İstanbul'da Fal - Falcılar

Kapris Cafe'de Imam isimli biri varmış, iyi diye duydum, baktıran var mı?? Bir de onun kızı Roza varmış, o da iyiymiş, tavsiye eder misiniz?

Kapris Cafe'de Imam isimli biri varmış, iyi diye duydum, baktıran var mı?? Bir de onun kızı Roza varmış, o da iyiymiş, tavsiye eder misiniz?
Canm imam o kdr iyi değil rozanında her dediği çıkmadı ama tasula bende çok şeyi tutturdu canm. Onu denemelisin bana kalırsa. Bide roza tutturdu fakat başka insanlarla başka şeyler için tutturdu o yüzden bişi diyemicm :))

Çok tesekkurler torumlar için..Bakalım. 2015 için bitirdim falları. Ocakta kiminle açılışı yaparım henuz karar vermedim. Yazarım zaten

Bu ayın sonunda tüm çıkanları ve patlayanları yazıcam arkadaşlar. Fal işini bıraktım. Gerekte yoktu aslında nerden bulaştım bilmiyorum başından beri. Kapı kapıyı açtı herhalde. Buraya girip yazılanları okumak da insanı bakmaya yönlendiriyor. O yüzden cidden çok zor durumda değilseniz, bir ilişkiniz varsa veya bir işiniz varsa baktırmayın derim. Arada mutlaka tartışmalar yorgunluklar olucak. Ama iyi bir erkek cidden sizi bu duruma düşürmez. Ben maddiyat ve bir takım hedef değişiklikleri için baktırıyordum uzun süredir. Bu süreçte çıkanlar oldu tarihleri patlayanlar oldu. Ama tüm baktırdığım falcıları isimleriyle birlikte yanlarına not düşerek yazıcam. En azından yeniler için faydalı bir bilgilendirme olacağını düşünüyorum. Çok sık baktırmayın. Kendinize mani olamıyorsanız bu foruma girmemeye çalışın çünkü burayı okudukça insan onu da bir deneyeyim buna da bir baktırayım derken iyice işleri tersine gidiyor. Bıraktığımdan beri (yaklaşık 1 ay 10 gündür) çok daha iyi herşey. Size de tavsiye ederim

Kizlar selam.yarin fal baktirmak istiyorum bakirkoy taraflarinda.son sayfalari okudum ama kafam cok karisti.net,detayli ve tutarli bakan,cogunun memnun oldugu cafe veya falcilar varsa onerirseniz sevinirim.

ya kizlar bazi yorumlarda hande tamamen reklam diye yaziyor hangisi dogru?? baktiran varsa tecrubelerini paylasa bilirmi eger reklamsa gercekten bosuna gitmeyeyim

ya kizlar bazi yorumlarda hande tamamen reklam diye yaziyor hangisi dogru?? baktiran varsa tecrubelerini paylasa bilirmi eger reklamsa gercekten bosuna gitmeyeyim
Yani reklam mı bilmiyorum ben gittim ve cevremdekilerde dahil hiç memnun kalmadılar bıde ben beşiktaşta oturuyorum yani iyi olsa ben durmam süreklu giderdim ama memnun kalanlarada saygı duyuyorum 3 kez baktırdım yok çıkmadı

Kizlar selam.yarin fal baktirmak istiyorum bakirkoy taraflarinda.son sayfalari okudum ama kafam cok karisti.net,detayli ve tutarli bakan,cogunun memnun oldugu cafe veya falcilar varsa onerirseniz sevinirim.
Tatlım ben bakırköyde gülden diye bir kadını sorıyordum bu bakırkoy postane varmıs yanında pasaj onun içinde bir dükkan gibi bir yer varmıs orda numarası yazıyormus yarın arkadas alcal numarasını randevu ile bakıyormus yeni merakım bu kadın

kizlar asmin cafe zaza ve majestic cafe sedata baktiran varmi?yarin taksim tarafa gidecem hangisine baktirayim?handeyi begenmemis cogu kalsin o zaman gitmeycem handeye,zazayla sedata baktiran varmi?

zazayi sordum simdi su fali daha etkili diyor,tarotla kahvede genel olarak ustunden geciyor dedi cafedeki adam,bilmiyorum ya su mu daha etkili sizce yoksa tarotmu?

Neden ay sonu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…