İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlar asmin cafe zaza ve majestic cafe sedata baktiran varmi?yarin taksim tarafa gidecem hangisine baktirayim?handeyi begenmemis cogu kalsin o zaman gitmeycem handeye,zazayla sedata baktiran varmi?
Bn sedata baktırdım 2 hafta önce yıldızname yada kahve bakıyo yıldızname baktırdım bn beğendim daha öncede baktırmıştım bi kaç dediği çıkmıştı bilmiyorum kefil olamam tabi enerji meselesi

Kızlar ben en son 2 ay önce ışık hanıma baktırdım çok memnunun 2 yıldır baktırıyorum çıkıyor söyledikleri yiğit ve gülsümü denemiştim ama çıkmamıştı isteyene numara verebilirim ama telden bakıyor

Kizlar selam.yarin fal baktirmak istiyorum bakirkoy taraflarinda.son sayfalari okudum ama kafam cok karisti.net,detayli ve tutarli bakan,cogunun memnun oldugu cafe veya falcilar varsa onerirseniz sevinirim.

bakırkoyde ben cok fal baktımadım ama baktırdıklarım ıcınden soylıyım bunlara gitme bosuna.
mandal cafe murat sahın, dejavu yiğit ve 2 kadın daha vardı orada ısımlerını unuttum aşırı saçmaladılar ve soyledıklerınden aylar gectı olmadıgı gıbı bıde gecmıs ve anı bıle bılemedıler cok yuvarlak konustular herkese uyabılecek cumlelerdı.

Sagol canim.bakirkoyu pek bilmiyorum.adi cok geciyor diye o bolgeyi soyledim.ayy kimseyi bulamadim yarina...
Bu kadar para vermisken bugune kadar artik son 1 baktirayim ama iyi olsun istyorum...offf tovbe ya

kizlar asmin cafe zaza ve majestic cafe sedata baktiran varmi?yarin taksim tarafa gidecem hangisine baktirayim?handeyi begenmemis cogu kalsin o zaman gitmeycem handeye,zazayla sedata baktiran varmi?
Kız yeter, allah aşkına kaç kere daha baktıracaksın fala :) Sen gittikçe benim de gidesim geliyor :)) Git ev falan bak kendine o daha önemli, sokakta kalacaksın kış günü

Sagol canim.bakirkoyu pek bilmiyorum.adi cok geciyor diye o bolgeyi soyledim.ayy kimseyi bulamadim yarina...
Bu kadar para vermisken bugune kadar artik son 1 baktirayim ama iyi olsun istyorum...offf tovbe ya

ya ben gıtmedım ama mandal toprak iyi yazıyorlar burada gordugum kadarıyla. bakırkoyde öyle super falcı var mı bılmıyorum acıkcası benım enerjım tutmuyor da olabılır tabı ama soyledıklerı sylerden baya zaman gectı aylar oldu hıcbırının bır dedıgı bıle cıkmadı.
ben sadece sana telefondan eylem ve tugbayı onerebılırım memun kaldıklarım onlar. bırde taksımde yeter var ondan memnun kalmıstım. ama suankı durumları merak ettıgın kısıler varsa yada ne dusunduklerını falan bence tugba ya da yetere git.

Kafaya koyduğunu yapmak buna denir :))) hadi bakalım uzuun zamandır peşindeydin baktır yorumlarını çok merak ediyorum

bizimle de paylaşırsın artık:)

bugun zazayla sedata gitmeyi dusunuyordum ama gitmedim,carssamba handeyer randevum var,ona da gideyim mi gitmeyeyim mi bilmiyorum ya,bazilari dediklerinin hepsi cikti o yuzden korkumdan artik gitmiyorum diye yazmis bazilari da reklam diye yazmis bilemedim

fulya nisantasi symbol cafe fulyami?

Kizlar internet te kuantum şifa enerji si adında bir site war o sitede ki enerji uzmani olduğunu iddaa eden şahıs dolandırıcı ben bu dolandiricaya 100tlkaptırdıim.
kesinlikle bu adam a inanma yin 100tl nizden olursunuz.

Son düzenleme:
ben 3-4 kere baktırdım handeye... ilkinden sonra yönlendirmeyeyim diye soru sormadan baksın diye kahve falına baktırdım hep.
öncelikle belirteyim ki uzun bakmıyo
bana her seferinde ısrarla olacak dediği bişey var, ama bi türlü o zaman bi gelemedi olmadı da deil ama hala olmadı işte :)
diğer dediklerinin çoğu hatta nerdeyse hepsi çıktı, az biraz dediği zamanlamaları sarksa da.
kesin bişey demek için hala beklemedeyim... bi fikir vereyim dedim :)

Merhaba 3 yillik bi fal deneyimimi paylasmak istiyorum.uzun suredir kadinlar kulubunu takip ediyorum uye olmadan.burdan okuyup gittigim falcilarda coktur ama bende deneyimlerimi paylasmak istedim.oncesinde sunu belirteyim ugruna falcilara gittigim adam 8 ay icinde evlendi:) bana birkac falci disinda hepsi donecek demisti.simdi siraliyorum :
Donecek diyip cikmayanlar: kapriss cafe imam,tasula,roza.binnaz abla :huma bal,sevval erdal,maya demir.taksim kadinlar kahvesi pelin ,dilek,remziye.melekler kahvesi :emre.symbol cafe levent.laf cafe halil,canan,andac,fatma abla.ve daha aklima gelmeyen bircok isim.dedikleri cikan ise binnaz abla da hira soydan.suan gittigim pen cafe yeter,damlalar tugba ve bunk cafe kerim.bu isimlere adam evlendikten sonra gittim suan yeni biri var.benim size sorum su:taksim sembok cafedeki nesil cikan fallari var mi?hep olumsuz mu o ya?

Tugbayla yetere adam evlenmeden once gitmemistin dimi ?

Yok gitmemistim.onlara 2 aydir gidiyorum.yetet abla bana suan ki sevgilimin soyledikleri cumleleri aynen soyluyor tugbayla ayni seyleri soyluyorlar ama ben bi onceki durumumdan dolayi umutsuzum pek beklentim yok yani hicbirinden
Ya bir şey dicem şimdi yeter sevgilinin söylediklerini söylüyor diyorsun ya, gelecekte mi söylüyor yoksa yeter'e gittiğinde söylemiş mi oluyor geçmişte? Bende gittiğim de merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…