Yok gitmemistim.onlara 2 aydir gidiyorum.yetet abla bana suan ki sevgilimin soyledikleri cumleleri aynen soyluyor tugbayla ayni seyleri soyluyorlar ama ben bi onceki durumumdan dolayi umutsuzumpek beklentim yok yani hicbirinden
Bende yeterle tugbaya baktirdim da ondan sordum ama ikiside genelde tutan ve iyi yorumlayan falcilar. Bana tutarliydi dedikleri cikicak hissdiyorum sende umutlu ol :)
Birde zaten onceki deneyimledigin falcilarin cogu dedikleri pek cikmayanlarmis nettekiler de salliyor genelde. Ugba ve yeter iyidir bakalim cikar ins :)
Valla tugba bana iyi konusmdi yetere baktirmaya korkuyorum...Bende yeterle tugbaya baktirdim da ondan sordum ama ikiside genelde tutan ve iyi yorumlayan falcilar. Bana tutarliydi dedikleri cikicak hissdiyorum sende umutlu ol :)
Birde zaten onceki deneyimledigin falcilarin cogu dedikleri pek cikmayanlarmis nettekiler de salliyor genelde. Ugba ve yeter iyidir bakalim cikar ins :)
zaten fala baslamadan önce olumlu olumsuz ne gorursem soylerım demıstı, yeter de öyle dıyor bilgin olsun.Valla tugba bana iyi konusmdi yetere baktirmaya korkuyorum...
zaten fala baslamadan önce olumlu olumsuz ne gorursem soylerım demıstı, yeter de öyle dıyor bilgin olsun.
Yeter x bir kişi varsa karşı tarafın hayatında , direkt söylerim diyorYa zaten o yuzden ayaklarim ters gidiyo
Ya zaten o yuzden ayaklarim ters gidiyo
Yeter x bir kişi varsa karşı tarafın hayatında , direkt söylerim diyor
bende tugbanın bu pat dıye soylemesını sevdım en azından olmayan bıseyı olacak dıye umut vermıyor boşaEvet tugba pat pat biraz acik konusuyor.ben eski sevgilimi sordum adam mutlu memnun hayatindan demisti bana
bende tugbanın bu pat dıye soylemesını sevdım en azından olmayan bıseyı olacak dıye umut vermıyor boşa
Hahaahah onu bende yapıyorum milletin kısmeti açılıyor ama ben de tık yok.Bana yeni sevgilim icin demedi aman bide bunu evlendirmiyim ya elimi attigim evlenio kismet aciyorum yeminler
ben cok fazla fal baktırma taraftarı degılım ay basında yetere baktırmıstım bıde 3 gun once tugbaya baktırdım merak ettıgımden o kadar :)Kesinlikle dogru.umut vermek cok kotu zaten.ben biraz sik gidiyorum tugbaya bu ara biraz ara verdim.nokta atislari cok
fazla.cok fal baktirdigim icin kolay etkilenmem tugba beni etkiler.begeniyorum.
Hahaahah onu bende yapıyorum milletin kısmeti açılıyor ama ben de tık yok.iyi o zaman demediyse süper canım bir de sana önceki sayfada bir şey sormuştum da gözünden kaçtı sanırım. Yetere gittiğinde sevgilinin geçmişte söylemiş olduğu cümleleri mi söyledi yoksa gelecekte söliceği şeyleri mi?
Ya ben baktırdım ama bana hani bunları bunları dicek demedi de ,karşı taraf içİn baktırmıştım direkt o varmış gibi karşımda konuşmaya başladı ama tam anlamadım düşüncelerini mi söyledi yoksa söyliceklerini mi?yeter bana şu zamada gelecek gelınce boyle boyle dıyecek demıstı genelde gelecek ıcın soyluyor adam gelınce ne bunları bunları dıyecek dıye
Hahaahah onu bende yapıyorum milletin kısmeti açılıyor ama ben de tık yok.iyi o zaman demediyse süper canım bir de sana önceki sayfada bir şey sormuştum da gözünden kaçtı sanırım. Yetere gittiğinde sevgilinin geçmişte söylemiş olduğu cümleleri mi söyledi yoksa gelecekte söliceği şeyleri mi?
bana şöyle oldu. bende karsı taraf ıcın baktırdım adam bunları bunları dusunuyor senın ıcın ay sonunda gelecek ve bunları dıcek dedı.Ya ben baktırdım ama bana hani bunları bunları dicek demedi de ,karşı taraf içİn baktırmıştım direkt o varmış gibi karşımda konuşmaya başladı ama tam anlamadım düşüncelerini mi söyledi yoksa söyliceklerini mi?
bana şöyle oldu. bende karsı taraf ıcın baktırdım adam bunları bunları dusunuyor senın ıcın ay sonunda gelecek ve bunları dıcek dedı.
evet aynen öyle canım:)Galiba o anki dusuncelerini soyluyor karsi tarafin bizimle ilgili duauncelerini.mesela bana islerim cok yogun o yuzden senden uzak duruyorum stresten seni kirmiyim diye demisti aynisini yeter abla soyledi.ve konusunca sunlari solicek ek gibisinden
Yok canım ne kusuruYeniyim ya daha cozemedim sayfayi kusura bakma gozumden kacmis mesela yeni olanla da aramiz biraz acik bana diyo sole dusunuo bole dusunuo biz sevgilimle konuaunca ayni cumleleri o soyluo bana soledikleri benle ilgili guzel ama ne bilim iste insan donuklasiyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?