- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
aynen banada oyle oluyor ya terapi gibi psikolog gibi bisi yani oturuyorsun konusuyorlarYeterle gökerde ,yeni biriyle tanışacağımı söyledi çok güzel bi aşk yaşıcakmışım falan baya olumluydular bana,genelde bana bakılan fallar çıkmıyo yada daha çıkana denk gelmedim bana biraz terapi gibi oluyo zaten unutyorum baktırdıktan Sonra :)
Yok ona gitmedim bir sonraki fal krizmde gdebilirm :)aynen banada oyle oluyor ya terapi gibi psikolog gibi bisi yani oturuyorsun konusuyorlarsen besiktas handeye baktirdinmi?
Biz merak ederiz kimmis o kuafor, bi sac kesimine bi föne gideriz yani :)Gunaydin kizlar, 4 sene once Istanbul'un nerdeyse tum iyi falcilarini dolasmis biri olarak koca bir fosss bosa verilmis paralar ve bosa gecmis zamannn diyebilirim.
Ama gelin gorun ki kuaforumun keyfine baktigi tum fallar cikti :) Ama istinasiz hersey cikti, hatta istemedigim seylerde cikti (suanki hamileligim gibi) .. ben boyle birsey gormedim. Para verip fal bakma faslini birakali cok oldu, ve dilerim sizlerde cok paralar harcamazsiniz kizlar.. cunku bu falcilarin insanlari baglamak icin yaptigi bazi taktikler var, hayat kocluguna bile soyunuyolar, cok kanmayin derim ben
O kısım hokus pokus.. sen farketmeden elindeki kartlara bakıyor :)Benim şimdiki halimi güzel anlattı,bide bi kart seçtiriyo başta sonra o kart şuysa tüm dileklerin yerine gelcek diyo tamam kartı biliyo ama onda kesin bi hile vardı :)
Canim oyle herkese bakmiyor tabi bu biraz arkadasiz diye bakiyor bende ona bakiyorum filan bu sekilde oluyor.. Izmirde ayrica :) iyi niyetli temiz kalpli bir kizcagiz kendileri, bence bu yuzden gorebiliyor bazi seyleri..Biz merak ederiz kimmis o kuafor, bi sac kesimine bi föne gideriz yani :)
İlk bana yaptığında şaşırdım sonraBenim şimdiki halimi güzel anlattı,bide bi kart seçtiriyo başta sonra o kart şuysa tüm dileklerin yerine gelcek diyo tamam kartı biliyo ama onda kesin bi hile vardı :)
Hayır bskmıyor ben o gün özellikle bakmasını engelledim. Direk kartı onlar fal bakarken çektim.O kısım hokus pokus.. sen farketmeden elindeki kartlara bakıyor :)
Öte yandan sectigın kart da sana ait, kader kartı diye geçer tarotta son kart, önemlidir. Bana Aşıklar çıkmıştı ve ısrarla o kartta kalmışyım Göker degistirmek isteyip istemedigimi defalarca sordu...
gece saat 12den sorami??? canim mumkunse bana bu cuma saat 1-2 gibi ala bilirmisin acmiyorlar ya iki haftadir ariyorumlutfennnn
Aynen banada değiştirip değiştirmeyeceğmi sordu bende inatla değiştirmedim :)ama yani bişey yapıyo kesinO kısım hokus pokus.. sen farketmeden elindeki kartlara bakıyor :)
Öte yandan sectigın kart da sana ait, kader kartı diye geçer tarotta son kart, önemlidir. Bana Aşıklar çıkmıştı ve ısrarla o kartta kalmışyım Göker degistirmek isteyip istemedigimi defalarca sordu...
Canım banada ole oluoydu ama etkilenme akışına bırak olacak zaten oluyor yüzde yüz tıtan fal yok ama çogunlukla dedıklerını yasadıgım için ayrı yerde benim için tuba ama bir çok fal deneyimim olduğu için diyorum tarihler sarkabiliyor birde vok fazla yogunlasma tarihlere olacak şeyde olmuyor
Banada öyle geldi ama yinede inandırıyo kendine o ana kadar iyiydi onu yapınca şüphe duydum bende :)İlk bana yaptığında şaşırdım sonracatist78 ile tekrar gittiğimde onun kartını aldım bir işaret varmı diye baktım bulamadım ama kartlar çok yıpranmıştı belki yıpranma şeklinden biliyor olabilir
Gunaydin kizlar, 4 sene once Istanbul'un nerdeyse tum iyi falcilarini dolasmis biri olarak koca bir fosss bosa verilmis paralar ve bosa gecmis zamannn diyebilirim.
Ama gelin gorun ki kuaforumun keyfine baktigi tum fallar cikti :) Ama istinasiz hersey cikti, hatta istemedigim seylerde cikti (suanki hamileligim gibi) .. ben boyle birsey gormedim. Para verip fal bakma faslini birakali cok oldu, ve dilerim sizlerde cok paralar harcamazsiniz kizlar.. cunku bu falcilarin insanlari baglamak icin yaptigi bazi taktikler var, hayat kocluguna bile soyunuyolar, cok kanmayin derim ben
Elindeki desteye canımcım..kalan kartların icinde hangisi eksikse o masada...fal sırasında arada bakıyor elindeki kartlara :)Hayır bskmıyor ben o gün özellikle bakmasını engelledim. Direk kartı onlar fal bakarken çektim.
Ya seni hatirliyor gibiyim eskilerdenmisin? Avatarin ayniysa sanirim o sensin :))):)) bebeğini de severim, iyidir umarım her şey.
Ya seni hatirliyor gibiyim eskilerdenmisin? Avatarin ayniysa sanirim o sensin :)))
Ben Istanbul'u terkedeli hersey coook daha guzel :)
Merhaba Kızlar Gittiğiniz Falcının İletişim Numarasını bana özelden msj atarmısınız ben yeni kayıt oldugum için özelden msj atamıyorum rica ettsem banada özelden msj atamrısınızAaa handeden randevu buldun mu? Zor diyorlardı. Tamam canım sölerim.
:) gün geçmiyorki bi falcı çıkmasın :)))Kızlar Güneşli Son durakta Falcı Seda Var Evinde Bakıyor ve iinanılmaz güzel bakıyor 1 den sonsuza kadar sayı tutun içinizden diyor onu bilmezse bakmıyor ben sürekli gittiğim için şimdi bir deyişiklik yapmak istiyorum bana böyle seda gibi bildiğiniz bir falcı varsa özelden msj atarmısınız rica etsem ayrıca sedaya gitmek isterseniz gidin numarasını paylaşabilirim tabi biraz cesaretliyseniz fal bakma tarzı biraz ilginç ve ürkütücür ama çok şekerdir seda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?