ay bilmiyorum gökerden hiç etkilenmedim ben nedense...gerçi o etkiyi halildende almadım..
tuğbayla iletişimimiz iyiydi...ama şuanda yeter diyorum :)
walla ben baktırdım..sevdimde enerjisini denenmesi lazımYeter'e baktirdiniz mi siz? Nasildi :)
Evli olup olmaması sorun değilki canm erkekler böyle.. Ne kiliseden vazgeçiyo ne papazdan demekki :)) ne blym öyle bişi galiba. bu arada kıxlar beşiktaştaki sAfiyeye fal baktırmışmıydınız ? Bana bakmıştı henüz dedikler çkmadı ama acaba o da mı uzun dönemler için bakıyo diye merak ettim açıkçası? Hiç giden varmı ?evet baktirmisdim o erkek sana donecek ve 2 kisi arasinda kalacaksin demisti ama evlendi :) ama goker de hemen hemen ayni soyledi donecek ve 2 kisi arasnda kalacaksin kafan karisacak dedi evli evli nasil donecekse artik :)
HahaYok ben Yeter'e gitmedim de o kadar çok muhabbetini yaptınız ki gidip bi tarot baktırasım var. onun fal ne kadar sürüyo? Tuğba'nın 10 dk falan sürdü bana hoş o kadar hızlı anlatmaya normal=)
GOKERE MUTLAKA GIT BENCEAy ben feci bağımlı oldum yalnız ya baktırmıcam diyorum birini çıkartıyosunuzgöker falan demeyin şimdide ona giderim dayanamayıp .
Offf öyle mi diyorsun , ocak başı gitcem o zaman bu ara yasak koydum kendimeGOKERE MUTLAKA GIT BENCE
Hahahahaja rüyaya bakya bu gece ruyada yeteri gordum,goruyorum ki cantamdam para caliyor,ben de gelip buraya gelip yaziyorumki kizlar yetere gitmeyin o hirsiz fln diye
gidecegin zaman banada soyle birlikte gidelim,bu cuma handeye gidecem benOfff öyle mi diyorsun , ocak başı gitcem o zaman bu ara yasak koydum kendime
Aaa handeden randevu buldun mu? Zor diyorlardı. Tamam canım sölerim.gidecegin zaman banada soyle birlikte gidelim,bu cuma handeye gidecem ben
YA alamadimki randevu 2 haftadir ariyorum acmiyor telefonu sabahtan gidip sira bekliycem artik ne yapayimAaa handeden randevu buldun mu? Zor diyorlardı. Tamam canım sölerim.
YA alamadimki randevu 2 haftadir ariyorum acmiyor telefonu sabahtan gidip sira bekliycem artik ne yapayim
gece saat 12den sorami??? canim mumkunse bana bu cuma saat 1-2 gibi ala bilirmisin acmiyorlar ya iki haftadir ariyorum12'den sonra arayın, ben öyle yapıyorum, bana öyle dediler açıyorlar o zaman. bi de bu hafta perşembeye kadar doluymuş ben yarın arayacağım, isterseniz size de alayım?
Benim sabit falcım nerdeyseTugbanin dediklerinden cikan var mi aramizda ?
Mesela ne gibi şeyler çıktı canım hani özel değilseBenim sabit falcım nerdeysetarih olarakta baya çıkar bana giden memnun kalanlarda baya var enerji meselesi tabi
Sevgilimle barışcagım günü bildi ne hediye geleceğini bildi ne düşündüğünü falanMesela ne gibi şeyler çıktı canım hani özel değilseveya arkadaşlarından örnekler...
Ayyy ne güzel senin adına, bana da tarih var ama bakalım . Ya bu arada canım mesela tuğbaya ilk gittiğimde bana dediki o sana yazacak dedi ikinci gidişimde senden ona mesaj var sen yazcan ilk dedi. Sana da böyle yapıyor mu? Acaba yaklaştığı için daha mı iyi gördü?Sevgilimle barışcagım günü bildi ne hediye geleceğini bildi ne düşündüğünü falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?