İstanbul'da Fal - Falcılar

Anladım o zaman konuşunca sölicek bana yeter'in dediklerini. Benim onun ağzından duymadığım şeyler var çünkü ama yeter söyledi. Mesela yeter onun karakterine girip şöyle dedi. Seninle bişeyler yaşamak isterim ama bana bunu zaman göstersin istiyorum yani 1 ayda olabilir 3 ayda. Bunları dicek mi o zaman? LaraPars

Hahaha canim demek ki o suan seninle biseyletr yasamak istiyor suan dusuncesi bu yonde sana gelincede bu sekilde konusacak :)
Buradan bazi kisilerde yazmisti gorusunce yeterin dedigi cumleleri duydum diye insallah seninki de olur

Hahaha canim demek ki o suan seninle biseyletr yasamak istiyor suan dusuncesi bu yonde sana gelincede bu sekilde konusacak :)
Buradan bazi kisilerde yazmisti gorusunce yeterin dedigi cumleleri duydum diye insallah seninki de olur
Ay sağol şimdi anladım bakalım inşallah dediği gibi olur

Insallah ayni seyleri duyariz.Bu sefer bari dogru insani secmis olayim hepimiz izin guzel seyler olsun insallah

arkadaslar su evinde bakan elmiranin numarasini bilen varmi??? bi de baskasi icin baka biliyormu?mesela ben Bakude yasayan bi arkadasim icin baktirmak istersem baka bilirmi onun falina???

Eylemin çıkan falı yokmu ıf tuğbayada bide telde baktırasım var tutıyorum kendimi verdiği tarigleri bekliyorum direniyorum resmn:)

Kizlar bu telefonda bakanlarida yeni duyuyorum budami cikti:)

Tugba mi ne dotorlar yada baska iyi bori varsa nosunu atabilirmisiniz..

Saat kac gbi araniyo ucret nasil odeniyo

kizlar eski sayfalarda cezmi diye birinden bahs edilmis hakkinda hic olumsuz yorum yok,ondan haberi olan varmi?bazi sayfalarda oldu fln diye yaziyor,oldu mu yasiyormu haberi olan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…