kızlar sakın bakım fln yaptırmayın direk olumsuz konusup sende büyü var 200 tl ye bozarım diyen dolandırıcılardan :)
Bazen demiyor, ama çoğunlukla seni o noktaya çekmeye çalışıyor...Ya bana öyle demedikandırıldm bnde SANIRIM özrdilerm
Ya bana ücretsiz baktı niye ki :/ büyülk bişiden bahsetmedi hatta normal baktı kızlar kusura bakmayn bn ztn büyüye karşıyım oyle bişiye sizi sokturmak istemem bedava baktığı için yönlendrdm özürdilermBazen demiyor, ama çoğunlukla seni o noktaya çekmeye çalışıyor...
200-250,,o gün canı hangi rakamı isterse :))
buradan da yazıyım da gorulsun canım aynen dolandırıcı 200e buyu var bozarım dedı dırek sözde tarot bakıyor işteYa bana öyle demedikandırıldm bnde SANIRIM özrdilerm
Ya afedersnzburadan da yazıyım da gorulsun canım aynen dolandırıcı 200e buyu var bozarım dedı dırek sözde tarot bakıyor işte
Bazen demiyor, ama çoğunlukla seni o noktaya çekmeye çalışıyor...
200-250,,o gün canı hangi rakamı isterse :))
Bu arada iyi fal bakıyor bence :))sana da mı dediAllah'ım yaa bıde benımde kızım var falan dıyor. nasıl bozcaksınız dedım sırkeye bır madde katıcam malıyetı 200dur 201 tl ısteyen dolandırıcıdır dedı bana
tarot bende bılıyorum tabı kı buyu gorunmez kahve falında da ıskambılde de hiç bi falda gorunmez. falcıyım deyıp buyu var dıyenlerın hepsı dolandırıcı zaten..Bu arada iyi fal bakıyor bence :))
O fal için 20TL istese olur yani..
Bir seferde voleyi vurayım derdinde..
Tarotla büyü görünmez derler..
Ay bende baktırcaktım iyi oldu.Ya afedersnz( gerçektn çok özürdilerm bana deseydi hiç buraya yazmazdm
Olur arada böyle şeyler takmaYa bana ücretsiz baktı niye ki :/ büyülk bişiden bahsetmedi hatta normal baktı kızlar kusura bakmayn bn ztn büyüye karşıyım oyle bişiye sizi sokturmak istemem bedava baktığı için yönlendrdm özürdilerm
40 yaşında vardı görsen resmini tanırmısın
Aynı kişi mi bulduk mu kızlar güldeni?2 yil oldu ama hic unutmadim nerde gorsem tanirim. Cunku baya sohpet etmistik. Cok allandirip pullandirmak istemiyorum ama soyledikleri hala aklimda
Gökerin söledikleri nsldı anı bilebildimi cnmBugün pen cafe yetere ve nazar cafe gökere gittm,söyledikleri olumluydu çıkarmı zamana kalmış inş çıkar tabi.göker çok eğlenceli baya yaya yaya bakıyo iksde paralel konuştu zaman konusunda birbirlerine yajın tarih verdiler ,ama gidilebilir bence.
Benim şimdiki halimi güzel anlattı,bide bi kart seçtiriyo başta sonra o kart şuysa tüm dileklerin yerine gelcek diyo tamam kartı biliyo ama onda kesin bi hile vardı :)Gökerin söledikleri nsldı anı bilebildimi cnm
bana da ayni seyi yapti o kadar kartin arasindan o soylediginin cikmasi ilginc biraz :)Benim şimdiki halimi güzel anlattı,bide bi kart seçtiriyo başta sonra o kart şuysa tüm dileklerin yerine gelcek diyo tamam kartı biliyo ama onda kesin bi hile vardı :)
sana ne dedi peki askla alakali?olmumlu mu konustu olumsuz mu?Benim şimdiki halimi güzel anlattı,bide bi kart seçtiriyo başta sonra o kart şuysa tüm dileklerin yerine gelcek diyo tamam kartı biliyo ama onda kesin bi hile vardı :)
Bana ocak şubat dedi tarih olarak net bişey vermediyeter tarih olarak ne verdı canım bende gıttım de aynı mı dıye merak ettım
Yeterle gökerde ,yeni biriyle tanışacağımı söyledi çok güzel bi aşk yaşıcakmışım falan baya olumluydular bana,genelde bana bakılan fallar çıkmıyo yada daha çıkana denk gelmedim bana biraz terapi gibi oluyo zaten unutyorum baktırdıktan Sonra :)sana ne dedi peki askla alakali?olmumlu mu konustu olumsuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?