- 12 Kasım 2015
- 160
- 137
- 18
- 42
hahah, yapmıştır vallahi, fotografını gönder ben söyleirmo mu değil mi diye.. Symbol Serkan cok genel seyler soyluyordu, bence değmez.kizlar bagdat caddesi symbol cafe serkani taniyan varmi?onu cok ovuyorlar ama bir uye de yazmiski o aslinda o serkan degil.symbol cafede yerine cakma bi serkan koyup gitmis kendisi,bilgisi olan varmi?
Canım sana fallar çıkmadı galibakizlar bugun laf cafe hilale gittim cokkk begendim enerjisi o kadar iyiki gulmekden dinleyemedim yabenim oglan oglak ben de teraziyim,fincana baktigi gibi dediki oglak burcu kim boyle seni cok uzmus,sora dediki fincanda oglakla terazinin imkansiz askini goruyorum ,ben de evet dedim teraziyim,diger butun falcilar gibi bu da dediki bu oglan ocak ayi istanbula geliyor,sana imam nikahi teklif ede bilir dedi ama sakin kabul etme cunki yaza dogru hayatina yeni biri girecek bu kisi evlenecegin kisi olacak dedi,ama secimi sen yapacaksin imam nikahli karisi omayi da kabul ede bilirsin dedi bu da digerleri gibi yaza dogru hayatina yeni biri girecek dedi ya genel olarak ben cok begendim yani gulmekten fali dinleyemedim,tavsiye ederim mutlaka gidinnnn...
yok gorusmeyi kis donemi icin verdi butun falcilar ocak subat ayi icin,yeni insanda bazilari ocak subat dedi,andac mart nisana kadar dedi,edi de yaza dogru acilarin biraz daha dindigi zamanda karsina cikacak ve bu kisiyi hayatina alacaksin dediCanım sana fallar çıkmadı galibaaralık ayında güya adamla görüşme var diyorlardı,bide hayatına girecek insan aralıkta girecekti. Adamda evlenmicekti falan... Önceki mesajlarını okudum, edininki mesela çıkmamış. Doğrı mu?
Hepsi maşallah farklı demiş inşallah en kısa sürede olur. Çıkmayan falları yazalımda en azından bilelim hangi falcılar sallıyor.yok gorusmeyi kis donemi icin verdi butun falcilar ocak subat ayi icin,yeni insanda bazilari ocak subat dedi,andac mart nisana kadar dedi,edi de yaza dogru acilarin biraz daha dindigi zamanda karsina cikacak ve bu kisiyi hayatina alacaksin dedi
bana dogru demedi adamin karakteriyle cok zit seyler soylediYa arkadaşlar bir şey dicem mesela yeter'e karşı taraftan baktırıyoruz ya cidden adamın ne düşündüğünü biliyor mu? Size paralel mi dedi adamın düşüncelerini? Yani evet adam benim için bunu düşünüyor diyebiliyor musunuz? Ben baktırdım ama inanamıyorum ya baya olumlu dedi ama işte...
Ya arkadaşlar bir şey dicem mesela yeter'e karşı taraftan baktırıyoruz ya cidden adamın ne düşündüğünü biliyor mu? Size paralel mi dedi adamın düşüncelerini? Yani evet adam benim için bunu düşünüyor diyebiliyor musunuz? Ben baktırdım ama inanamıyorum ya baya olumlu dedi ama işte...
Ben eşimle görüşmeden önce baktırmıştım. Yaptığımız konuşma genel olarak yeterin dediği gibiydi düşünce bazında hatta birebir aynı cümleyi duydum şaşırdımYa arkadaşlar bir şey dicem mesela yeter'e karşı taraftan baktırıyoruz ya cidden adamın ne düşündüğünü biliyor mu? Size paralel mi dedi adamın düşüncelerini? Yani evet adam benim için bunu düşünüyor diyebiliyor musunuz? Ben baktırdım ama inanamıyorum ya baya olumlu dedi ama işte...
Ben eşimle görüşmeden önce baktırmıştım. Yaptığımız konuşma genel olarak yeterin dediği gibiydi düşünce bazında hatta birebir aynı cümleyi duydum şaşırdım
Ya bana da tuğba , eylem ve yeter aynı tarihi verrdi ama adamın düşüncelerini söylerken benim hakkımda ne düşündüğünü hiç bilmiyodum ondan dolayı bi şok oldum sorim dedimburada cıktı dıyen arkadaslar var aynı cumleyı duyduk v.s dıye.. umarım cıkar ama bana süre verdi yarım ay sonra konusmanız var dedı, eylemde aynı dogrultuda konusmustu ınsallah olur.
Canım özelden bir şey yazcam o zaman bakar mısın?Ben eşimle görüşmeden önce baktırmıştım. Yaptığımız konuşma genel olarak yeterin dediği gibiydi düşünce bazında hatta birebir aynı cümleyi duydum şaşırdım
Ya bana da tuğba , eylem ve yeter aynı tarihi verrdi ama adamın düşüncelerini söylerken benim hakkımda ne düşündüğünü hiç bilmiyodum ondan dolayı bi şok oldum sorim dedim
Mesela tugba bana hic bakamadi hatta 410 aralikta guzel seyler olacak dedi hicbirseyde olmadi. Enerjimiz uymadiYa bana da tuğba , eylem ve yeter aynı tarihi verrdi ama adamın düşüncelerini söylerken benim hakkımda ne düşündüğünü hiç bilmiyodum ondan dolayı bi şok oldum sorim dedim
Bekliyorum ne gidennn varrrr ne gelennnCanım özelden bir şey yazcam o zaman bakar mısın?
Ya canım ben tuğbayı çok beğendim iki kere gittim ikisinde de aynı tarihi verdi. Valla en azından bir kere dene derim. Ama benim tarihler çıkarsa daha net konuşurum . Ona da var biraz.tugbaya baktırmadım tutarlı mıydı falı baktırmaya deger mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?