Rica ederim ne demekSiz Yeter'i beğenmiştiniz değil mi? Dedikleri çıktı mı size yoksa henüz çıkmadı ama an olarak mı iyi biliyor?
Ben yeterin bana mayıs ayında dediklerinin hepsini harfi harfine yaşadım. O yüzden de 2.fala gittim ona aylar sonra. Kasım ayının ortalarına doğru gittim işte. Yeteri ben tek geçerim sonra da tugba. Sonra nihal. Hep aynı şeyleri yazıyorum ama napayım bu 3ü çok iyi. Tugbanın da çıkan olayları oldu. Ama henüz nihalde çıkmadı. Süreç uzun onda. Anı çok iyi biliyor gelecekte zaten tugba ve yeterle paralel oldugu için çıkacagını düşünüyorum.
bu sefer oldu sayilir :)7 hafta icinde dedi ama ben tarihleri bekleseydim oooBeğendin yani esas konuyla alakalı tarih verdimi peki:)
Hepsinde farklı mı söyleyeck diye denedim tuğbayı canm. Hepsinde aynı tarihleri verdi bana. Ayriyetten de hep aynı kartları seçiyodum yani şöyle birini soruyodum gözlemci diyodu iki üç kez gittiğimde aynı kart çıkıyodu. Sonuncu gidişimde direkt sonuç verdi o yüzden beklemeyi tercih ediyorm daha gitmiyim :)) ztn faldn bn kendm baktıra baktıra bıktım yani. Kısmet neyse o olucak çok afedersiniz bir yerlerimi de yırtsam Allah ın bana yazdığı kaderi bozamam o yüzdn vazgeçtim :))Arkadaşlar tuba'ya ikinci kere falan gidenler var mı? Hani tarihler daha gelmeden, birkez daha baktırmak için öyle? Aynı tarihleri mi veriyor yoksa yaklaştıkça biraz daha detay veriyor mu?
Ay doğru diyorsun bi yerimizi de yırtsak yine sonuç belli :) aaa kartları aynı seçmen ilginç valla iyi odaklanmışsın o zaman. Bende merak ettim acaba aynı tarihimi verecek diye bir tekrar denemek istedim. Çok teşekkür ederim cevabın için canım.Hepsinde farklı mı söyleyeck diye denedim tuğbayı canm. Hepsinde aynı tarihleri verdi bana. Ayriyetten de hep aynı kartları seçiyodum yani şöyle birini soruyodum gözlemci diyodu iki üç kez gittiğimde aynı kart çıkıyodu. Sonuncu gidişimde direkt sonuç verdi o yüzden beklemeyi tercih ediyorm daha gitmiyim :)) ztn faldn bn kendm baktıra baktıra bıktım yani. Kısmet neyse o olucak çok afedersiniz bir yerlerimi de yırtsam Allah ın bana yazdığı kaderi bozamam o yüzdn vazgeçtim :))
Valla kime gidersem gidiyim martta oh be diyeceğimi söylüyolar tabi aralık ocak şubat bana ne getirir bilemem tuğbaya su baktırıcam yeni yıldan önce o kdr ondan sonra da kafama göre takılcam napim :) ayrıca unutmayn arkadaşlar. Siz kimseye kalmadnz kimse de size. Lise yıllarmda deli gibi aşık oldğm insanın fotoğrafına bakınca iğreniyorm hatta bu aşk bana beş yıl sürdü yani ölüyodm bitiyodum. Hiç kimse Vazgeçilmez değildir unutmayn bunu.. Kıymetinizi bilenle yolunuza devam edin.. eminim ki bir gün bu baktırdığmz fallar için bile keşke baktırmasaydım da şu elbiseyi alsaydım dicz :))Ay doğru diyorsun bi yerimizi de yırtsak yine sonuç belli :) aaa kartları aynı seçmen ilginç valla iyi odaklanmışsın o zaman. Bende merak ettim acaba aynı tarihimi verecek diye bir tekrar denemek istedim. Çok teşekkür ederim cevabın için canım.
