İstanbul'da Fal - Falcılar

Sağol cnm inş herşey istediğin gibi olur bnde yolum düşerse baktırırım artık nihale

Tarihleri sarktı bende ama ben nihali yeter kadar beğendim. İlk favori 3'ümde nihal. Sarkması sorun değil bence falda tarihin. Çıkmaması veya tersinin çıkması sorun. Nihal başarılıdır

simdi topraktan ciktim kizlar bu sefer bildiginiz nokta atislari yapti bildigin okudu ve sonuc ayni sonuc herkes ne dediyse ayni seyi soyledi ascam kendimi

Kızlar kafamda belgin kostak var. Bir arkadaşa 5 yıl önce söylediği herşey çıkmış ama forumu karıştırınca çok az yorum gördüm bazıları kötülemiş acaba karalama mı çözemedim. Az da değil parası. Lütfen gerçekten bilgisi olanlar belgin kostak hakkında öneri ve tavsiyede bulunabilir mi? Ben falı kapatmayı düşünüyorum ama o kadın çok uzun geleceği de gördüğü için (yani öyle duydum) ona bi genel baktırıp sonra kapatayım diyorum. Sizce nasıl biri? Bugün aradım kocasının nosuymuş. O ilgileniyormuş. Konuşurken telefon kapandı çekmeyip randevu alıyodum yani o derece. Sizce baktırayım mı değer mi o paraya?

Ucreti neymis ?

150 lira az değil. Nasıl bakıldığını sordum. 1 saat bakıyor dedi. Elimi tutup öyle bakıcakmış. 1 saat boyunca elini tutuyor yani. Arkadaşa baya baya nokta atışları olmuş. Ve tüm dedikleri de çıkmış. Ama burdaki yorumların bazıları baya tükaka yapmış, kafam çorba oldu. Risk almaya değer mi bilmiyorum.

Evet bende arattim da kimse memnun degil goruldugu kadariyla. Ilk defa duydum bence iyice arastir oyle git 150 tl verip memnuniyetsiz ayrilma

Evet bende arattim da kimse memnun degil goruldugu kadariyla. Ilk defa duydum bence iyice arastir oyle git 150 tl verip memnuniyetsiz ayrilma

Şimdilik aklımın bi köşesinde kalsın. Baktırmıcam şimdilik ama denicem bigün, sosyete falcısı diyenler olmuş. Zaten evinde tarabyada bi sitede bakıyormuş. Muhtemelen fiyatların yüksekliği ondan. Siyasi konularda da yorumlar yapmış. Hükümetle ilgili falan. Hep çıkmış. Belgin kostağın çıkan sözleri diye birşeyler okudum internette. Baya baya hülya balıkavlayan gibi, nuray sayarı gibi ünlü sanırım. Neyse kalsın şimdilik. Tuğbanın verdiği tüm tarihlerin bitmesini bekleyeyim.

Nasıldı falın beğendin mi ne baktırdın hatun?
yavrum ya yeter idare eder.o da tuğba gibi değişik biri, yani tarzları ve davranışları sanki birbirini andırıyor. hatunlar konuşurken sanki içlerine bişey kaçıyor. ama tugba dan aldığım o falı çıkabilir hissini bana pek vermedi nedense. ama nihali beğendim açıkcası, yani bana kişiyi en ince ayrıntısına kadar cuk diye anlattı. hemen hemende nihal ve tuğbanın özelde verdiği tarihler birbirine yakın. bakalım görücez.

sen memnun kaldınmı nihalden canım

Canım tarot mu yoksa kahveye mi baktırdın? Ben ikisinden de memnun kaldım

Canım tarot mu yoksa kahveye mi baktırdın? Ben ikisinden de memnun kaldım
kahve baktırdım canım ben ama çıkarken tarottada iyi dediler. çıkarsa artık bir dahaki sefere tarot baktırırım. sen yenimi baktırdın. yani yeni baktırdıysan verdiği tarih varmı merak ettim

Nihal aşkımı kabarttınız haftaya bi ara ben de mi gitsem yaa

Birden muhabbetin içine dahil olmuş gibi oldum ama bence de değmez bir röportajını okudum adı geçince öngördüğü hiçbir şey çıkmamış 2010'da söyledikler. Zaten burada da eski gidenler çok iyi olduğunu ama artık bakamadığını yazmışlardı.

Hadi ya bunu söylediğin iyi oldu teşekkür ederim. Demek ki artık bakamıyor eskisi gibi. Siliyorum listeden o zaman.

Arkadaşlar tuba'ya ikinci kere falan gidenler var mı? Hani tarihler daha gelmeden, birkez daha baktırmak için öyle? Aynı tarihleri mi veriyor yoksa yaklaştıkça biraz daha detay veriyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…