Canım bununla ilgili bir topik vardı galiba birde oraya yazsana. En son parayı bende dün falcıya verdim bu aylık.Arkadaşlar aranızda hayır yapmaya gönüllü olanlar varmı. Bi kız çocuğu var kış günü mantosu yok eğer yardımcı olmak isteyen varsa özelden yazın bana buluşalm para toplayalm aramızda alalım. Bnm şuan alacak gücüm yok ama para toplanırsa 20 tl vereblrm. Eğer sizlerde yardımcı olursanz yardımcı olmuş oluruz küçük kıza. Ztn parayı toplayıp atkı bere ve manto gibi şeyler alalım dyorum varmı gönüllü olanlar?
Ztn belli bi yerde toplnrsak bi kaban parası çkar on lira yirmi lira ne olursa bakıym topiklere..Canım bununla ilgili bir topik vardı galiba birde oraya yazsana. En son parayı bende dün falcıya verdim bu aylık.üzüldüm şimdi
Anladım canım hesap numarasına mı atacağız. Para geçerse elime atarım 5-10 da olsa.Ztn belli bi yerde toplnrsak bi kaban parası çkar on lira yirmi lira ne olursa bakıym topiklere..
Hesap numarasına atmanıza gerek yok gerekirse kendi hesap numaramı verirm ama o da etik olmaz akşam ben taksimdeym kızda taksimde gözünüzün onunde alırız diye söyledim o yanlş olur. Arkadaşlarıma da bildiriyorm çevremdeki ki alalım yazık yaaAnladım canım hesap numarasına mı atacağız. Para geçerse elime atarım 5-10 da olsa.
Ben anadolu yakasında oturuyorum, şuanlık gelmem mümkün değil.Hesap numarasına atmanıza gerek yok gerekirse kendi hesap numaramı verirm ama o da etik olmaz akşam ben taksimdeym kızda taksimde gözünüzün onunde alırız diye söyledim o yanlş olur. Arkadaşlarıma da bildiriyorm çevremdeki ki alalım yazık yaa
ya bu cuma yada gelen cuma gidecem canim gelmek istersen yaz ozelden kesinlestirelimSerkan caddebostan sembol serkansa gelirm senle ben bi de ne zmn gidiceksn bnm para mevzuları fenalarda :))
Ben tam 21 gün yapmıştım, çok faydasını gördüm. Bir de çakralarını açman gerekiyor önce. Olumlamaların hayatına hızlı tesir edebilmesi için.. Onu da yapmıştım. Süper şeyler.. inanarak ve doğru yaparsa insan, cidden herşeyi zihin ve istek gücüyle başarabilir..
Ben zaten fal baktırmayalı tam 1 ay oldu. Çok şükür korudum istikrârımı. Gerekli konularda baktırmak lazım. Sürekli sürekli baktırmak anlamsız.
anacım nereye bir ay oldu tey tey ayın 1 i mi 2 si mi ne yeter de sen tutturmadın mı sızı gormus olabılırım dıye
he de ki bana 1 ay kadar uzun geldi o ayrı mesele
Hayır kasımın 10unda gittik canım benim burdan 3 arkadaş
Yanlışın var. Yanlış hatırlıyorsun muhtemelen. Ben geç yazdım buraya gittiğim tarihte yazmıyorum genelde.
Yetere de tugbaya da aynı gün gittik arkadaşlarla ve Kasımın 10uydu. Ben geçenlerde yazdım o gün ordakiler siz miydiniz diye :)
Söylediklerinin çıktığı tarihlerde yazdım muhtemelen. Bugün Aralıgın 9u. Tam bir ay yani
e biz aralıgın 2 sinde gittik nasıl o ortayaslı hanımlar falan priz kenarındakiler amaaaen neyse ya oyle dıyorsan oyledir.
Yeter pen cafe de evet canım. Tuğba damlalar cafede. Ama diğerini bilmiyorum maalesefKızlar selam,
Yeter (pen cafe miydi?) , Damlalar Tuğba çok övülmüş gibi duruyor ancak 20 30 sayfa okuyabildim =) Bir de Melekler Kahvesi Emre'yi çok merak ediyordum, onu da bayağı tutuyorlardı bi ara her dediği çıktı diye. Hangisini önerirsiniz? Bir de kahve mi baktırmalı tarot mu? Melekler'e senelerdir gitmiyorum ama orada eskiden kahve+tarot beraberdi diğer kafelerde nasıl durum? Fiyatlar nedir? Randevu almak lazım mı çok bekleniyor mu?
Teşekkürler=)
Yeter pen cafe de evet canım. Tuğba damlalar cafede. Ama diğerini bilmiyorum maalesef
Rica ederim. İkiside 30 liraya bakıyor canım. Tuğba için al derim beklememiş olursun ama yeter randevuyla bakmıyormuş galiba. Tuğba tarot bakıyor yani kahve içiyorsun ama tarota bakıyor çoğunlukla. Yeter kahve ve tarot ayrı bakıyormuş ben tarota baktırdım ama karşı taraf için baktırdım. Enteresan biraz sanki karşında o adam varmış gbi konuşup cümlelerini hislerini söylüyor sana ,ben beğendim. Ama kendin için de baktırabilirsin . Yaklaşık 10 dk bakıyor. Tuğba'nın mizacı biraz soğuk olabilir ama ben çok seviyorum dediği şeyler gayet tutarlı ve adam sana ne hissediyor veya devamında nolcak tarih vererek söylüyor. Ben ikisinide sevdim ama sen ara kutusundan yeter ve tuğbayı ayrı ayrı aratırsan arkadaşların yorumlarını da görürsün.Teşekkürler. Hangisi daha iyi peki? Bi de kaça kadar bakıyo bunlar randevu almak lazım mı? Fiyatları da söylersen şahane olur=) Kahve tarot beraber mi ayrı mı bakıyorlar? Hangisi iyidir? Ay çok soru sordum da bu aralar falım geldi kusura bakmayın =D
Rica ederim. İkiside 30 liraya bakıyor canım. Tuğba için al derim beklememiş olursun ama yeter randevuyla bakmıyormuş galiba. Tuğba tarot bakıyor yani kahve içiyorsun ama tarota bakıyor çoğunlukla. Yeter kahve ve tarot ayrı bakıyormuş ben tarota baktırdım ama karşı taraf için baktırdım. Enteresan biraz sanki karşında o adam varmış gbi konuşup cümlelerini hislerini söylüyor sana ,ben beğendim. Ama kendin için de baktırabilirsin . Yaklaşık 10 dk bakıyor. Tuğba'nın mizacı biraz soğuk olabilir ama ben çok seviyorum dediği şeyler gayet tutarlı ve adam sana ne hissediyor veya devamında nolcak tarih vererek söylüyor. Ben ikisinide sevdim ama sen ara kutusundan yeter ve tuğbayı ayrı ayrı aratırsan arkadaşların yorumlarını da görürsün.Bende ilk başta acayio soru soruyodum çok normal.
Daha var tarihlere canım yazarım çıktı mı çıkmadı mı? Ama arkadaşlar çıktığını yazıyordu .Çok sağol canım.
Çıktı mı peki söyledikleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?