İstanbul'da Fal - Falcılar

Serkan caddebostan sembol serkansa gelirm senle ben bi de ne zmn gidiceksn bnm para mevzuları fenalarda :))
Serkan yorumlarını yazın kızlar 2 sene önce baya niyetlenmiştim bi kısmet olmadı uzak oldugundan bana ama aklımdada kaldı çıkan diyen vardı çıkmayan diyende

kuzum sen tuğbaya gideli ne kadar olduki tekrar gittin yavv :)))
18 gün oldu canımya sorma aniden geldi bana, gitmicektim ama iki gündür resmen içim şişiyor bi gidim dedimResmen dediki bana kız salak sen ne bu dünyan batmış gibisin sanki herşeyin bitmiş ne bu böyle dedi zaten. Neyse gittim rahatladım

Serkan yorumlarını yazın kızlar 2 sene önce baya niyetlenmiştim bi kısmet olmadı uzak oldugundan bana ama aklımdada kaldı çıkan diyen vardı çıkmayan diyende
Tüm fallar için öyle kuzum yaa şu caddebostandaki serkana gidicek varsa eşilk edeblrm merak ediyorum :))) kısa bakıyo diyolar.

yavrum sen tuğbaya selam söyle, ona de ki biz gidelim tatil gününde kendi evinde bakacaksa, ona pasta,börek,kısır, çörek aklına gelen mideyi bayram ettirecek şeyleride götürürüz, o zaman bize indirim yapsın. eeee artık fazla naz aşık usandırırmış canımmmm

Bu arada yeter için tatlı matlı dediniz bana çok soğuktu beni sevmedi galibakısa baktı . Size nasıldı? Veya bu gün modunda mı değildi? Metin beyy diğer müşteri diye bağırıp durdu

Haha tamam sölerim

bu arada biz tuğbaya su falında ısrar ediyoruz gitmek için ama hiç baktıran yok mu yahu? birde mesela verdiği tarihler özelde veya farklı konularda sarkıyor mu kuzular sizde?

Haha canım en fazla 8 dk dır yetere ben ara sıcak için giderim.:)))
Ay öyle mi bana yetmedi valla 10 dk sürmüş baktım. Ara sıcak harbibende dedim sevmedi herhalde beni. Koşa koşa kaçtım, gerçi öğrencileri çok seviyorum çok tatlısın falan dedi en son ama emin olamadım, metin bey diye bağırıp durunca hahahahh

Bu arada yeter için tatlı matlı dediniz bana çok soğuktu beni sevmedi galibakısa baktı . Size nasıldı? Veya bu gün modunda mı değildi? Metin beyy diğer müşteri diye bağırıp durdu
bana da tatlı ve sıcak davrandı sorularımı sordum hatta son soruya soru bulamadım ne desem dıye dusunurken sız sorun dedım cok mantklı bı soru sordu benım ıcın ve cevapta olumlu cıktı ınsallah olur dedıklerı :)

aha al işte bende ısınamadım, mesela tuğba enteresan ama normalde ağır abla ve güleryüzlü, nihalde soğuk görüntülü ama konuşunca çok hoş yumuşak ve gayet kibar bir bayan bencede

Kesin benden elektrik alamadı hahahah kadına negatif enerjide vermedim amagerçi bilmiyorum belki bir daha gidersem bu sefer daha güleryüzlü olurum belki ısınır bana.ay sevindim inşallah olumlu olur canım.

yavv o sevdim desede sadece ağızdan çıkması önemli değilki, o cümleyi gerçekten hissettirmesi önemli, işte banada soğuk geldi yeter

aha al işte bende ısınamadım, mesela tuğba enteresan ama normalde ağır abla ve güleryüzlü, nihalde soğuk görüntülü ama konuşunca çok hoş yumuşak ve gayet kibar bir bayan bencede
Ya valla asık suratlı bir insanda değilimdir ama belki gününde değildi bilmiyorum bide çok kısaydı ya anlat anlat daha fazla diyesim geldi de metin beyyyyy hadi ama diyince kalktım.

yavv o sevdim desede sadece ağızdan çıkması önemli değilki, o cümleyi gerçekten hissettirmesi önemli, işte banada soğuk geldi yeter
Hahahah aslında sevmedi mi diyorsun. Ya bide ben fal bakılırken benimle sohbet etsin hemen bitirim sıkıldım moduna girmesin istiyorum fala bakan kişinin belki ondandır. Tuğba bana sanki arkadaş gibi yaklaştı belki ona baktırıp gidince böyle oldu.

Kesin benden elektrik alamadı hahahah kadına negatif enerjide vermedim amagerçi bilmiyorum belki bir daha gidersem bu sefer daha güleryüzlü olurum belki ısınır bana.ay sevindim inşallah olumlu olur canım.

bana da uzun bakmadı dırek pat pat söyledı sorularımı sordum sonda. aralarda da sordum. soguk degıldı o gun belkıde bılemıyorum ben memnun kaldım cıkarsa daha da memnun kalıcam :))

bana da uzun bakmadı dırek pat pat söyledı sorularımı sordum sonda. aralarda da sordum. soguk degıldı o gun belkıde bılemıyorum ben memnun kaldım cıkarsa daha da memnun kalıcam :))
İnşallah çıkar canım sana. Yok zaten kötü falcı değil o bir gerçek ,ama hani uzun aralıklarla giderim gidersem ,bakalım çıkarsa dedikleri yazarım. :)

Bu arada arkadaşlar yanlış anlaşılmasın yeter'i kötülemiş gibi oldum ama kötü falcı değil öyle sallamıyor saçma saçma şeyler. En azından bir kez deneyin derim , sadece kısa bakıyor haberiniz olsun :)

aynen öyle diyom kuzucum sonuçta müşteriyiz, o ne desede biz doğru olanı hissediyoruz, ne yapalım güleryüzlü olmamız yeterli olmamış yetere :))) bizde sıratakkk o zaman :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…