Ya cidden sevdim enerjisini keske daha once baktirsaydim. burada kibirli enerjisi kotu v.s diye yorumlar yapilmisti ben konustm yarim saate yakin bakti bana gayet guzeldi enerjisi samimiydi. Soyledigi herseyde dogruydu gelecekle ilgili tutarliydi. Genelde falcilarla hic enerjim uyusmaz. Suan bi eylemin enerjisini sevdim birde tugba acikcasi :)
bide kredi kartimda problem olduugu icin suan degilde yarin atm den yatiricam dedim oda hic onemli degil baska gunde yatirabilirsin ne zaman istersen falan dedi oda ayri bi samimi geldi.
40 tl canimTelefonda ne kadara bakiyor Tugba? :)
kızlar selam,40 tl canim
tugba da mi donecek soylemisti?kızlar selam,
bana da teli ni gönderebilir misiniz rica etsem, çok anlatıyorsunuz merak ettim yahu?
bu arada ne zamandır fal baktırmıyorum ve hatta yazmıyorum da buraya.. Eylem ve daha nice falcıların gelecek dedikleri mutlu değil, seni düşünüyor dedikleri adam en son ayan beyan hayatından mutlu olduğunu, benim yerimin ayrı olduğunu ama o konuyu kapattığını belirtti. kimsenin moralini bozmak istemem ama burada bir senedir fal baktırmadığım adam kalmadı, giden paralar da cabası.. fazla bel bağlamayın arkadaşlar derim
Saol Canım Teşekkür Ederim :)) Bilemedim bende şimdi ritayı çok övüyorlar bir kere denemek isterim açıkcası zahmet olmassa bana numarasını verebilirmisin :))Canım senın önerdiğin sedayı biara bende yazmıstım ama baya olumsuz yorumlar geldı merak etmıstım yakın arkadasımda baktırdı cıkmadı show yaptıgını sölediler ritaya gelince bende numarası var ama eskisi gibi iyi olmadıgını ve kimsenin gitmediğini biliyorum çevremde hatta pucca biliyorsuuzdur fenomen ritaya gitmiş kadını baya yerdi bu ne dıyeo yuzden ben iyi bir enerji alamadım aldıgım olumsuz cevaplardan dolayı sende bil diye yazdım:)
kızlar selam,
bana da teli ni gönderebilir misiniz rica etsem, çok anlatıyorsunuz merak ettim yahu?
bu arada ne zamandır fal baktırmıyorum ve hatta yazmıyorum da buraya.. Eylem ve daha nice falcıların gelecek dedikleri mutlu değil, seni düşünüyor dedikleri adam en son ayan beyan hayatından mutlu olduğunu, benim yerimin ayrı olduğunu ama o konuyu kapattığını belirtti. kimsenin moralini bozmak istemem ama burada bir senedir fal baktırmadığım adam kalmadı, giden paralar da cabası.. fazla bel bağlamayın arkadaşlar derim
baktirdim simdiyi guzel anlatti hem is hem ask hayatini,ama gelecekle ilgili soylediklerne zaman vardaha 6-7 ay var dahaSen daha once tugbaya baktirdin mi S springwillcome ?
Tamam canim sagol :) seyi merak ettim hemen bu ay ya da daha onceki aylarda sana dònecek vs dedi mi diye de uzun vadeli bakmisbaktirdim simdiyi guzel anlatti hem is hem ask hayatini,ama gelecekle ilgili soylediklerne zaman vardaha 6-7 ay var daha
bana 2016 agustosa kadar sizze yuzyuze bi gorusme var dedi ki zaten baktirdigim herkes oyle dedi,birtek mandal cafe toprak bi de goker bu gorusme olacak ama bu yakin zamanda degil 2-3 yil sonra olacak dediTamam canim sagol :) seyi merak ettim hemen bu ay ya da daha onceki aylarda sana dònecek vs dedi mi diye de uzun vadeli bakmis
Hande için nasıl randevu alıyoruz? Cafeyi arayıp mı? Yoksa sıra falan bir şeyler duymuştum öyle mi?
Teşekkür ederim çok:)telefonla da alınıyor ama kapı önünde bekleyenler o günü doldururlarsa telefonlara bakmıyorlar o gün.
pek emin değilim ama galiba günlük sıra yerine artık ileri tarihli randevu da veriyorlar, bir deneyin.
rica ederim... iyi şanslarTeşekkür ederim çok:)
Ben ara verdim bir süre ama bazen kafam esiyor atlıyorum gidiyorum.rica ederim... iyi şanslar
giderseniz yorumunuzu rica ederim, ben hala beklemedeyim zira bazı dedikleri için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?