İstanbul'da Fal - Falcılar

:) gün geçmiyorki bi falcı çıkmasın :)))
battık artık battık....kaç paraya bakıyo bu abla...
bide ırmak diye bi medyum varmış...var mı kızlar baktıran aranızda...

bu güneşlidekı seda show yapıyor ve dedıklerı cıkmıyor dıye okumustum genel yorumlarda ama kendım tecrube etmedim ve 100 tl dıye yazmıslardı yanlıs hatırlamıyorsam.

nidannur bana falcı tuğbanın numarasını özelden msj atarmısın lütfen rica etsem
Canım bana diyorsun galiba:) tuğbanın kişisel numarası yok bende . Damlalar cafe diye internette aratırsan numara çıkıyor. Sonra randevu alıyorsun . Cafede bakıyor bu arada.

Tamam canim cok saol eger istersen bende sama bir falci önere bilirim guneslide seda evinde bakıyor ama cok güzel ve falci deil medyum sonsuza kadar bir sayı tutturuyor ve onu bildigi zaman bakıyor isimleri söylemek onun için en kolay şey herseyi anlatıyor büyü falan varsa onu da çıkartıp direk isim söylüyor şok oluyorsun sonra tavsiye ederim bu arada tugba iyi bir falci mi sence:)) birde ona baktirayim

:) gün geçmiyorki bi falcı çıkmasın :)))
battık artık battık....kaç paraya bakıyo bu abla...
bide ırmak diye bi medyum varmış...var mı kızlar baktıran aranızda...

50 tl kahve bakıyor tabi fincanı hiç açmadan :) 100 tl ye de su falı bakıyor ama cook güzel bakıyor bakmadan önce onunla beraber bazi isimleri söyleyip bisiler yapıyor sonra ne var ne yok anlatıyor falci gibi deil o ben onu ilk tanidigimda kızlar agliyarak çıkıyordu bende babamin bir rahatsızlığı var di onunla ilgili bisi söyler se die korkarak girdim direk dedigi laf babanla ilgili birşey konusmiycam su gerginligini at demişti o orda güzel bir dostlugumuz başladı ☺

bu güneşlidekı seda show yapıyor ve dedıklerı cıkmıyor dıye okumustum genel yorumlarda ama kendım tecrube etmedim ve 100 tl dıye yazmıslardı yanlıs hatırlamıyorsam.

Ben sedayı öneririm öyle show yapıyor olsa coktan patlardi o sanmıyorum üstelik benim bir cok şeyimi bildi kagida yazmadigim. Bir kurtuluş ta rita varmış cok ünlümüş birde melahat oda kurtuluşta onlarla ilgili bir duyumnuz varmı onlara ulaşsak süper olur

Ya ben yaziyorun ama pek beceremedim bu siteyi kullanmayı ben sedayı tavsiye ederim ederim kızlar bizim bi cok seyimizi bildi kagida yazmadigimiz üstelik ne niyeyle girerseniz onu dire pay die vuruyor yüzünüze ben yaşadı çokta utandım ona göre ben birde kurtuluşta rita ve melehati duydum ama numaralarina ulaşamıyorum siz duydunuz bir bilginiZ varmı onlara ulaşsak

Sağol canım ben bu ara fala ara verdim. Yani bence iyi ama daha zaman var bana dediklerinin . Ama çok uzun tarihli şeyler söylemiyor yani kısa vade istiyorsan baktır. :)

Saol
Sağol canım ben bu ara fala ara verdim. Yani bence iyi ama daha zaman var bana dediklerinin . Ama çok uzun tarihli şeyler söylemiyor yani kısa vade istiyorsan baktır. :)
saol canim bilemedim yaa ben boyke nokta atışı yapan bir falcı arıyorum bulursanız banada haber verirmisiniz birde şu rita ve kör melehattan bir duyum numara falan bulursan))

72 kart arasından yok olanı aklında tutAbiliyırsa bence orada falcılık yapmasın bu zekayla
O kartlar onun 72 parmagı olmuş artık. Ben memnun kaldım Göker'den. Esas konuya var henüz zaman ama söyledigi diger seylerin hemen hemen hepsi cıktı ki sanırım baktıralı 3 hafta oldu. Esas konuya da bir tarih verdi ama hep diyoruz ta tarihler sarkar diye..bakalım sarkacak mı :)

Besiktas mi cafe hande cikan var mi kizlar ? Biriside birseni sormus o kadin iyi ama bazen sacmalayabiliyor

bir kaç kere gitmiştim handeye, sürekli ve ısrarla hep aynı şekilde sonuçlanacak dediği bişey var o bi türlü olmuyor ama aralarda dediği ufak tefek işler, seyahatler vs hep oldu.

Angelsnil tugbaya baktirdim telefondan simdi. Gercekten cok ama cok iyiydi hayatimi anlatti diyebilirim gelecekle de ilgili soyledigi seyler cok tutarliydi tarihler verdi. Cok memnun kaldim. Ayrica burada asiri hizli konusuyor anlasilmiyor falan demislerdi. Hizli konustugu dogru ama gayet anlasilirdi bana gore. Abartilacak bi hiz yok konusmasinda.

Sevindim memnun kalmana tatlım hayırlısı olsun senın için iyidir tuba beğeniyorum ben baya sizde faydalanın

Canım senın önerdiğin sedayı biara bende yazmıstım ama baya olumsuz yorumlar geldı merak etmıstım yakın arkadasımda baktırdı cıkmadı show yaptıgını sölediler ritaya gelince bende numarası var ama eskisi gibi iyi olmadıgını ve kimsenin gitmediğini biliyorum çevremde hatta pucca biliyorsuuzdur fenomen ritaya gitmiş kadını baya yerdi bu ne dıye o yuzden ben iyi bir enerji alamadım aldıgım olumsuz cevaplardan dolayı sende bil diye yazdım:)

Sevindim memnun kalmana tatlım hayırlısı olsun senın için iyidir tuba beğeniyorum ben baya sizde faydalanın
Ya cidden sevdim enerjisini keske daha once baktirsaydim. burada kibirli enerjisi kotu v.s diye yorumlar yapilmisti ben konustm yarim saate yakin bakti bana gayet guzeldi enerjisi samimiydi. Soyledigi herseyde dogruydu gelecekle ilgili tutarliydi. Genelde falcilarla hic enerjim uyusmaz. Suan bi eylemin enerjisini sevdim birde tugba acikcasi :)
bide kredi kartimda problem olduugu icin suan degilde yarin atm den yatiricam dedim oda hic onemli degil baska gunde yatirabilirsin ne zaman istersen falan dedi oda ayri bi samimi geldi.

Bende seviyorum tubayı:) enerjisi bana da kötü gelmiyor bilmiyorum bazı arkadaşlar tabi beğenmiyor olabilir ama mesela falı da güzel yönlendiriyor. Bazen böyle ne sorsam diye kalıyorum orda güzel müdahale ediyor. Açıkcası bende dedim neden önceden gitmemişşm . İnşallah çıkar ikimizede

Evet ya benimde merak ettigm herseyi soyledi aklima soru gelmedi o sormaya basladi gayet mantikli sorular. Hatta sonra 5 soru soruldu bitti benim aklima 2 sey geldi baska konudan onlarida sordu hani 5 hakkin bitti falan demedi. Ben onyargili aradim biraz acikcasi kendini begenmis ne dedigi anlasilmiyor falan yazilinca :)) Gelecekle de ilgili utopik bisey soylemedi gayet tutarliydi. Cikan arkadaslar da varmis insallah bize de cikar dedigin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…