İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım banada ole oluoydu ama etkilenme akışına bırak olacak zaten oluyor yüzde yüz tıtan fal yok ama çogunlukla dedıklerını yasadıgım için ayrı yerde benim için tuba ama bir çok fal deneyimim olduğu için diyorum tarihler sarkabiliyor birde vok fazla yogunlasma tarihlere olacak şeyde olmuyor

Anladım canım sağol, aynen dediğin gibi bekledin mi olmuyor biraz akışına bırakmak lazım

melolar bu gülce dediğin falcı kadını ben de gülden olarak hatırlıyorum.
ve şu an da yine güldeni aramak için arama yapıyordum internette senin yorumunu gördüm.
eğer aynı kadından bahsediyorsak yaklaşık iki yıl önce baktırdım ona.
ben çok fazla fal baktırırm unutamadığım bir kaç kişinin başında gelir.
yarım saatten fazla bakmıştı bana da. düşün ki 2 yıldan bahsediyorum. o zamandan beri söylediği baya şeyleri yaşadım.
baktığı cafeye ible gidip adresini istedim ama vermediler. müşteri yollamamak için olsa gerek.
en son ne zaman baktırdın ona. bulmam lazım numarası falan varsa verebilir misin.

selam, melolar benim :) ben taksim'de damlalar kafe'den nur hanımı önermiştim...

selam, melolar benim :) ben taksim'de damlalar kafe'den nur hanımı önermiştim...

iyice karıştırmişım o panikle falcıyı buldum diye kusura bakma :)

senin gülden diye bildiğim gülceyle ilgili bilgin var mı :)

Canım bi tarif eder misin bende onu bulmaya çlısıyorum gülce diye mi söleniyordu eskiden bana tipini tarif eder misin caım ben de gülden diye birini arıyorum bakırkoyde

Canim
Canım bi tarif eder misin bende onu bulmaya çlısıyorum gülce diye mi söleniyordu eskiden bana tipini tarif eder misin caım ben de gülden diye birini arıyorum bakırkoyde

Canim 2 yil once tesadufen bulundugu cafeye girip rast gele ona baktirmistim. Uzun boylu, esmer, siyah uzun sacli, hatta suratinda botoks falan da vardi bakimli ama birazcik urkutucu tipi vardi.hani boyle tiplerin bi hali olur ya oyle biriydi. Yarim saatten fazla bakmisti. Kahve fali arti tarot bakti bana. Sadece fal bakmadi resmen tovbe hasa gelecegimden biseyler soyleyip sakın ablacim sen cok iyi kalpli cok iyi bi ailenin kizisin hata yapma gibi akil vermisti biraz abla tavsiyesi vererek bakiyodu ustu kapali. Uzerinden 2 yil gecti. Bunlari yaziyorum cok gunah ama hemen hemen her soyledigini yasadikca aramaya basladim onu 1 yila yakindir ariyorum ama yok maalesef. Ben de gulden diye hatirliyorum hatta baktirdigim yere gidip tarif etti kadini guldenimi diyo falan dediler oyle hatirliyorum.

Kızlar ücretsiz bakım yapan biri var isik_tarot_fali yazın instagrama bakıyo :))

En önemli soru dövmeleri varmıydı :) bide tarif uyuyo...epey zayıf uzun siyah saçlı zeytinlik Cafe de bakıyordu ama Orayada bağlı değildi

Bugün pen cafe yetere ve nazar cafe gökere gittm,söyledikleri olumluydu çıkarmı zamana kalmış inş çıkar tabi.göker çok eğlenceli baya yaya yaya bakıyo iksde paralel konuştu zaman konusunda birbirlerine yajın tarih verdiler ,ama gidilebilir bence.

En önemli soru dövmeleri varmıydı :) bide tarif uyuyo...epey zayıf uzun siyah saçlı zeytinlik Cafe de bakıyordu ama Orayada bağlı değildi

Cok genc degildi dimi. Dovemlerini hatirlamiyorum hic. Sen ne zaman baktirdin :)

yeter tarih olarak ne verdı canım bende gıttım de aynı mı dıye merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…