Üzüldüm canım, ama harbi kimsenin de görememesi tuhaf geldi bana. Kafayı yeme sakın . Bir dur bakalım aslı ne bu işin. Yani devamı nasıl olacak, gerçekten onun pastası mı?Kardeşi koymuş instagrama pastayi. Birde onların oradaki hastaneden alinmiş. Birde onların ailede o hariç başka onun adinda birivyok. Birde gelinlikli damatlikli kadehlerde koyulmuş. Ay ben kafayi yiycem kizlar. Sakin olamiyorum
bunu yasayan biri olarak seni cok iyi anliyorum canimMerhaba kızlar,
Falcıların yalancı olduklarını bir kere daha görmüş oldum. Eski sevgilim için,
Telefonda bakan yiğit Aralığın 25 ne kadar bir şey çıkmaz Yılbaşında msj atacak demişti
Yeter, iki kere gittim hem kendim için hem karşı taraf için baktırmıştım. Eski sevgiimin dilinden,Bana iki ay daha ver, sorunlarım var ben seni arayıp sorucam. Sorunlar bitsin beni bekle dedi.Dönücektı yılbaşında sevgılım.
Tuğba, Ocagın 4 ve 9 da seni arayacak. Seni seviyor ama adamın korkuları var demişti. Beklemelimiyim demiştim. Evet bekle demişti.
Gelelim sonuca,
Eski sevgilimin kız kardeşi bugun bir foto paylaştı. iki kalplı pasta. Birinde kız ısmı bırınde erkek ısmı yazıyordu. Gelinlik damatlık pastasıydı. Gelinlikli damatlıklı kadehler vardı. Yani eski sevgilim ya sözlenmis ya nişanlanmış
Şuan soktayım kızlar. Bu adamın konuştuğu hayatında biri yoktu hani? Whatsaapı kapatmıştı, facebooku kapatmıstı. İçine kapanmıştı hanı. Daha ayrılıgın 4. ayında ciddi düşüneceği kişiyle birlikte ama bunu niye bilemediler. Soktayım kızlar.
İnanmayın. Olan 4 ayıma oldu. Beklemeseydım yolumu çizseydım suan daha farklı noktada olabılırdım. Gördüklerime mi inanayım? Bana birsey diyin.
Canm belki bi akrabağları kuzenleri fln nişanlanmıştır sözlenmiştir neden celalleniosun hemen :/ sabret bi bakalm..Hemen evlenemez tabii. Ama kapali bir kiz. Kardeşleri ablalari benden acik ama annesi kapali gelin istiyordu. İsimden yola cikarak kizi buldum. Kiz kapali. Ailesi istiyor olabilir. Ama bu falcilar nasil bilemedi Beşiktaş Nihal yeter Tuğba yiğit hiçbiri biri var bile demediler
Ailesi bulmuştur belki kızı canm üzülme lütfen ya ne biçim insanlar var çocuğunu sevmediği biriyle evlendirmeye meraklı :/Benim sok oluşum ise adamin karakterini nerede yasadiklarini bildiler. Çoğu şeyi bildiler de bu adam birden pasta almadi ya. Sonuçta konuşursun ilk basta. Bide normal pasta değil ki kizlar gelinlikli damatlikli. Bunu yazmamin nedeni falcilara herşeyi biliyorlar diyoruz da ya gerçekten bilmiyolarsa? Yeter diyorduk karesi tarafin hislerini biliyor diyorduk.Nasil görmedi başka kizi? Bide çiçek kirmizi güller paylasmis kardeşi. Pastanin damat kisminda eski sevgilimin adi yaziyor. Ben ne çok hayal ettim onu damatlikli. Çok kötüyüm kizlar soktayim. Mantikli konusun yardimci olun. Buradan başka kimseye diyemem bu durumu
Ailesi buldu diyelim. Ben ona omrmu vermeye hazirdim ailemde sorunlar var dedi ayrilalim demiyorum ara verelim biraz özlem gitsin yoksa toptan bitecek benim şuan durumum iyi değil dedi. Ailesinde sorunlar vardi maddi sorunları vardi hepsini 4 ayda çözmüş demekki. Ne desem bilemedim. Yorganin altina geçtim. Sinirden agliyoruumAilesi bulmuştur belki kızı canm üzülme lütfen ya ne biçim insanlar var çocuğunu sevmediği biriyle evlendirmeye meraklı :/
Senden ayrılmaya mecbur kalmş o zmn kuzum bu lütfen enerjini düşürme :/Ailesi buldu diyelim. Ben ona omrmu vermeye hazirdim ailemde sorunlar var dedi ayrilalim demiyorum ara verelim biraz özlem gitsin yoksa toptan bitecek benim şuan durumum iyi değil dedi. Ailesinde sorunlar vardi maddi sorunları vardi hepsini 4 ayda çözmüş demekki. Ne desem bilemedim. Yorganin altina geçtim. Sinirden agliyoruum
Canım öncelikle umarım onun değildir yani emin misin bu kişinin o olduğuna belki ailede aynı adı taşıyan birinindir. Bu pasta söz pastası gibi duruyor.Fotoğraf bu kizlar. Yorum sizin
Kardeşi koydu fotografi. Hastanede onlarin evinin oradaki pastaneCanım öncelikle umarım onun değildir yani emin misin bu kişinin o olduğuna belki ailede aynı adı taşıyan birinindir. Bu pasta söz pastası gibi duruyor.
