İstanbul'da Fal - Falcılar

Rica ederim ne demek Siz Yeter'i beğenmiştiniz değil mi? Dedikleri çıktı mı size yoksa henüz çıkmadı ama an olarak mı iyi biliyor?

Ah şöyle KAHİN VANGA gibi olucaktı işinin ehli biri. Her dediği her zaman çıktığı bilinen ohh mis. Bir kez baktırsak yeterdi, böyle bi kadın olsa hayatta. Okumayan bilmeyen varsa vanga bulgar asıllı bir kahinmiş tabi ölmüş yıllar önce. Kendi öleceği tarihi bile söylemiş ve o tarihte ölmüş. Çok ilginç hikayesi var bi araştırın derim. Böyle ermiş bir kadın aranıyor

Rica ederim ne demek Siz Yeter'i beğenmiştiniz değil mi? Dedikleri çıktı mı size yoksa henüz çıkmadı ama an olarak mı iyi biliyor?

Ben yeterin bana mayıs ayında dediklerinin hepsini harfi harfine yaşadım. O yüzden de 2.fala gittim ona aylar sonra. Kasım ayının ortalarına doğru gittim işte. Yeteri ben tek geçerim sonra da tugba. Sonra nihal. Hep aynı şeyleri yazıyorum ama napayım bu 3ü çok iyi. Tugbanın da çıkan olayları oldu. Ama henüz nihalde çıkmadı. Süreç uzun onda. Anı çok iyi biliyor gelecekte zaten tugba ve yeterle paralel oldugu için çıkacagını düşünüyorum.

Ay olur mu öyle aynı şeyleri söylüyorum diye söylememezlik yapmayın nolur insan anlıyor zaten kötü niyeti. Bu hafta bende gideyim inşallah benimde enerjim tutar. Çok teşekkür ederim...

Arkadaşlar tuba'ya ikinci kere falan gidenler var mı? Hani tarihler daha gelmeden, birkez daha baktırmak için öyle? Aynı tarihleri mi veriyor yoksa yaklaştıkça biraz daha detay veriyor mu?
Hepsinde farklı mı söyleyeck diye denedim tuğbayı canm. Hepsinde aynı tarihleri verdi bana. Ayriyetten de hep aynı kartları seçiyodum yani şöyle birini soruyodum gözlemci diyodu iki üç kez gittiğimde aynı kart çıkıyodu. Sonuncu gidişimde direkt sonuç verdi o yüzden beklemeyi tercih ediyorm daha gitmiyim :)) ztn faldn bn kendm baktıra baktıra bıktım yani. Kısmet neyse o olucak çok afedersiniz bir yerlerimi de yırtsam Allah ın bana yazdığı kaderi bozamam o yüzdn vazgeçtim :))

ben arkadasım pen cafe yetere gıttım aslında fal konularını bırakmıstım ama sadece kısılık analızı yapıyor akıllar verıyor 10 dk surdu 30 tl aldı hıc begenmedım ben ıs ıcın gıttım ne olucak dıye hıc bırsey demedı bıle ben sıze bır yer soyleyeyım catalcada gokay var orda ıyı bırı ona gıdın 1 saat sıze fal bakar 20-30 tl bakar butun sızı anlatır sonra ordan cıktık damlalar tugbaya gıttık nasıl bır fal bakıyor allahtan kayıt etttım cok hızlı ama bu ısın hakkını verıyor gercekten

Ay doğru diyorsun bi yerimizi de yırtsak yine sonuç belli :) aaa kartları aynı seçmen ilginç valla iyi odaklanmışsın o zaman. Bende merak ettim acaba aynı tarihimi verecek diye bir tekrar denemek istedim. Çok teşekkür ederim cevabın için canım.

Valla kime gidersem gidiyim martta oh be diyeceğimi söylüyolar tabi aralık ocak şubat bana ne getirir bilemem tuğbaya su baktırıcam yeni yıldan önce o kdr ondan sonra da kafama göre takılcam napim :) ayrıca unutmayn arkadaşlar. Siz kimseye kalmadnz kimse de size. Lise yıllarmda deli gibi aşık oldğm insanın fotoğrafına bakınca iğreniyorm hatta bu aşk bana beş yıl sürdü yani ölüyodm bitiyodum. Hiç kimse Vazgeçilmez değildir unutmayn bunu.. Kıymetinizi bilenle yolunuza devam edin.. eminim ki bir gün bu baktırdığmz fallar için bile keşke baktırmasaydım da şu elbiseyi alsaydım dicz :))

Aynen canım zaten bugün yakın arkadaşıma da dedim bu aralar fallara çok umut bağlayınca benim sadece geçici hevesim bu aralar moralim bozuk biliyorum saçma olduğunu bu kadar baktırmanın ama beni bir süre idare edin dedim. Zaten kimse vazgeçilmez değil o bir kesin gidebin yerine daha iyisi ve kıymet bilen gelecek inşallah herkes için. İnşallah oh dersin canım. Su falına daha iyi mi bakıyormuş tuba?

Bilmiyorum denicrm ama daha da gitmicem :))

İnşallah güzel olur:) bende bende son bir tubaya aralık ortası baktırırım galiba sonra tamam biter dicem de söz vermim yine de
Bitirmek lazım bi yerde ya söz veremiyosun ama cebimize yazk ya. Üzülüyorm kendimde dahil hepimize yeni yıl geldi fal baktırıcam diye kuaförün yolunu unuttum (

Bitirmek lazım bi yerde ya söz veremiyosun ama cebimize yazk ya. Üzülüyorm kendimde dahil hepimize yeni yıl geldi fal baktırıcam diye kuaförün yolunu unuttum (
Çok baktırmıyorum. Ayda bir baktırıyorum ama arkadaşlarım ona bile fazla diyor. Valla yazık harbi ne diyim

sen suya baktırdınmı tuğbaya şeker? yani sudamı iyi kahve-tarotmu bilmiyoruz çünkü?

beğenmekten ziyade umduğum kadar iddalı çıkmadı sanki ya, ok bişeyler bildi ama bu falcının, genelde sizin tepkilerinizi ölçerek yaptığı, genel yorumlar gibiydi yani. açıkcası bir nihal kadar beni şaşırtmadıda

sen suya baktırdınmı tuğbaya şeker? yani sudamı iyi kahve-tarotmu bilmiyoruz çünkü?

Ben tuğbanın kendisine sordum su falı bakıyormuşsunuz diye. Dinlenmek için kapı önüne çıkmıştı tam o esnada sordum. Evet dedi böyle her zamanki ukala havasıyla (napayım öyle, ama yine de baktırıcam bir zaman sonra)
Sonra sordum ne kadar sürüyor nasıl oluyor, diye. 40 dk kadar sürüyor daha ayrıntılı ve uzak gelecekle ilgili konular ve daha net tarihler çıkıyor, demişti.

Yeter şaşırtmaz, ilk gittiğimde de bir daha gitmem diyordum. Ama verdiği tarihlerde dedikleri çıkınca o zaman şaşırmaktan ziyade çıkan fal olmasıyla ilgilendim ve 2.ye gittim. Yeter tarotunda şok eder, oha dersiniz. Kahvesini dediğim gibi umursamazsınız tarihlerini takip etmezsiniz. Bir zmaan sonra şöyle bir dönüp geçmiş falları okuyayım dediğiniz zaman bir bakarsınz ki taak tak taak çıkmış her dediği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…