İstanbul'da Fal - Falcılar

Telefonda ne kadara bakiyor Tugba? :)

okuyamadım hepsını ama bu tugba damlalar cafedekı mı acaba. eger oyleyse konusmasından tek bı kelıme bıle anlamamıstım hatta urkutucuydu falını da anlamadıgım ıcın degerlendıremedım bıle

kızlar selam,

bana da teli ni gönderebilir misiniz rica etsem, çok anlatıyorsunuz merak ettim yahu?
bu arada ne zamandır fal baktırmıyorum ve hatta yazmıyorum da buraya.. Eylem ve daha nice falcıların gelecek dedikleri mutlu değil, seni düşünüyor dedikleri adam en son ayan beyan hayatından mutlu olduğunu, benim yerimin ayrı olduğunu ama o konuyu kapattığını belirtti. kimsenin moralini bozmak istemem ama burada bir senedir fal baktırmadığım adam kalmadı, giden paralar da cabası.. fazla bel bağlamayın arkadaşlar derim

tugba da mi donecek soylemisti?

Saol Canım Teşekkür Ederim :)) Bilemedim bende şimdi ritayı çok övüyorlar bir kere denemek isterim açıkcası zahmet olmassa bana numarasını verebilirmisin :))

Canım Yazışmanın Üstünden Çok Zaman Geçmiş Ama Bu Bahsettiğin Balattaki Falcının Numarasını bana Yazabilirmisin Bİrde Melehatin Numarasını Çok Rica Ediyorum Çok İhtiyacım Var Ayrıca Önere Bileceğin Biri Varsa Onuda Yazabilirsin.. Yardımcı Olursan Çok Sevinirim

Uzuldum canim tabi ki bir yerde kaderi kimse önleyemez birde enerji meselesi olabilir benimde hic uyusmaz cafe cafe gezip oyle cok fal baktirmisligimda yoktur ama eylem ve tugbayla baya uyustu en azindan suanki durum analizleri ve öngoruleri mantikli tutarli. Birde eylemin dediklerini de yasadim Allah icin insanlik olarakta bana yardimci oldu hakkini yiyemem.

Tamam canim sagol :) seyi merak ettim hemen bu ay ya da daha onceki aylarda sana dònecek vs dedi mi diye de uzun vadeli bakmis
bana 2016 agustosa kadar sizze yuzyuze bi gorusme var dedi ki zaten baktirdigim herkes oyle dedi,birtek mandal cafe toprak bi de goker bu gorusme olacak ama bu yakin zamanda degil 2-3 yil sonra olacak dedi

Hande için nasıl randevu alıyoruz? Cafeyi arayıp mı? Yoksa sıra falan bir şeyler duymuştum öyle mi?

telefonla da alınıyor ama kapı önünde bekleyenler o günü doldururlarsa telefonlara bakmıyorlar o gün.
pek emin değilim ama galiba günlük sıra yerine artık ileri tarihli randevu da veriyorlar, bir deneyin.

rica ederim... iyi şanslar
giderseniz yorumunuzu rica ederim, ben hala beklemedeyim zira bazı dedikleri için
Ben ara verdim bir süre ama bazen kafam esiyor atlıyorum gidiyorum. hemen yazıyorum ben yorumlarımı merak etmeyin özellikle yaZarım o zaman sizin için,size de iyi şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…