Katılıyorum banada bu tarz bi cümşe kurmuştuİşve cilve değildir adamn kendine güveni yok bnce sonuçta bir buçk yıldır ne kdr ciddiydi ki sana ? Belkide yenilenmeye ihtiyacı var seni üzer diye yaklaşmıyo. İşve cilve kısmına gelince yeter çok basit bir şeklde cvp vermiş sana bnce..
Yeter bana sölediSana peki başka ne dedi? iki kişi arasında kalacaksında dedimi?
Valla ne yalan söylym yani adam beni karısı olarak görmekten ziyade alırsa ancak yeterli işveyi cilveyi göreblr çok saçma bi yorum olmuş işve cilve olayı... Bana kalırsa öyle yani. Ztn herşey kısmet meselesi. Senin alnına yazılan o kişi değilse ne yaparsan yap olmaz ztn..Katılıyorum banada bu tarz bi cümşe kurmuştu
Arkadaşlar c.tesi günü ben yüzyüze görüştüm bende anlattım ama şu an depresyonda aslında olmayacağınında farkında ama işte bazen insanlar mantıklı olamıyor. Hepimizin olamadığı zamanlar oluyor.Evet yaptığının yanlış olduğunu kendi de biliyordur da işte depresyonda olduğu için mantıklı düşünemiyor şuanlık bence. Çok üzerine gitmeyelim bence, zamanla geçer. Savunmak için demiyorum yanlış amlamayın ama üzüntüden mantıklı düşünemiyor diye dedim.
Aynısını düşünüyorum canım zaten ben arkadaşı yargılamıyorum zaten öyle bir hakkım yok. Bende mantıklı davranmıyorum çoğu zaman bir insan için . O yüzden başkasına gidipte diyemem ne kadar saçma davranıyorsun diye.Arkadaşlar c.tesi günü ben yüzyüze görüştüm bende anlattım ama şu an depresyonda aslında olmayacağınında farkında ama işte bazen insanlar mantıklı olamıyor. Hepimizin olamadığı zamanlar oluyor.
Valla siz böyle yazıyorsunuz ya bu kız bana neden tutturamadı diye kafa yoruyorum artık. 3-9 aralık hayatında güzel birşey olaak dedi sanırım oda olmaycak.Ben suya baktırmadım ama arkdaşlarım baktırdı 40 dk bakıo ben her hafta gıttıgım için iyi gelio bana tarot kahve aynı anda bakıyor bide 30 tl falı telefonda ne kadar yapcak bilmiyorum ama fazla yükseltmez artan zamanında bakcagından ekstra zaman harcıycak sanırım ben en son baktırdığımda çiçekler gelmiş falan dedi ben de evet 2 gun önce geldi dedim şimdi kavgalıyız o ayrı tarih verdi yine falan filan
Ayyy pardon direk seni hedef alıyormuş gibi olmuşum ama amaç o değili. Bu konudakison yorum kurbanı oldun. Genel yazmıştımAynısını düşünüyorum canım zaten ben arkadaşı yargılamıyorum zaten öyle bir hakkım yok. Bende mantıklı davranmıyorum çoğu zaman bir insan için . O yüzden başkasına gidipte diyemem ne kadar saçma davranıyorsun diye.
Bende zaten böyle şans olunca kurban ben oluyorum hahahahha ,anladım canım.Ayyy pardon direk seni hedef alıyormuş gibi olmuşum ama amaç o değili. Bu konudakison yorum kurbanı oldun. Genel yazmıştım
Müjde dedin ama özelden yazdım dönmedin :)Kızlar müjde uzakta olan ve gelemeyenler için müsait zamanlarında Tuba telefonla fala bakmaya başladığını söledi isteğe göre tarota yada suya bakacakmıs özellikle şehir dışı ve uzakta olanlar arasın dedi bana baya mesaj atanlar oldu baktırmak isteyenler tekrar belirtsinler numarasını atıyım bilginize
:) valla ben memnunum..hepinizi davet ettim
:) valla ben memnunum..hepinizi davet ettimNihandurr da katıldı aramıza..hiç olmazsa 3 gündür huzurluyum :)
aynı durumdayım falı bıraktım hatta 21 gun sonrası ıcın allah kerım hanı baktırır mıyım baktırmaz mıyım bılmıyorum.
ısın aslı arkadaslar arası dısında baktırmayı dusunmuyorum ...
fala delı gıbı sardıgım gunden bugune hersey alt ust oldu.ruhsal durumum da oyle .
olumlama ıle bıldıgınız ıc huzuru yakalamıs moddayım hıc bırakmaya da nıyetım yok. :))
E elabasakLaraPars L La_vita H Handannn78 ozellıkle sız 4 unuz bırınızı tanımıyorum sadece .ama hepınızın ıhtıyacı var kös kös oturup falların cıkmasını bekleyene dek kendınız ıcın bırseyler yapın.
beni birebir tanıyanlar gayet iyi bilir hislerim gayet kuvvetlidir. Eğer yürekten inanırsanız daha ilk gün olumlama da değişiklikler başlıyor.
