İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba, herkese önermek isteyebileceğim bir isim var, kendisiyle tanış olduğum için arkadaş desteği de diyebilirsiniz ama bence işinin ehli, isteyen deneyebilir... taksim damlalar'da bir nur hanım var. çok dost biridir, sadece gerçekten sezdiğini söyler, doldurma laf etmez, soruları cevaplar, iyidir yani, öneririm...

evet baktirmisdim o erkek sana donecek ve 2 kisi arasinda kalacaksin demisti ama evlendi :) ama goker de hemen hemen ayni soyledi donecek ve 2 kisi arasnda kalacaksin kafan karisacak dedi evli evli nasil donecekse artik :)
Evli olup olmaması sorun değilki canm erkekler böyle.. Ne kiliseden vazgeçiyo ne papazdan demekki :)) ne blym öyle bişi galiba. bu arada kıxlar beşiktaştaki sAfiyeye fal baktırmışmıydınız ? Bana bakmıştı henüz dedikler çkmadı ama acaba o da mı uzun dönemler için bakıyo diye merak ettim açıkçası? Hiç giden varmı ?

Yok ben Yeter'e gitmedim de o kadar çok muhabbetini yaptınız ki gidip bi tarot baktırasım var. onun fal ne kadar sürüyo? Tuğba'nın 10 dk falan sürdü bana hoş o kadar hızlı anlatmaya normal=)
Haha yeter'e bir kez baktır en azından karşı taraf için . Yeter en fazla8 dk bakıyor ya ben ne olup bittiğinü anlamadım ama yine de dene derim.

ya bu gece ruyada yeteri gordum,goruyorum ki cantamdam para caliyor,ben de gelip buraya gelip yaziyorumki kizlar yetere gitmeyin o hirsiz fln diye

12'den sonra arayın, ben öyle yapıyorum, bana öyle dediler açıyorlar o zaman. bi de bu hafta perşembeye kadar doluymuş ben yarın arayacağım, isterseniz size de alayım?
gece saat 12den sorami??? canim mumkunse bana bu cuma saat 1-2 gibi ala bilirmisin acmiyorlar ya iki haftadir ariyorum lutfennnn

KIZLAR TUBANIN NUMARASINI MESAJ ATANLARA YOLLADIM WHATSAPTAN YAZIN SİZE DÖNCEKŞ GÜNDE BİR KAÇ KİŞİYE BAKCAKMIŞ TELEFONLA BİLGİNİZE

Sevgilimle barışcagım günü bildi ne hediye geleceğini bildi ne düşündüğünü falan
Ayyy ne güzel senin adına, bana da tarih var ama bakalım . Ya bu arada canım mesela tuğbaya ilk gittiğimde bana dediki o sana yazacak dedi ikinci gidişimde senden ona mesaj var sen yazcan ilk dedi. Sana da böyle yapıyor mu? Acaba yaklaştığı için daha mı iyi gördü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…