Canım benim 2 senelik neredeyse sabit falcım artık bişi oldugunda mesaj atıyorum burda bana baya mesaj atan oldu bende ona ne zamandır diyordum bak telefonlada baksana o baya yok dedi sonun da tamam zamanım oldukca özellikle uzakta olanlara bakarım dedi. İndirimi de sordum malesef dedı tatıl günümde dinleniyorum dükkandada indirim olmaz dedi. Bende tamam dedim malesef kızlarİndirim işini de sordun mu canım su falı için? Haber bekliyordum senden. Bir de nasıl ulaşıyorsun ona bu kadar kolay?
Canım seni yargılama hakkımız yok o yüzden rahat rahat anlatabilirsin. Senin anlattığıma göre bence tuğbanın dediklerini ciddiye al derim çünkü yeter de bana aynılarını demiş senin yazdığına göre. Biraz özleyin bencede merak etme sevmese demez ara verelim diye . Bitirelim der direkt.
Yok canık demedi ama ben karşı taraf için baktırdım ondan dolayı onu göremez zaten. yeter için soruyosun dimi canım yoksa tuba mı?Sana peki başka ne dedi? iki kişi arasında kalacaksında dedimi?
Yok canık demedi ama ben karşı taraf için baktırdım ondan dolayı onu göremez zaten. yeter için soruyosun dimi canım yoksa tuba mı?
Ha anladım canım yok demedi bana .Evet, Yeter için cnm.
Bence bekle ama kendini de kmseye kapatma hayat ne getirir bilinmez.. Sen akışına bırak herşeyi.. Hayırlısıysa olur ztn :))1
Tuğba da senin dediğinin aynısını dedi. Adam seviyor ama gelecek vaad edemediği için seni daha çok üzer diye korktugundan kendine güveni yok dedi. Ailesiyle tanıstım. Akrabaları ıle filan. Hatta tuğba onunla ilgili çoğu falcının bilemediği bir ayrıntıyıda demişti.
İşveli, cilveli, topuklu ayakabı giyen kadınlardan hoşlanıyor dedi. Beni gordu dıze kadar çizmelerleCinsellikle nereye göndersen oraya gider bu adam dedı Bilemedin. Yardımcı olun bana ablalarım kardeslerım
Canım Allah aşkına artık bırak fal işini. Adam evlenmiş, evli adamla mı görüşeceksin? Ben mi çok ince düşünüyorum? Olumlusunu da duydun olumsuzunu da. Olumlu duymak istemiyorum dedin, e olumsuz olanları da beğenmedin, ki bence onlar olumsuz değildi. Artık hayatına devam etmen gerektiğini gösteren fallardı. Dünyadaki tek erkek o değil, üstüne bir de adam artık evli. Çok yıpratıyorsun kendini, yapma artık. [/QU
ya isim soylemesinin ne anlami var ismini bilmiyormuyuz sankibende onu sormaya geldim ama o çakma serkan olayı komikmişbir tanıdığım gidip geliyormuş bayadır ve dedikleri hayli hayli çıkmış. isim söylüyorumuş.
fal olayına bi süre ara verdim zaten çok da fal baktıran biri değilim,en son yetere fal dışında bişeyler yaptırdım,eylemdi bakan falıma,çıkarsa yine yazarım ama dediklerinden çıkanlar mevcut :) kimsenin de reklamını yapmam asla bana ne!