Ben ki senelerdir 4 bucuk gıbı uyanıp ortalıklarda bır saat kadar dolanıp tekrar uyuyan ınsan ıkı gecedır delıksız uyuyorum ve ne olursa olsun hayatınız da ne kotu gıderse gıtsın toparlamanız yaklasık 10 dk alıyor.
Hiper tansiyonum var bu arada alerjik astıma sahibim .Dün cok can sıkıcı bır olay yasamama ragmen bır saatte olumlama yoluyla tansıyonumu ılacsız kendı kendıme duzelttım.
gozaltı morluklarım 3 gunde gozle gorulur bıcımde azaldı .Ayıptır soylemesı hayvan gıbı sıgara ıcmeme ragmen 3 gundur hıc tıkanma yasamıyorum.Senelerdir her sabah yataktan dayak yemıs gıbı kalkan ben bıldıgınız sevımlı bır bıcımde kalkıyorum.uyanamıyorum o ayrı :)
Kızlar bendekı fızıksel ,zihinsel ve duygusal gelısımler bunlar rica ediyorum.
Kendiniz icin birseyler yapın.Mutlu kadın güzel kadındır.Bunu da unutmayın :))
aynı durumdayım falı bıraktım hatta 21 gun sonrası ıcın allah kerım hanı baktırır mıyım baktırmaz mıyım bılmıyorum.
ısın aslı arkadaslar arası dısında baktırmayı dusunmuyorum ...
fala delı gıbı sardıgım gunden bugune hersey alt ust oldu.ruhsal durumum da oyle .
olumlama ıle bıldıgınız ıc huzuru yakalamıs moddayım hıc bırakmaya da nıyetım yok. :))
E elabasakLaraPars L La_vita H Handannn78 ozellıkle sız 4 unuz bırınızı tanımıyorum sadece .ama hepınızın ıhtıyacı var kös kös oturup falların cıkmasını bekleyene dek kendınız ıcın bırseyler yapın.
beni birebir tanıyanlar gayet iyi bilir hislerim gayet kuvvetlidir. Eğer yürekten inanırsanız daha ilk gün olumlama da değişiklikler başlıyor.
Ben ki senelerdir 4 bucuk gıbı uyanıp ortalıklarda bır saat kadar dolanıp tekrar uyuyan ınsan ıkı gecedır delıksız uyuyorum ve ne olursa olsun hayatınız da ne kotu gıderse gıtsın toparlamanız yaklasık 10 dk alıyor.
Hiper tansiyonum var bu arada alerjik astıma sahibim .Dün cok can sıkıcı bır olay yasamama ragmen bır saatte olumlama yoluyla tansıyonumu ılacsız kendı kendıme duzelttım.
gozaltı morluklarım 3 gunde gozle gorulur bıcımde azaldı .Ayıptır soylemesı hayvan gıbı sıgara ıcmeme ragmen 3 gundur hıc tıkanma yasamıyorum.Senelerdir her sabah yataktan dayak yemıs gıbı kalkan ben bıldıgınız sevımlı bır bıcımde kalkıyorum.uyanamıyorum o ayrı :)
Kızlar bendekı fızıksel ,zihinsel ve duygusal gelısımler bunlar rica ediyorum.
Kendiniz icin birseyler yapın.Mutlu kadın güzel kadındır.Bunu da unutmayın :))
Canım hangi çeşit olumlama (hangi konudaki), gözaltı morluklarına iyi geldi?
mutluluk huzur olumlaması gelsenize arkadasım suraya bırakın falı bılmem neyı ....
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...unce-olumlamalar.825895/page-50#post-43982890
yanlız şu fal falcılar topiğine girmemle içimi sıkıntı basıyor nası bır beklentı yıgılmıssa buraya negatıfı ustume coreklenıyor .
bişi sormak isteyen ya yukarda lınkını verdıgım topıge gelsın ya da ozelden msj atsın pls
mutluluk huzur olumlaması gelsenize arkadasım suraya bırakın falı bılmem neyı ....
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...unce-olumlamalar.825895/page-50#post-43982890
yanlız şu fal falcılar topiğine girmemle içimi sıkıntı basıyor nası bır beklentı yıgılmıssa buraya negatıfı ustume coreklenıyor .
bişi sormak isteyen ya yukarda lınkını verdıgım topıge gelsın ya da ozelden msj atsın pls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?