İstanbul'da Fal - Falcılar

İndirim işini de sordun mu canım su falı için? Haber bekliyordum senden. Bir de nasıl ulaşıyorsun ona bu kadar kolay?
Canım benim 2 senelik neredeyse sabit falcım artık bişi oldugunda mesaj atıyorum burda bana baya mesaj atan oldu bende ona ne zamandır diyordum bak telefonlada baksana o baya yok dedi sonun da tamam zamanım oldukca özellikle uzakta olanlara bakarım dedi. İndirimi de sordum malesef dedı tatıl günümde dinleniyorum dükkandada indirim olmaz dedi. Bende tamam dedim malesef kızlar

Sana peki başka ne dedi? iki kişi arasında kalacaksında dedimi?

Bence bekle ama kendini de kmseye kapatma hayat ne getirir bilinmez.. Sen akışına bırak herşeyi.. Hayırlısıysa olur ztn :))

bende onu sormaya geldim ama o çakma serkan olayı komikmiş bir tanıdığım gidip geliyormuş bayadır ve dedikleri hayli hayli çıkmış. isim söylüyorumuş.
ya isim soylemesinin ne anlami var ismini bilmiyormuyuz sanki bize gelecekten haber veren lazim

Bu 21 olayını çok iyi biliyorum ben. Doğru uygularsan sadece sen değil her insanda başarılı olur. Ancak doğru uygulaman lazım. Uyumadan önce gerekli. Olumsuz kelimeler kullanma sakın.

1,5 sene seninle bi iliskisi olan birinin seni sevmedigini sanmiyorum ben ya. Numara yaptiysa da cidden hastalikliymis ve fark ederdin. Bence fala takilma bu kadar.

Peki telefondakiyle kafedeki ayni mi? Su faki 120'ydi sanirim ama bana cok fazla geldi. Siz baktirdiniz mi? Tarotta basarilu mi bir de :)

kuzum sen tuğbaya gideli ne kadar olduki tekrar gittin yavv :)))

enteresan yeter banada hemen hemen aynı şeyleri söyledi

enteresan yeter banada hemen hemen aynı şeyleri söyledi

bana işve cilve kelımesını kullandı evet ama aynı seylerı demedı adam oyle sevıyor senıde oyle goruyor vs dedi olumlu ve hayatmdakı kısıye gayet uygun konustu. bıde kızlar onun baktıgı tarot kartlarını bılıyorum yanı aynı kartlar cıkıyorsa mecbur aynı seylerı soylıcek kartlar bellı sayıda cıkan cogu kartında anlamını bılıyordum acıkcası dogru yorumluyor ama enerjı meselesı tabi o ayrı. ben pazar baktırdm tutarlıydı bana dedıgı hersey ay sonuna kadar zaman verdı bakalım olursa yazarım buradan.

Peki telefondakiyle kafedeki ayni mi? Su faki 120'ydi sanirim ama bana cok fazla geldi. Siz baktirdiniz mi? Tarotta basarilu mi bir de :)
Tuğbanın kahve ya da tarot falı ne kadar?
Ben suya baktırmadım ama arkdaşlarım baktırdı 40 dk bakıo ben her hafta gıttıgım için iyi gelio bana tarot kahve aynı anda bakıyor bide 30 tl falı telefonda ne kadar yapcak bilmiyorum ama fazla yükseltmez artan zamanında bakcagından ekstra zaman harcıycak sanırım ben en son baktırdığımda çiçekler gelmiş falan dedi ben de evet 2 gun önce geldi dedim şimdi kavgalıyız o ayrı tarih verdi yine falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…