İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlar bagdat caddesi symbol cafe serkani taniyan varmi?onu cok ovuyorlar ama bir uye de yazmiski o aslinda o serkan degil.symbol cafede yerine cakma bi serkan koyup gitmis kendisi,bilgisi olan varmi?
hahah, yapmıştır vallahi, fotografını gönder ben söyleirmo mu değil mi diye.. Symbol Serkan cok genel seyler soyluyordu, bence değmez.
Kaç günde 1 falcıya gidiyorsun sen? Mola ver birazzz

Arkadaşlar onerebileceginiz telefonda fal bakan birileri yok mu eylem Zehra ve Yigit dışında yeni birileri

kizlar bugun laf cafe hilale gittim cokkk begendim enerjisi o kadar iyiki gulmekden dinleyemedim ya benim oglan oglak ben de teraziyim,fincana baktigi gibi dediki oglak burcu kim boyle seni cok uzmus,sora dediki fincanda oglakla terazinin imkansiz askini goruyorum ,ben de evet dedim teraziyim,diger butun falcilar gibi bu da dediki bu oglan ocak ayi istanbula geliyor,sana imam nikahi teklif ede bilir dedi ama sakin kabul etme cunki yaza dogru hayatina yeni biri girecek bu kisi evlenecegin kisi olacak dedi,ama secimi sen yapacaksin imam nikahli karisi omayi da kabul ede bilirsin dedi bu da digerleri gibi yaza dogru hayatina yeni biri girecek dedi ya genel olarak ben cok begendim yani gulmekten fali dinleyemedim,tavsiye ederim mutlaka gidinnnn...

Canım sana fallar çıkmadı galiba aralık ayında güya adamla görüşme var diyorlardı,bide hayatına girecek insan aralıkta girecekti. Adamda evlenmicekti falan... Önceki mesajlarını okudum, edininki mesela çıkmamış. Doğrı mu?

yok gorusmeyi kis donemi icin verdi butun falcilar ocak subat ayi icin,yeni insanda bazilari ocak subat dedi,andac mart nisana kadar dedi,edi de yaza dogru acilarin biraz daha dindigi zamanda karsina cikacak ve bu kisiyi hayatina alacaksin dedi

yok gorusmeyi kis donemi icin verdi butun falcilar ocak subat ayi icin,yeni insanda bazilari ocak subat dedi,andac mart nisana kadar dedi,edi de yaza dogru acilarin biraz daha dindigi zamanda karsina cikacak ve bu kisiyi hayatina alacaksin dedi
Hepsi maşallah farklı demiş inşallah en kısa sürede olur. Çıkmayan falları yazalımda en azından bilelim hangi falcılar sallıyor.

Ya arkadaşlar bir şey dicem mesela yeter'e karşı taraftan baktırıyoruz ya cidden adamın ne düşündüğünü biliyor mu? Size paralel mi dedi adamın düşüncelerini? Yani evet adam benim için bunu düşünüyor diyebiliyor musunuz? Ben baktırdım ama inanamıyorum ya baya olumlu dedi ama işte...

bana dogru demedi adamin karakteriyle cok zit seyler soyledi

burada cıktı dıyen arkadaslar var aynı cumleyı duyduk v.s dıye.. umarım cıkar ama bana süre verdi yarım ay sonra konusmanız var dedı, eylemde aynı dogrultuda konusmustu ınsallah olur.

Ben eşimle görüşmeden önce baktırmıştım. Yaptığımız konuşma genel olarak yeterin dediği gibiydi düşünce bazında hatta birebir aynı cümleyi duydum şaşırdım

Ben eşimle görüşmeden önce baktırmıştım. Yaptığımız konuşma genel olarak yeterin dediği gibiydi düşünce bazında hatta birebir aynı cümleyi duydum şaşırdım

peki tarih vermıs mıydı ? o tarihte mi konusma gectı aranızda ?

burada cıktı dıyen arkadaslar var aynı cumleyı duyduk v.s dıye.. umarım cıkar ama bana süre verdi yarım ay sonra konusmanız var dedı, eylemde aynı dogrultuda konusmustu ınsallah olur.
Ya bana da tuğba , eylem ve yeter aynı tarihi verrdi ama adamın düşüncelerini söylerken benim hakkımda ne düşündüğünü hiç bilmiyodum ondan dolayı bi şok oldum sorim dedim

Ya bana da tuğba , eylem ve yeter aynı tarihi verrdi ama adamın düşüncelerini söylerken benim hakkımda ne düşündüğünü hiç bilmiyodum ondan dolayı bi şok oldum sorim dedim

tugbaya baktırmadım tutarlı mıydı falı baktırmaya deger mı ?

Mesela tugba bana hic bakamadi hatta 410 aralikta guzel seyler olacak dedi hicbirseyde olmadi. Enerjimiz uymadi

Ben de tuğbanın birkaç dediği çıkmıştı hatta yazdım buraya da. Fakat bu don 2 dediği şeyin de tarihi geçti çıkmadı. Patladı diye klasik birşey de yazmak istemiyorum ama belki uzatmalı çıkar. Tuğbaya bir daha gitmicem malesef, dediği son şey de çıkmazsa eğer tabi. Son bi tarihi kaldı. O da geçerse tuğba defteri benim için kapanır. Bakalım belki sarkarak çıkar.

Biz tarihlere takıldıkça fal çıkmaz. Özellkle de unutunca çıkıyo inşallah öyle olur unutursunuz da çkar :)) bide fala inanmayp ilk kez baktrıyolar inanmıyolar ya öyle çıkıyo. Bnm öyle olmuştu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…