Ben ara verdim bir süre ama bazen kafam esiyor atlıyorum gidiyorum.hemen yazıyorum ben yorumlarımı merak etmeyin özellikle yaZarım o zaman sizin için,size de iyi şanslar
Tuğbanın telini bana da verir misin angrlsini? Soramadığım sorular vardı belki onları sorarım...Sevindim memnun kalmana tatlım hayırlısı olsun senın için iyidir tuba beğeniyorum ben baya sizde faydalanın
Yolladımm:)Tuğbanın telini bana da verir misin angrlsini? Soramadığım sorular vardı belki onları sorarım...
Ben onu bu forumda okudum ama sonra kötü yorumlarda okumuştum galiba ama emin değilimKapris Cafe'de Imam isimli biri varmış, iyi diye duydum, baktıran var mı?? Bir de onun kızı Roza varmış, o da iyiymiş, tavsiye eder misiniz?
Hmm ben artık forumda konu icinde arama yaptiramiyorum, sisteme birsey mi oldu nolduysaa. Iyi oluyordu geriye dönüp yorumları okumakkBen onu bu forumda okudum ama sonra kötü yorumlarda okumuştum galiba ama emin değilim
Aaa öyle mi? Bende de bi ara öyleydi sonra düzeldi.Hmm ben artık forumda konu icinde arama yaptiramiyorum, sisteme birsey mi oldu nolduysaa. Iyi oluyordu geriye dönüp yorumları okumakk
Canm imam o kdr iyi değil rozanında her dediği çıkmadı ama tasula bende çok şeyi tutturdu canm. Onu denemelisin bana kalırsa. Bide roza tutturdu fakat başka insanlarla başka şeyler için tutturdu o yüzden bişi diyemicm :))Kapris Cafe'de Imam isimli biri varmış, iyi diye duydum, baktıran var mı?? Bir de onun kızı Roza varmış, o da iyiymiş, tavsiye eder misiniz?
Bekliyoruz handeyi bnde merak ediyorumarkadaslar carsamba gunu saat 2ye hande icin randevu aldim,baktirdip sora yazarim size :)
Çok tesekkurler torumlar için..Bakalım. 2015 için bitirdim falları. Ocakta kiminle açılışı yaparım henuz karar vermedim. Yazarım zatenCanm imam o kdr iyi değil rozanında her dediği çıkmadı ama tasula bende çok şeyi tutturdu canm. Onu denemelisin bana kalırsa. Bide roza tutturdu fakat başka insanlarla başka şeyler için tutturdu o yüzden bişi diyemicm :))
Bitanesin:))Yolladımm:)
Yani reklam mı bilmiyorum ben gittim ve cevremdekilerde dahil hiç memnun kalmadılar bıde ben beşiktaşta oturuyorum yani iyi olsa ben durmam süreklu giderdim ama memnun kalanlarada saygı duyuyorum 3 kez baktırdım yok çıkmadıya kizlar bazi yorumlarda hande tamamen reklam diye yaziyorhangisi dogru?? baktiran varsa tecrubelerini paylasa bilirmi eger reklamsa gercekten bosuna gitmeyeyim
Tatlım ben bakırköyde gülden diye bir kadını sorıyordum bu bakırkoy postane varmıs yanında pasaj onun içinde bir dükkan gibi bir yer varmıs orda numarası yazıyormus yarın arkadas alcal numarasını randevu ile bakıyormus yeni merakım bu kadınKizlar selam.yarin fal baktirmak istiyorum bakirkoy taraflarinda.son sayfalari okudum ama kafam cok karisti.net,detayli ve tutarli bakan,cogunun memnun oldugu cafe veya falcilar varsa onerirseniz sevinirim.
Neden ay sonu?Bu ayın sonunda tüm çıkanları ve patlayanları yazıcam arkadaşlar. Fal işini bıraktım. Gerekte yoktu aslında nerden bulaştım bilmiyorum başından beri. Kapı kapıyı açtı herhalde. Buraya girip yazılanları okumak da insanı bakmaya yönlendiriyor. O yüzden cidden çok zor durumda değilseniz, bir ilişkiniz varsa veya bir işiniz varsa baktırmayın derim. Arada mutlaka tartışmalar yorgunluklar olucak. Ama iyi bir erkek cidden sizi bu duruma düşürmez. Ben maddiyat ve bir takım hedef değişiklikleri için baktırıyordum uzun süredir. Bu süreçte çıkanlar oldu tarihleri patlayanlar oldu. Ama tüm baktırdığım falcıları isimleriyle birlikte yanlarına not düşerek yazıcam. En azından yeniler için faydalı bir bilgilendirme olacağını düşünüyorum. Çok sık baktırmayın. Kendinize mani olamıyorsanız bu foruma girmemeye çalışın çünkü burayı okudukça insan onu da bir deneyeyim buna da bir baktırayım derken iyice işleri tersine gidiyor. Bıraktığımdan beri (yaklaşık 1 ay 10 gündür) çok daha iyi herşey. Size de tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?