Faldan vazgeçtiysen niye fal yorumlarına bakıp üstelik yorum yazıyorsun insanları da cafe köşelerinde diyerek küçümseyemezsin buda senin nasıl bir insan oldugunda çıkarıyor ortaya. hayatın o kadar eğlenceliki cumartesi akşamı burada yorum yazmakla meşgulsun. Fal baktırmak hoşumuza gidiyor canım anladın mı zorla bakmıyorlar iyi geliyor baktırıyoruz hadi sende baktırmıyorum diye mutluluktan dört köşe olmaya çalış bu arada iyi falcı sorarsan sor biz yine veririz numarasını haydı iyi gecelerHe demekki hep düşüncem aynıymış,hiç rotamdan çıkmamışım,falcılar bu kadar mükemmel de bi kendi hayatlarının cafe köşelerinde millete umut dağıtmaktan başka bişey olmadığını bilemiyorlar,yapmak istediğim pek bişey yok,burda yazılanları okuyup eğleniyorum çoğu kez,benim için hayırlısını verdi sağolsun ki ben vazgeçeli çok oldu,hayırdan çok akıl fikir versin demeliydim demek ki
Faldan vazgeçtiysen niye fal yorumlarına bakıp üstelik yorum yazıyorsun insanları da cafe köşelerinde diyerek küçümseyemezsin buda senin nasıl bir insan oldugunda çıkarıyor ortaya. hayatın o kadar eğlenceliki cumartesi akşamı burada yorum yazmakla meşgulsun. Fal baktırmak hoşumuza gidiyor canım anladın mı zorla bakmıyorlar iyi geliyor baktırıyoruz hadi sende baktırmıyorum diye mutluluktan dört köşe olmaya çalış bu arada iyi falcı sorarsan sor biz yine veririz numarasını haydı iyi geceler
Çiğdem kafede bakan değilÇiğdem hangisi?
Hangi cafe de ki çiğdem canım peki?Çiğdem kafede bakan değil
Arkadaşlar gereken her şeyi söylemiş.He demekki hep düşüncem aynıymış,hiç rotamdan çıkmamışım,falcılar bu kadar mükemmel de bi kendi hayatlarının cafe köşelerinde millete umut dağıtmaktan başka bişey olmadığını bilemiyorlar,yapmak istediğim pek bişey yok,burda yazılanları okuyup eğleniyorum çoğu kez,benim için hayırlısını verdi sağolsun ki ben vazgeçeli çok oldu,hayırdan çok akıl fikir versin demeliydim demek ki
Ah canım,psikiyatrist misin? :)Ben fal baktıran bir insanım ama çok da mutluyum
O mutlu biri falan değil, komplekslerini gelip buralarda böyle gidermeye çalışıyor bence
Canım senin yaptğın çok ayıp burdaki insanlara. burdaki birçok kişi fal baktırıp yorum yapıyor ve bu seni nedense rahatsız ediyor ayrıca buradaki arkadaşları kendinin nedensiz sebeplerinden dolayı aşağılayıcı konuşarak rencide etmeye çalışıyorsun. Birazcık yazdıklarına dönüp bak kendi yazdıklarını bir oku zira Burada göstermeye çalıştığn sıkıntıyı kendinde görmen zor olmayacak.Ah canım,psikiyatrist misin? :)
Kimmiş bu erol? Nerde ne kadara bakıyor ?Kızlar benim fal baktirdigim Bi Erol var tarot bakıyor Bi saat sürüyor ve dedikleri verdiği tarihler çıkıyor hep
ya reklam ya inanma gormuyormusun katilim bugun yaziyorrrKimmiş bu erol? Nerde ne kadara bakıyor ?
Kızlar kadıköy tiryaki cafedeki nevini deneyen var mı? 2-3 sene önce dediği birşey çıkmıştı önemli bir konuda. Diğer dedikleri aklımda değil zaten. Atmış tutmuş da olabilir. Şimdi yine gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım
Yok farkettım bıcevap versın bakıyımm bole bırı var falı cıkor diyor hiç bilgi yokya reklam ya inanma gormuyormusun katilim bugun yaziyorrr
Ses kaydı al canım birde gözlerinin içine bak yakalarsın.Azmettim Tugba'ya geldim. Hii o ne hızli konusma öyle, sıra henuz bana gelmedi, nasıl anlayacagım bilemiyorum :/
Nur hanımı da pek öven bir muşteri var burda, tavsiye ediyor.
Var mı aranızda Nur Hanıma baktıran?
ben ses kaydini 5-6 kez dinledikten sora anlamistim ne dediyiniSes kaydı al canım birde gözlerinin içine bak yakalarsın.ben öyle yapıyorum
Hahaben ses kaydini 5-6 kez dinledikten sora anlamistim ne dediyini
Erol 50 lira tarot bakıyor evinde bakıyor 3 kişi olursan istediğin yere geliyor Bayrampaşa da oturuyor önceden Tatlıses tv gibi kanallar da ve radyolar da falcılık yapmış biriKimmiş bu erol? Nerde ne kadara bakıyor ?
Birincisi evet bugun katıldım falcı Seyhan'a ulaşmak icin ben sizler kadar meraklı degilim keza kendim de fal bakıyorum ama kahve tarot degil ben tarot falına iyi bakan birini arıyorum Erol ile karşılaştırmak icin ki erol benim 9 aydır falcım bu zamana kadar her dediği tek tek olduya reklam ya inanma gormuyormusun katilim bugun yaziyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?