Eğer seviyorsa kimse kimseyi ayıramaz buna inanmıyorum artık aynı durumu yaşadım ve sevgim bitti gerçekleri gördüm ailesi istemiş olabilir lafını lütfen bir kenara atalım biz sadece adam olmayanlara gönül vermişiz bu canım. Umarım hiç bir kulu, beni ve bunu yaşayanları bir daha aynı imtihanla sınamaz. Sevgim saygım sabrım her şeyim bitti üstüne koca bir boşluk hissizlik ve güvensizlik kaldı.Senden ayrılmaya mecbur kalmş o zmn kuzum bu lütfen enerjini düşürme :/
Sana tavsiyem takıntı haline getirme hiç bir sosyal medyadan takip etme bu ancak seni üzer. Gerçekleri öğrenmek istiyorsan onu ara ve sor alacağın cevaba göre yolunu çiz. Zamanını daha fazla tüketme.Kardeşi koydu fotografi. Hastanede onlarin evinin oradaki pastane
evet baktırdım aylar önce hıcbır dedıgı cıkmadı bıde cok ıddaalı bı cumlesı var "ben ona enerjı gönderırım 2 gune arar gibi"Arkadaşlar bi ara duygudan cok bahsedilmiş baktıran oldu mu hiç nasıl bakıyo acaba
Kimse olumsuz bir yorum yapmadi miBenim sok oluşum ise adamin karakterini nerede yasadiklarini bildiler. Çoğu şeyi bildiler de bu adam birden pasta almadi ya. Sonuçta konuşursun ilk basta. Bide normal pasta değil ki kizlar gelinlikli damatlikli. Bunu yazmamin nedeni falcilara herşeyi biliyorlar diyoruz da ya gerçekten bilmiyolarsa? Yeter diyorduk karesi tarafin hislerini biliyor diyorduk.Nasil görmedi başka kizi? Bide çiçek kirmizi güller paylasmis kardeşi. Pastanin damat kisminda eski sevgilimin adi yaziyor. Ben ne çok hayal ettim onu damatlikli. Çok kötüyüm kizlar soktayim. Mantikli konusun yardimci olun. Buradan başka kimseye diyemem bu durumu
evet baktırdım aylar önce hıcbır dedıgı cıkmadı bıde cok ıddaalı bı cumlesı var "ben ona enerjı gönderırım 2 gune arar gibi"bence deneme aşırı pembeci
Ya kimden duysam ona enerji gönderiyorum arar seni dedi diyorevet baktırdım aylar önce hıcbır dedıgı cıkmadı bıde cok ıddaalı bı cumlesı var "ben ona enerjı gönderırım 2 gune arar gibi"bence deneme aşırı pembeci
hahahaha aynen yaa neden öyle dıyor anlamıyorum aramıcak 1 2 gune senın enerjınle barı uzun vade falan söyle bu aklı da musterıler mı versınYa kimden duysam ona enerji gönderiyorum arar seni dedi diyorklasik cümlesi galiba
Canım senin eski mesajlarını okudum şimdi yeter sana bilmiş sanki ne dersin.Kardeşi koydu fotografi. Hastanede onlarin evinin oradaki pastane
Habahhaa evet yanihahahaha aynen yaa neden öyle dıyor anlamıyorum aramıcak 1 2 gune senın enerjınle barı uzun vade falan söyle bu aklı da musterıler mı versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?