Aynen canım zaten bugün yakın arkadaşıma da dedim bu aralar fallara çok umut bağlayınca benim sadece geçici hevesim bu aralar moralim bozuk biliyorum saçma olduğunu bu kadar baktırmanın ama beni bir süre idare edin dedim. Zaten kimse vazgeçilmez değil o bir kesin gidebin yerine daha iyisi ve kıymet bilen gelecek inşallah herkes için. İnşallah oh dersin canım. Su falına daha iyi mi bakıyormuş tuba?Valla kime gidersem gidiyim martta oh be diyeceğimi söylüyolar tabi aralık ocak şubat bana ne getirir bilemem tuğbaya su baktırıcam yeni yıldan önce o kdr ondan sonra da kafama göre takılcam napim :) ayrıca unutmayn arkadaşlar. Siz kimseye kalmadnz kimse de size. Lise yıllarmda deli gibi aşık oldğm insanın fotoğrafına bakınca iğreniyorm hatta bu aşk bana beş yıl sürdü yani ölüyodm bitiyodum. Hiç kimse Vazgeçilmez değildir unutmayn bunu.. Kıymetinizi bilenle yolunuza devam edin.. eminim ki bir gün bu baktırdığmz fallar için bile keşke baktırmasaydım da şu elbiseyi alsaydım dicz :))
Bilmiyorum denicrm ama daha da gitmicem :))Aynen canım zaten bugün yakın arkadaşıma da dedim bu aralar fallara çok umut bağlayınca benim sadece geçici hevesim bu aralar moralim bozuk biliyorum saçma olduğunu bu kadar baktırmanın ama beni bir süre idare edin dedim. Zaten kimse vazgeçilmez değil o bir kesin gidebin yerine daha iyisi ve kıymet bilen gelecek inşallah herkes için. İnşallah oh dersin canım. Su falına daha iyi mi bakıyormuş tuba?
İnşallah güzel olur:) bende bende son bir tubaya aralık ortası baktırırım galiba sonra tamam biter dicem de söz vermim yine deBilmiyorum denicrm ama daha da gitmicem :))
Bitirmek lazım bi yerde ya söz veremiyosun ama cebimize yazk ya. Üzülüyorm kendimde dahil hepimizeİnşallah güzel olur:) bende bende son bir tubaya aralık ortası baktırırım galiba sonra tamam biter dicem de söz vermim yine de
Çok baktırmıyorum. Ayda bir baktırıyorum ama arkadaşlarım ona bile fazla diyor. Valla yazık harbi ne diyimBitirmek lazım bi yerde ya söz veremiyosun ama cebimize yazk ya. Üzülüyorm kendimde dahil hepimizeyeni yıl geldi fal baktırıcam diye kuaförün yolunu unuttum (
sen suya baktırdınmı tuğbaya şeker? yani sudamı iyi kahve-tarotmu bilmiyoruz çünkü?Hepsinde farklı mı söyleyeck diye denedim tuğbayı canm. Hepsinde aynı tarihleri verdi bana. Ayriyetten de hep aynı kartları seçiyodum yani şöyle birini soruyodum gözlemci diyodu iki üç kez gittiğimde aynı kart çıkıyodu. Sonuncu gidişimde direkt sonuç verdi o yüzden beklemeyi tercih ediyorm daha gitmiyim :)) ztn faldn bn kendm baktıra baktıra bıktım yani. Kısmet neyse o olucak çok afedersiniz bir yerlerimi de yırtsam Allah ın bana yazdığı kaderi bozamam o yüzdn vazgeçtim :))
Canım yeter'i beğenmedin galiba çok öyle mi anladımsen suya baktırdınmı tuğbaya şeker? yani sudamı iyi kahve-tarotmu bilmiyoruz çünkü?
Su tabiki daha da ayrıntılıdır denicem :))sen suya baktırdınmı tuğbaya şeker? yani sudamı iyi kahve-tarotmu bilmiyoruz çünkü?
Valla kime gidersem gidiyim martta oh be diyeceğimi söylüyolar tabi aralık ocak şubat bana ne getirir bilemem tuğbaya su baktırıcam yeni yıldan önce o kdr ondan sonra da kafama göre takılcam napim :) ayrıca unutmayn arkadaşlar. Siz kimseye kalmadnz kimse de size. Lise yıllarmda deli gibi aşık oldğm insanın fotoğrafına bakınca iğreniyorm hatta bu aşk bana beş yıl sürdü yani ölüyodm bitiyodum. Hiç kimse Vazgeçilmez değildir unutmayn bunu.. Kıymetinizi bilenle yolunuza devam edin.. eminim ki bir gün bu baktırdığmz fallar için bile keşke baktırmasaydım da şu elbiseyi alsaydım dicz :))
sen suya baktırdınmı tuğbaya şeker? yani sudamı iyi kahve-tarotmu bilmiyoruz çünkü?
beğenmekten ziyade umduğum kadar iddalı çıkmadı sanki ya, ok bişeyler bildi ama bu falcının, genelde sizin tepkilerinizi ölçerek yaptığı, genel yorumlar gibiydi yani. açıkcası bir nihal kadar beni şaşırtmadıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?