şimdi 21 günlük esma çalışmasına başlıyorum bu akşamdan itibaren
kendimi aşırı huzursuz ve negatif hissediyorum
bundan kurtulup rahatlamam lazım
ne uyuyabiliyorum
ne uyanabiliyorum
garip bi durumdayım
aşırı bitkin ve yorgunum
düşüncelerim sürekli değişken ve beni delirtiyor
yaşadığım olaylar krize sokuyor
benim artık bu duruma bi dur demem lazım
eğer benim gibi olumlama yapmak isteyen arkadaşlar varsa ( her konuya uygun esma ve olumlamalar mevcut ) buyursun gelsin topiğime :)
herkesi beklerim
21 gün sonunda size de değişimleri yazarım :)
her ne kadar fal baktırmıycak olsamda takipdeyim hepinizi
öpüyorum kocaman kocaman
Ailesinde sorunları vardı. Kalabalık bir aile. Ve evin tek oğlu. Her gün sorunları oluyordu. Ara verelim biraz özlem girsin yoksa bu kavgalarla geri dönüşü olmayan bir yola gircez dedi. Bende ara vermek bitirmektir zaten dedım. Oda dediki, oyle demek ıstesem bıtırelım derim dedi. Ama kafa dinleyelim biraz, özliyelim dedi. Bende bunu kabul edemem dedim. Bitirdim. Böyle insanla ne işin var demeyin, aşık oldum, ilkdefa bir adamdan çocugum olucak bır mutlu yuvam olcak diye hayaller kurdum. Kafasında ne oldugunu tam anlayamadıgımdan bıtırdım aslında. Ama hala beklıyorum, biliyorum cok aptalım
Bu arada onunda benımde ısımız var, arabası var, mesleği var. Ama sevmedimş şimdi? Ben beni sevmeyen adama mı 1.5 yıl verdm. Halilsezai gibiyim kaç saattır
ben cuma gunu gidecem serkana istersen birlikte gidelimya isim soylemesinin ne anlami var ismini bilmiyormuyuz sankibize gelecekten haber veren lazim
Canım benim 2 senelik neredeyse sabit falcım artık bişi oldugunda mesaj atıyorum burda bana baya mesaj atan oldu bende ona ne zamandır diyordum bak telefonlada baksana o baya yok dedi sonun da tamam zamanım oldukca özellikle uzakta olanlara bakarım dedi. İndirimi de sordum malesef dedı tatıl günümde dinleniyorum dükkandada indirim olmaz dedi. Bende tamam dedim malesef kızlar
;DUye olur olmaz butun fal konularında bilgilendirmişsiniz. Tesekkurler Serkan Bey
kuzum sen tuğbaya gideli ne kadar olduki tekrar gittin yavv :)))Kızlar bugün tuğba'ya tekrar ve yeter'e ilk defa gittim. Tuğba cidden gidilmesi gereken bir falcı yine bayıldım falına. Baya güldük bugün hatta.Biraz moralim bozuktu şuandan itibaren kendi hayatım içim en güzelini yapcam artık. Yeter'e de karşı taraf için tarot baktırdım evet güzeldi ama çok gelecek söylemiyor. Sadece mesela o an karşı taraf sizin için ne hissediyor merak ediyorsanız gidilebilir ama tuğba favorim şuanlık.
aslında espri yapınca gayet güzel konuşan güler yüzlü biri, işte ne oluyosu fal bakarken oluyo,belkide kendince akılda kalmak için bir teknik uyguluyor ama çıkacaksın falı farketmez amudada kalksa olur :))))))))Tuğba gülüyo yani hayret:)
enteresan yeter banada hemen hemen aynı şeyleri söylediSöyle söyliyim. 1.5 yıllık bir ilişkiden çıktım. Tuğba karsımdakı kısı için seni seviyor ama ilişkide kendine güvenmediği için uzak durmus senden dedi. Burayı takıp ettıgım ıcın (neredeyse her gün) Yeter e gittim. Dediki o adam senı sevmemiş. sadece seni güçlü bulmuş o kadar. İşveli ve cilveli kadınları seviyor. Bu sende yok dedi. Tuğbaya karşimdaki adam whatsaap hesabını kapattı neden diye sormustum. Adam sanal ortamdan uzaklaşmak istemiş, sabır duygusunu temsil ediyor. KAfasını dınlıyor dedı. Yetere sordum, yine cilveli birilerini bulmuş onlarla yazışıyor dedi1.5 yılım geçti. Zaten o kişi için karar vermeye bir yol çizmeye çalışıyorum. Bu şekilde kafam daha da karıştı
enteresan yeter banada hemen hemen aynı şeyleri söyledi
Neler çıktı mesela dediklerinden? Anlatsana biraz
Peki telefondakiyle kafedeki ayni mi? Su faki 120'ydi sanirim ama bana cok fazla geldi. Siz baktirdiniz mi? Tarotta basarilu mi bir de :)
Ben suya baktırmadım ama arkdaşlarım baktırdı 40 dk bakıo ben her hafta gıttıgım için iyi gelio bana tarot kahve aynı anda bakıyor bide 30 tl falı telefonda ne kadar yapcak bilmiyorum ama fazla yükseltmez artan zamanında bakcagından ekstra zaman harcıycak sanırım ben en son baktırdığımda çiçekler gelmiş falan dedi ben de evet 2 gun önce geldi dedim şimdi kavgalıyız o ayrı tarih verdi yine falan filanTuğbanın kahve ya da tarot falı ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?