Serkan caddebostan sembol serkansa gelirm senle ben bi de ne zmn gidiceksn bnm para mevzuları fenalarda :))ben cuma gunu gidecem serkana istersen birlikte gidelim
Serkan yorumlarını yazın kızlar 2 sene önce baya niyetlenmiştim bi kısmet olmadı uzak oldugundan bana ama aklımdada kaldıSerkan caddebostan sembol serkansa gelirm senle ben bi de ne zmn gidiceksn bnm para mevzuları fenalarda :))
18 gün oldu canımkuzum sen tuğbaya gideli ne kadar olduki tekrar gittin yavv :)))
Tüm fallar için öyle kuzum yaa şu caddebostandaki serkana gidicek varsa eşilk edeblrm merak ediyorum :))) kısa bakıyo diyolar.Serkan yorumlarını yazın kızlar 2 sene önce baya niyetlenmiştim bi kısmet olmadı uzak oldugundan bana ama aklımdada kaldıçıkan diyen vardı çıkmayan diyende
yavrum sen tuğbaya selam söyle, ona de ki biz gidelim tatil gününde kendi evinde bakacaksa, ona pasta,börek,kısır, çörek aklına gelen mideyi bayram ettirecek şeyleride götürürüz, o zaman bize indirim yapsın. eeee artık fazla naz aşık usandırırmış canımmmmCanım benim 2 senelik neredeyse sabit falcım artık bişi oldugunda mesaj atıyorum burda bana baya mesaj atan oldu bende ona ne zamandır diyordum bak telefonlada baksana o baya yok dedi sonun da tamam zamanım oldukca özellikle uzakta olanlara bakarım dedi. İndirimi de sordum malesef dedı tatıl günümde dinleniyorum dükkandada indirim olmaz dedi. Bende tamam dedim malesef kızlar
Haha tamam sölerimyavrum sen tuğbaya selam söyle, ona de ki biz gidelim tatil gününde kendi evinde bakacaksa, ona pasta,börek,kısır, çörek aklına gelen mideyi bayram ettirecek şeyleride götürürüz, o zaman bize indirim yapsın. eeee artık fazla naz aşık usandırırmış canımmmm
Haha canım en fazla 8 dk dır yetere ben ara sıcak için giderim.:)))Bu arada yeter için tatlı matlı dediniz bana çok soğuktu beni sevmedi galibakısa baktı . Size nasıldı? Veya bu gün modunda mı değildi? Metin beyy diğer müşteri diye bağırıp durdu
Ay öyle mi bana yetmedi valla 10 dk sürmüş baktım. Ara sıcak harbiHaha canım en fazla 8 dk dır yetere ben ara sıcak için giderim.:)))
bana da tatlı ve sıcak davrandı sorularımı sordum hatta son soruya soru bulamadım ne desem dıye dusunurken sız sorun dedım cok mantklı bı soru sordu benım ıcın ve cevapta olumlu cıktı ınsallah olur dedıklerı :)Bu arada yeter için tatlı matlı dediniz bana çok soğuktu beni sevmedi galibakısa baktı . Size nasıldı? Veya bu gün modunda mı değildi? Metin beyy diğer müşteri diye bağırıp durdu
aha al işte bende ısınamadım, mesela tuğba enteresan ama normalde ağır abla ve güleryüzlü, nihalde soğuk görüntülü ama konuşunca çok hoş yumuşak ve gayet kibar bir bayan bencedeBu arada yeter için tatlı matlı dediniz bana çok soğuktu beni sevmedi galibakısa baktı . Size nasıldı? Veya bu gün modunda mı değildi? Metin beyy diğer müşteri diye bağırıp durdu
Kesin benden elektrik alamadı hahahah kadına negatif enerjide vermedim amabana da tatlı ve sıcak davrandı sorularımı sordum hatta son soruya soru bulamadım ne desem dıye dusunurken sız sorun dedım cok mantklı bı soru sordu benım ıcın ve cevapta olumlu cıktı ınsallah olur dedıklerı :)
yavv o sevdim desede sadece ağızdan çıkması önemli değilki, o cümleyi gerçekten hissettirmesi önemli, işte banada soğuk geldi yeterAy öyle mi bana yetmedi valla 10 dk sürmüş baktım. Ara sıcak harbibende dedim sevmedi herhalde beni. Koşa koşa kaçtım, gerçi öğrencileri çok seviyorum çok tatlısın falan dedi en son ama emin olamadım, metin bey diye bağırıp durunca hahahahh
Ya valla asık suratlı bir insanda değilimdir ama belki gününde değildi bilmiyorum bide çok kısaydı ya anlat anlat daha fazla diyesim geldi deaha al işte bende ısınamadım, mesela tuğba enteresan ama normalde ağır abla ve güleryüzlü, nihalde soğuk görüntülü ama konuşunca çok hoş yumuşak ve gayet kibar bir bayan bencede
Hahahah aslında sevmedi mi diyorsun. Ya bide ben fal bakılırken benimle sohbet etsin hemen bitirim sıkıldım moduna girmesin istiyorum fala bakan kişinin belki ondandır. Tuğba bana sanki arkadaş gibi yaklaştı belki ona baktırıp gidince böyle oldu.yavv o sevdim desede sadece ağızdan çıkması önemli değilki, o cümleyi gerçekten hissettirmesi önemli, işte banada soğuk geldi yeter
Kesin benden elektrik alamadı hahahah kadına negatif enerjide vermedim amagerçi bilmiyorum belki bir daha gidersem bu sefer daha güleryüzlü olurum belki ısınır bana. ay sevindim inşallah olumlu olur canım.
İnşallah çıkar canım sana. Yok zaten kötü falcı değil o bir gerçek ,ama hani uzun aralıklarla giderim gidersem ,bakalım çıkarsa dedikleri yazarım. :)bana da uzun bakmadı dırek pat pat söyledı sorularımı sordum sonda. aralarda da sordum. soguk degıldı o gun belkıde bılemıyorum ben memnun kaldım cıkarsa daha da memnun kalıcam :))
aynen öyle diyom kuzucum sonuçta müşteriyiz, o ne desede biz doğru olanı hissediyoruz, ne yapalım güleryüzlü olmamız yeterli olmamış yetere :))) bizde sıratakkk o zaman :)))))))))Hahahah aslında sevmedi mi diyorsun. Ya bide ben fal bakılırken benimle sohbet etsin hemen bitirim sıkıldım moduna girmesin istiyorum fala bakan kişinin belki ondandır. Tuğba bana sanki arkadaş gibi yaklaştı belki ona baktırıp gidince böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?