İstanbul'da Fal - Falcılar

aynen banada oyle oluyor ya terapi gibi psikolog gibi bisi yani oturuyorsun konusuyorlar sen besiktas handeye baktirdinmi?

Biz merak ederiz kimmis o kuafor, bi sac kesimine bi föne gideriz yani :)

Benim şimdiki halimi güzel anlattı,bide bi kart seçtiriyo başta sonra o kart şuysa tüm dileklerin yerine gelcek diyo tamam kartı biliyo ama onda kesin bi hile vardı :)
O kısım hokus pokus.. sen farketmeden elindeki kartlara bakıyor :)
Öte yandan sectigın kart da sana ait, kader kartı diye geçer tarotta son kart, önemlidir. Bana Aşıklar çıkmıştı ve ısrarla o kartta kalmışyım Göker degistirmek isteyip istemedigimi defalarca sordu...

Biz merak ederiz kimmis o kuafor, bi sac kesimine bi föne gideriz yani :)
Canim oyle herkese bakmiyor tabi bu biraz arkadasiz diye bakiyor bende ona bakiyorum filan bu sekilde oluyor.. Izmirde ayrica :) iyi niyetli temiz kalpli bir kizcagiz kendileri, bence bu yuzden gorebiliyor bazi seyleri..

Benim şimdiki halimi güzel anlattı,bide bi kart seçtiriyo başta sonra o kart şuysa tüm dileklerin yerine gelcek diyo tamam kartı biliyo ama onda kesin bi hile vardı :)
İlk bana yaptığında şaşırdım sonra catist78 ile tekrar gittiğimde onun kartını aldım bir işaret varmı diye baktım bulamadım ama kartlar çok yıpranmıştı belki yıpranma şeklinden biliyor olabilir

Hayır bskmıyor ben o gün özellikle bakmasını engelledim. Direk kartı onlar fal bakarken çektim.

Aynen banada değiştirip değiştirmeyeceğmi sordu bende inatla değiştirmedim :)ama yani bişey yapıyo kesin

tuğba şu damlalar dediğiniz mi?

Banada öyle geldi ama yinede inandırıyo kendine o ana kadar iyiydi onu yapınca şüphe duydum bende :)

:)) bebeğini de severim, iyidir umarım her şey.

Aaa handeden randevu buldun mu? Zor diyorlardı. Tamam canım sölerim.
Merhaba Kızlar Gittiğiniz Falcının İletişim Numarasını bana özelden msj atarmısınız ben yeni kayıt oldugum için özelden msj atamıyorum rica ettsem banada özelden msj atamrısınız

Kızlar Güneşli Son durakta Falcı Seda Var Evinde Bakıyor ve iinanılmaz güzel bakıyor 1 den sonsuza kadar sayı tutun içinizden diyor onu bilmezse bakmıyor ben sürekli gittiğim için şimdi bir deyişiklik yapmak istiyorum bana böyle seda gibi bildiğiniz bir falcı varsa özelden msj atarmısınız rica etsem ayrıca sedaya gitmek isterseniz gidin numarasını paylaşabilirim tabi biraz cesaretliyseniz fal bakma tarzı biraz ilginç ve ürkütücür ama çok şekerdir seda

:) gün geçmiyorki bi falcı çıkmasın :)))
battık artık battık....kaç paraya bakıyo bu abla...
bide ırmak diye bi medyum varmış...var mı kızlar baktıran aranızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…