Ya canım bişe dicem ben yeni baktırdım da karşı tarafa baktırdım ama çok bir gelişme falan söylemedi sadece düşüncelerini falan ne bilim tarih verdi biraz falan ama normal tarotta daha çok mu şey söylüyorKizlar yeterin karsi tarafla ilgili soyledigi seyleri yasayanlar var mi ? Verdigi tarih tutanlar falan ?
Ya canım bişe dicem ben yeni baktırdım da karşı tarafa baktırdım ama çok bir gelişme falan söylemedi sadece düşüncelerini falan ne bilim tarih verdi biraz falan ama normal tarotta daha çok mu şey söylüyor
Anladım canım sağol. Valla ben galiba tarihlerden çıktığını okumuştum ama arkadaşlar yazar.Bende karsi tarafin dusuncelerine baktirdim da memnun kaldim yani benimkine gore bi konusma ve cumlelerdi. Bana şoyle olcak boyle dicek seklinde gelismeleri soyledi ve tarih verdi de iste acaba cikan kisiler oldu mu dediklerinden ya da tarihlerinden. Onu merak ettim ?
Kizlar yeterin karsi tarafla ilgili soyledigi seyleri yasayanlar var mi ? Verdigi tarih tutanlar falan ?
Beğğnnn
Vermiooyeter ses kaydına izin veriyor mu?
Aaa :) verdigi tarih tuttu yani canim oyle mi ?
Aay ne zaman yasadiiin?
Canım kasım geçti aralık mı? Senin tuğbayla enerjin uymadu zaten. Ama falın çıkmadına sevindimKızlar bana bugün eylemin söylediği 2 ayrı şey çoktı. Bir tanesine yatih vermemişti 1 tanesine 2 hafta dedi ama neredeyse 2 ay sonra çıktı hatta unutmuşum ben onu çıkınca anımsadım ama malesef ana olay değil
Tubanında çok güzel şeyler olacak 4-10 kasım arası demişti sanırım vereceği tarih patlayacak
Ayyy evet aralık yaaaa ayları şaşırmışım. Evet uymadı yaaa nedennnn nedennnn bende çıkan fallar istiyorumCanım kasım geçti aralık mı? Senin tuğbayla enerjin uymadu zaten. Ama falın çıkmadına sevindim
Beğğnnn
Daha var tarihlere canım yazarım çıktı mı çıkmadı mı? Ama arkadaşlar çıktığını yazıyordu .
Gidersen eğer yorumlarını yaz:) aynen umarım sana da hep güzel şeyler derlerHadi bakalım, ben yarın öbür gün gitmeyi düşünüyorum. İyiler çıksın, amin =D
Gidersen eğer yorumlarını yaz:) aynen umarım sana da hep güzel şeyler derler
Yok yok ben 1 saat önceden aldım hep. Stresli olunca uyunmuyo haklısın.Tabii ki yazarım gidersem. Randevu almak sıkıntılı mı? Benim şu aralar uyanma saatim belli olmuyor da çok mu dolu oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?