İstanbul'da Fal - Falcılar

Üzüldüm canım, ama harbi kimsenin de görememesi tuhaf geldi bana. Kafayı yeme sakın . Bir dur bakalım aslı ne bu işin. Yani devamı nasıl olacak, gerçekten onun pastası mı?

bunu yasayan biri olarak seni cok iyi anliyorum canim ALLAH sabr versin ama zamanla geciyor en azindan ilk gunki gibi aci cekmiyorsun inan

Benim sok oluşum ise adamin karakterini nerede yasadiklarini bildiler. Çoğu şeyi bildiler de bu adam birden pasta almadi ya. Sonuçta konuşursun ilk basta. Bide normal pasta değil ki kizlar gelinlikli damatlikli. Bunu yazmamin nedeni falcilara herşeyi biliyorlar diyoruz da ya gerçekten bilmiyolarsa? Yeter diyorduk karesi tarafin hislerini biliyor diyorduk.Nasil görmedi başka kizi? Bide çiçek kirmizi güller paylasmis kardeşi. Pastanin damat kisminda eski sevgilimin adi yaziyor. Ben ne çok hayal ettim onu damatlikli. Çok kötüyüm kizlar soktayim. Mantikli konusun yardimci olun. Buradan başka kimseye diyemem bu durumu

Canm belki bi akrabağları kuzenleri fln nişanlanmıştır sözlenmiştir neden celalleniosun hemen :/ sabret bi bakalm..

Ailesi bulmuştur belki kızı canm üzülme lütfen ya ne biçim insanlar var çocuğunu sevmediği biriyle evlendirmeye meraklı :/

Ailesi bulmuştur belki kızı canm üzülme lütfen ya ne biçim insanlar var çocuğunu sevmediği biriyle evlendirmeye meraklı :/
Ailesi buldu diyelim. Ben ona omrmu vermeye hazirdim ailemde sorunlar var dedi ayrilalim demiyorum ara verelim biraz özlem gitsin yoksa toptan bitecek benim şuan durumum iyi değil dedi. Ailesinde sorunlar vardi maddi sorunları vardi hepsini 4 ayda çözmüş demekki. Ne desem bilemedim. Yorganin altina geçtim. Sinirden agliyoruum

Senden ayrılmaya mecbur kalmş o zmn kuzum bu lütfen enerjini düşürme :/

Fotoğraf bu kizlar. Yorum sizin

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-27-15-34-22_1.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 118
Senden ayrılmaya mecbur kalmş o zmn kuzum bu lütfen enerjini düşürme :/
Eğer seviyorsa kimse kimseyi ayıramaz buna inanmıyorum artık aynı durumu yaşadım ve sevgim bitti gerçekleri gördüm ailesi istemiş olabilir lafını lütfen bir kenara atalım biz sadece adam olmayanlara gönül vermişiz bu canım. Umarım hiç bir kulu, beni ve bunu yaşayanları bir daha aynı imtihanla sınamaz. Sevgim saygım sabrım her şeyim bitti üstüne koca bir boşluk hissizlik ve güvensizlik kaldı.

Kimse olumsuz bir yorum yapmadi mi ailesinden bahseden kimse olmadimi ailesinin istememe durumu varmiydi peki ??ailesi sebeb olmus sanki allahim bu aileler neden boyle bu aralar arkadaslarimdanda cok duyuyorum Simdi nolursun sakin ol ve dua et kendini rahatlat agla ama nolursun kendine yazik etme sen degerlisin! Sen ozelsin bunu unutma !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…