fal ne yazık kı uyusturucu gıbı bırakamıyorum bır turlu ama aklımda tutamadıgımdan takılamıyorum da takılamadıgımdan beklentıye gırmıyorum gırmeyınce de bır olay olunca ene bunu bırı demıstı oluyorum

vakit gecırmek anlık rahatlama ıcın fal ıyı aynı eskı halıme dondum fal konusunda .bu yolda da devam etmek ıstıyorum boyle ....
Allah hepımıze kolaylık versın

bu arada bu falcılar tarafından acılan fake hesaplarla nolacak abı bu durum ?
sonuc olarak bu kadar mı salak bır toplum olarak gozukuyoruz burdan...
ayrıca hepımız bı sekılde ozelden de konusuyoruz bır sekıllerde bulusuyoruz denk gelıyoruz.
bunlara kafaları ıslemıyor mu anlamıyorum ?

bu arada pazar gunu pen cafe kacta acılıyor E elabasak ordayken hazır sorar mısın ve yeter kacta gelıyormus dıye ....

selam kızlar,

ben de ne zamandır bu fal muhabbetinden uzak durmaya çalışıyorum. aynen canım senin gibi bir kere sarınca inanılmaz tadını kaçırıyorum, resmen müptela şeklinde haftada 2 falan fal baktırıyorum. kestiğimden beri falı işlerim maşaallah daha iyi keyfim daha yerinde..
en son ben de eyleme baktırmıştım. dediklerinden bak bu da oldu dediğim bişi hatırlamıyorum. kasım sonu adam geliyordu sözde henüz öle bişi yok. ama hakkını da yemiyim son 1 haftadır biraz daha atak halinde iletişimimiz arttı daha bi ilgili falan ama o kadar uzun zamandır bekliyorum ki bu gelişme maalesef devede kulak kalıyor. hem zaten herif milleti dengesiz bugun iyi yarın kötü hiç birine güven yok. o yüzden fal falan hikaye yani bazen tutuo bazen komple yalan dolan

Kızlar selam, hala çıkan hiçbişey yok bana ne eylem ne duygu ne tuğba.. uzun süredir ara vermiştim çünkü tuğbanın enerjisi beni çok kötü etkilemşti. bugün bi keyfine Nihal'e gidicem ordaysa.. yazarım bilip bilmedğini..

Baktırırsan nihale nsl baktı yorum yazarsan sevinirim cnm bnde düşünüyorum nihali

Baktırırsan nihale nsl baktı yorum yazarsan sevinirim cnm bnde düşünüyorum nihali
Baktirdm canm. Ben sanrm boyle falcilari daha cok sevyorum ya ne duygu gbi 'cozucez edicez' diye gereksiz samimyet ne de gercekleri solicem dye tugba gbi ters ters konusuyo. Nihal cok hanimefendi bi kadin once onu soylym. Bana da gaaaayet nokta atisi yapti. Verdgi tarihlere de bakalim umarim cikar. Ben cafe falcilari anlaminda baya begendim sembol nihal'i :) tavsye ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…