İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım bununla ilgili bir topik vardı galiba birde oraya yazsana. En son parayı bende dün falcıya verdim bu aylık. üzüldüm şimdi

Anladım canım hesap numarasına mı atacağız. Para geçerse elime atarım 5-10 da olsa.
Hesap numarasına atmanıza gerek yok gerekirse kendi hesap numaramı verirm ama o da etik olmaz akşam ben taksimdeym kızda taksimde gözünüzün onunde alırız diye söyledim o yanlş olur. Arkadaşlarıma da bildiriyorm çevremdeki ki alalım yazık yaa

Ben anadolu yakasında oturuyorum, şuanlık gelmem mümkün değil. belki arkadaşlar yardımcı olur topicteki. Yazık tabi, hava çok soğuk.

anacım nereye bir ay oldu tey tey ayın 1 i mi 2 si mi ne yeter de sen tutturmadın mı sızı gormus olabılırım dıye

he de ki bana 1 ay kadar uzun geldi o ayrı mesele

Kızlar Tuba özel numarasını vermek istemediği için fal için bir hat alıp o numarayı vercekmiş ordan sizinle irtibata geçiçek bana yolladıgınız tuba başlıklı mesajlarınıza numarasını yollayınca dönücem hepinize bilginize

anacım nereye bir ay oldu tey tey ayın 1 i mi 2 si mi ne yeter de sen tutturmadın mı sızı gormus olabılırım dıye

he de ki bana 1 ay kadar uzun geldi o ayrı mesele

Hayır kasımın 10unda gittik canım benim burdan 3 arkadaş
Yanlışın var. Yanlış hatırlıyorsun muhtemelen. Ben geç yazdım buraya gittiğim tarihte yazmıyorum genelde.
Yetere de tugbaya da aynı gün gittik arkadaşlarla ve Kasımın 10uydu. Ben geçenlerde yazdım o gün ordakiler siz miydiniz diye :)
Söylediklerinin çıktığı tarihlerde yazdım muhtemelen. Bugün Aralıgın 9u. Tam bir ay yani

e biz aralıgın 2 sinde gittik nasıl o ortayaslı hanımlar falan priz kenarındakiler amaaaen neyse ya oyle dıyorsan oyledir.

e biz aralıgın 2 sinde gittik nasıl o ortayaslı hanımlar falan priz kenarındakiler amaaaen neyse ya oyle dıyorsan oyledir.

Ben geçmişten bahsetmiştim ama sen tamamen yanlış anlmışsın sanırım canım. Burdan 3 kişiydik bak bu hanımlar S styx09 (birlikte tuğbadaydık) ve P patricia81 (yeterde karşılaştığımız arkadaş) 10 Kasımda.
Çok iddialısın yahu neden yalan söyliyim. Burda aktifim hep diye belki karıştırdın. En son gittiğiniz günden bahsetmemiştim ben bir de şakaydı o gün ikiniz miydiniz demem. Birlikte gidiyorsunuz sanırım hep ondan şeyetmiştim, neyse

Yeter pen cafe de evet canım. Tuğba damlalar cafede. Ama diğerini bilmiyorum maalesef

Yeter pen cafe de evet canım. Tuğba damlalar cafede. Ama diğerini bilmiyorum maalesef

Teşekkürler. Hangisi daha iyi peki? Bi de kaça kadar bakıyo bunlar randevu almak lazım mı? Fiyatları da söylersen şahane olur=) Kahve tarot beraber mi ayrı mı bakıyorlar? Hangisi iyidir? Ay çok soru sordum da bu aralar falım geldi kusura bakmayın =D

Rica ederim. İkiside 30 liraya bakıyor canım. Tuğba için al derim beklememiş olursun ama yeter randevuyla bakmıyormuş galiba. Tuğba tarot bakıyor yani kahve içiyorsun ama tarota bakıyor çoğunlukla. Yeter kahve ve tarot ayrı bakıyormuş ben tarota baktırdım ama karşı taraf için baktırdım. Enteresan biraz sanki karşında o adam varmış gbi konuşup cümlelerini hislerini söylüyor sana ,ben beğendim. Ama kendin için de baktırabilirsin . Yaklaşık 10 dk bakıyor. Tuğba'nın mizacı biraz soğuk olabilir ama ben çok seviyorum dediği şeyler gayet tutarlı ve adam sana ne hissediyor veya devamında nolcak tarih vererek söylüyor. Ben ikisinide sevdim ama sen ara kutusundan yeter ve tuğbayı ayrı ayrı aratırsan arkadaşların yorumlarını da görürsün. Bende ilk başta acayio soru soruyodum çok normal.

Çok sağol canım.
Çıktı mı peki söyledikleri?

Kızlar ya beşiktaş sembol cafede murat a baktıranlar bi yorum yazabilir mi son zamanlarda dikkatimi çekti bugun arkadaşım nihale baktırmak için gittik yan masadaki kızlar murat diyordu bir kaç gidişimdede dikkati mi çekti baya baktıran var burdan memnun kalan çıkan falı var mı cevaplar bekleniore

Kizlar yeterin karsi tarafla ilgili soyledigi seyleri yasayanlar var mi ? Verdigi tarih tutanlar falan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…