İstanbul'da Fal - Falcılar

Yok gitmemistim.onlara 2 aydir gidiyorum.yetet abla bana suan ki sevgilimin soyledikleri cumleleri aynen soyluyor tugbayla ayni seyleri soyluyorlar ama ben bi onceki durumumdan dolayi umutsuzum pek beklentim yok yani hicbirinden

Bende yeterle tugbaya baktirdim da ondan sordum ama ikiside genelde tutan ve iyi yorumlayan falcilar. Bana tutarliydi dedikleri cikicak hissdiyorum sende umutlu ol :)
Birde zaten onceki deneyimledigin falcilarin cogu dedikleri pek cikmayanlarmis nettekiler de salliyor genelde. Ugba ve yeter iyidir bakalim cikar ins :)

Evet yorumlar guzel takip ediyorum 9ndan uye oldum.yani okadar cok fal baktirdim ki araba alsam borcu bitmisti.utandim hepsini yazmaya :)) yani suan aramiz yenisiyle biraz bozuk ara ara konusuruoruz. yeter ablanin solediklerini o ara konusmalarimizda bana soyluyor.ayni cumleler yani.insallah bu sefer hayirlisidir da bikez daha ayni seyleri yasamam.ama en azindan artik cok takilmiyorum bu mevzulara.tek artisi bu.acilar olgunlastiriyo

Yabu nesili biliyomusunuz bana isini bile degistir dedi sanki herkes isyerinden sevgili yapio sinirlerimi cok bozmustu var mi onla ilgili yorumunuz ?

Valla tugba bana iyi konusmdi yetere baktirmaya korkuyorum...

bende tugbanın bu pat dıye soylemesını sevdım en azından olmayan bıseyı olacak dıye umut vermıyor boşa

Kesinlikle dogru.umut vermek cok kotu zaten.ben biraz sik gidiyorum tugbaya bu ara biraz ara verdim.nokta atislari cok
fazla.cok fal baktirdigim icin kolay etkilenmem tugba beni etkiler.begeniyorum.

Bana yeni sevgilim icin demedi aman bide bunu evlendirmiyim ya elimi attigim evlenio kismet aciyorum yeminler
Hahaahah onu bende yapıyorum milletin kısmeti açılıyor ama ben de tık yok. iyi o zaman demediyse süper canım bir de sana önceki sayfada bir şey sormuştum da gözünden kaçtı sanırım. Yetere gittiğinde sevgilinin geçmişte söylemiş olduğu cümleleri mi söyledi yoksa gelecekte söliceği şeyleri mi?

Kesinlikle dogru.umut vermek cok kotu zaten.ben biraz sik gidiyorum tugbaya bu ara biraz ara verdim.nokta atislari cok
fazla.cok fal baktirdigim icin kolay etkilenmem tugba beni etkiler.begeniyorum.
ben cok fazla fal baktırma taraftarı degılım ay basında yetere baktırmıstım bıde 3 gun once tugbaya baktırdım merak ettıgımden o kadar :)

yeter bana şu zamada gelecek gelınce boyle boyle dıyecek demıstı genelde gelecek ıcın soyluyor adam gelınce ne bunları bunları dıyecek dıye

yeter bana şu zamada gelecek gelınce boyle boyle dıyecek demıstı genelde gelecek ıcın soyluyor adam gelınce ne bunları bunları dıyecek dıye
Ya ben baktırdım ama bana hani bunları bunları dicek demedi de ,karşı taraf içİn baktırmıştım direkt o varmış gibi karşımda konuşmaya başladı ama tam anlamadım düşüncelerini mi söyledi yoksa söyliceklerini mi?

Yeniyim ya daha cozemedim sayfayi kusura bakma gozumden kacmis mesela yeni olanla da aramiz biraz acik bana diyo sole dusunuo bole dusunuo biz sevgilimle konuaunca ayni cumleleri o soyluo bana soledikleri benle ilgili guzel ama ne bilim iste insan donuklasiyor iste

bana şöyle oldu. bende karsı taraf ıcın baktırdım adam bunları bunları dusunuyor senın ıcın ay sonunda gelecek ve bunları dıcek dedı.

bana şöyle oldu. bende karsı taraf ıcın baktırdım adam bunları bunları dusunuyor senın ıcın ay sonunda gelecek ve bunları dıcek dedı.

Galiba o anki dusuncelerini soyluyor karsi tarafin bizimle ilgili duauncelerini.mesela bana islerim cok yogun o yuzden senden uzak duruyorum stresten seni kirmiyim diye demisti aynisini yeter abla soyledi.ve konusunca sunlari solicek ek gibisinden

Galiba o anki dusuncelerini soyluyor karsi tarafin bizimle ilgili duauncelerini.mesela bana islerim cok yogun o yuzden senden uzak duruyorum stresten seni kirmiyim diye demisti aynisini yeter abla soyledi.ve konusunca sunlari solicek ek gibisinden
evet aynen öyle canım:)

Yok canım ne kusuruanladım demek bizde konuşunca sölicek bende sadece düşüncelerini söylüyor sandım, sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…