İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar o zaman gulden manyakligimdan sonra birini daha oneriyim. Bilinen bi mekan taksim-meleklar kahvesi-baris
Oturdugum eve cevreye kadar tarif etti marifetini orda en cok gosterdi. Korkup bagirdim biraz susar misin ltfeeenn diye :) genel olarak iyiydi

Güldene burda başka fal baktıran var mı

Bazen demiyor, ama çoğunlukla seni o noktaya çekmeye çalışıyor...
200-250,,o gün canı hangi rakamı isterse :))
Ya bana ücretsiz baktı niye ki :/ büyülk bişiden bahsetmedi hatta normal baktı kızlar kusura bakmayn bn ztn büyüye karşıyım oyle bişiye sizi sokturmak istemem bedava baktığı için yönlendrdm özürdilerm

Bazen demiyor, ama çoğunlukla seni o noktaya çekmeye çalışıyor...
200-250,,o gün canı hangi rakamı isterse :))

sana da mı dedi Allah'ım yaa bıde benımde kızım var falan dıyor. nasıl bozcaksınız dedım sırkeye bır madde katıcam malıyetı 200dur 201 tl ısteyen dolandırıcıdır dedı bana

sana da mı dedi Allah'ım yaa bıde benımde kızım var falan dıyor. nasıl bozcaksınız dedım sırkeye bır madde katıcam malıyetı 200dur 201 tl ısteyen dolandırıcıdır dedı bana
Bu arada iyi fal bakıyor bence :))
O fal için 20TL istese olur yani..
Bir seferde voleyi vurayım derdinde..
Tarotla büyü görünmez derler..

Bu arada iyi fal bakıyor bence :))
O fal için 20TL istese olur yani..
Bir seferde voleyi vurayım derdinde..
Tarotla büyü görünmez derler..
tarot bende bılıyorum tabı kı buyu gorunmez kahve falında da ıskambılde de hiç bi falda gorunmez. falcıyım deyıp buyu var dıyenlerın hepsı dolandırıcı zaten..

Gökerin söledikleri nsldı anı bilebildimi cnm

Gunaydin kizlar, 4 sene once Istanbul'un nerdeyse tum iyi falcilarini dolasmis biri olarak koca bir fosss bosa verilmis paralar ve bosa gecmis zamannn diyebilirim.

Ama gelin gorun ki kuaforumun keyfine baktigi tum fallar cikti :) Ama istinasiz hersey cikti, hatta istemedigim seylerde cikti (suanki hamileligim gibi) .. ben boyle birsey gormedim. Para verip fal bakma faslini birakali cok oldu, ve dilerim sizlerde cok paralar harcamazsiniz kizlar.. cunku bu falcilarin insanlari baglamak icin yaptigi bazi taktikler var, hayat kocluguna bile soyunuyolar, cok kanmayin derim ben

sana ne dedi peki askla alakali?olmumlu mu konustu olumsuz mu?
Yeterle gökerde ,yeni biriyle tanışacağımı söyledi çok güzel bi aşk yaşıcakmışım falan baya olumluydular bana,genelde bana bakılan fallar çıkmıyo yada daha çıkana denk gelmedim bana biraz terapi gibi oluyo zaten unutyorum baktırdıktan Sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…