İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba kızlar,
Falcıların yalancı olduklarını bir kere daha görmüş oldum. Eski sevgilim için,
Telefonda bakan yiğit Aralığın 25 ne kadar bir şey çıkmaz Yılbaşında msj atacak demişti
Yeter, iki kere gittim hem kendim için hem karşı taraf için baktırmıştım. Eski sevgiimin dilinden,Bana iki ay daha ver, sorunlarım var ben seni arayıp sorucam. Sorunlar bitsin beni bekle dedi.Dönücektı yılbaşında sevgılım.
Tuğba, Ocagın 4 ve 9 da seni arayacak. Seni seviyor ama adamın korkuları var demişti. Beklemelimiyim demiştim. Evet bekle demişti.

Gelelim sonuca,
Eski sevgilimin kız kardeşi bugun bir foto paylaştı. iki kalplı pasta. Birinde kız ısmı bırınde erkek ısmı yazıyordu. Gelinlik damatlık pastasıydı. Gelinlikli damatlıklı kadehler vardı. Yani eski sevgilim ya sözlenmis ya nişanlanmış

Şuan soktayım kızlar. Bu adamın konuştuğu hayatında biri yoktu hani? Whatsaapı kapatmıştı, facebooku kapatmıstı. İçine kapanmıştı hanı. Daha ayrılıgın 4. ayında ciddi düşüneceği kişiyle birlikte ama bunu niye bilemediler. Soktayım kızlar.

İnanmayın. Olan 4 ayıma oldu. Beklemeseydım yolumu çizseydım suan daha farklı noktada olabılırdım. Gördüklerime mi inanayım? Bana birsey diyin.

soyısımı verır mısın bır arastırayım tatlıseste fln cıktıgına gore tanınmıs biridır

Hakikaten gözlerinin içine bakınca anlayabiliyorsun dediklerini.
Yaa çok güzel şeyler söyledi, inşallah olurrr

ılıskınız ne kadar surmustu canım ? uzuldum bu arada gercekten..

Hiçbir falcı %100 gerçeklik payı vermez zaten ve birde sen Bi falcıya gittimi adın Yasin medeni halin dışında yorum yapmıcaksın ki o bilicek şahsi olarak ben öyle yapıyorum ve 3 6 ay arası falcıya gidiceksin benim falcım öyle diyor bana

ılıskınız ne kadar surmustu canım ? uzuldum bu arada gercekten..
1.5 yıl sürmüştü. 4 aydır ayrıyız. Sok oldum 4 ay da kızı nasıl bulmus. Bide gelinlikli damatlıklı pasta var. Sözmüdür nişan pastasımıdır? Birsey dıyı tesellı edın ne olur...

Gerçeklik payı vermez diyorsunda cnm ben bu falcılara baktırıken adam başkasıyla ciddiyete gidiyor. Hadi geleceği bilmiyolarda şuanıda nasıl bılmedıler?

1.5 yıl sürmüştü. 4 aydır ayrıyız. Sok oldum 4 ay da kızı nasıl bulmus. Bide gelinlikli damatlıklı pasta var. Sözmüdür nişan pastasımıdır? Birsey dıyı tesellı edın ne olur...
Teledon açıp direk kendisine sor bence canım. Hicbir şey kaybetmezsin artık, en azından ne var ne yok sayar rahatlarsın

Gerçeklik payı vermez diyorsunda cnm ben bu falcılara baktırıken adam başkasıyla ciddiyete gidiyor. Hadi geleceği bilmiyolarda şuanıda nasıl bılmedıler?
birçok falcı artık herkese aynı şeyi söyler olmuş gudi yolu ile bakan cok az insan var ben kahveyi 6 hislerimle bakıyorum ve o insanı hiç tanımıyorsam cok daha iyi enerji alarak bakıyorum açıkcası ben Bi ay içinde kendi hanemden baktığım fal ile uç cenaze çıkardım :/ his önemli herkes hissetmez iyi günler

canım gelınlıklı damatlıklı pasta ılla evlenmıs anlamına gelmez. uzgunum bı ılıskısı baslamıs olabılır sanırım ama esprisine de alınmıs olabılır. yanı 4 ayda kım yenı tanıdıgı bırıyle hemen asık olur aılelerı ıkna eder nısanlanır ev fln tutar da evlenır mantklı dusununce.

Denk gelmişiz :)
şu an bir arkadaşıma bakıyor
Bana harika şeyler söyledi ve hicbir falcı ın bilemedigi, bahsini bile etmedigi şeyi bildi.
Semt bağı mı var dedi, aynı sokakta oturuyoruz
Vay vay aynı yerde belki oturuyoruz haberimiz yok:))

Hemen evlenemez tabii. Ama kapali bir kiz. Kardeşleri ablalari benden acik ama annesi kapali gelin istiyordu. İsimden yola cikarak kizi buldum. Kiz kapali. Ailesi istiyor olabilir. Ama bu falcilar nasil bilemedi Beşiktaş Nihal yeter Tuğba yiğit hiçbiri biri var bile demediler

ya şöyle bır durum var bırde ne zaman baslamıs kı ılıskılerı onu bılmıyoruz sonucta ınsanların 1 saat ıcınde bıle butun fıkırlerı degısıyor. sen ne tarıhlerde baktırdın bılmıyorum ama belkı senın baktırdıgın tarıhlerde adamın hayatında bırı yoktu senı aramayı dusunuyordu yakın zamanda gerceklestı boyle bırsey ? bu kısmıda var.. bırde cok bel bağlamamak gerekıyorda ıste ınsan umutlanıyo tabı

Canım emin misin peki onun biriyle birlikte olduğuna yani başkasının pastası da olabilir. Ailelerinde birinin falan ne bilim kuzen. Bir pastadan yola çıkarak mı diyorsun? Üzme belki başkasınındır

15 aralikta yeter ve nihale baktirdim. 3 aralikta tugbaya. O kizi 3 ay önce instagramda eklemişti aslında. Ama ben bekledim. 4 ayima uzulmuyorum. O hayatına devam edebilmiş o beni sok etti

Canım emin misin peki onun biriyle birlikte olduğuna yani başkasının pastası da olabilir. Ailelerinde birinin falan ne bilim kuzen. Bir pastadan yola çıkarak mı diyorsun? Üzme belki başkasınındır
Kardeşi koymuş instagrama pastayi. Birde onların oradaki hastaneden alinmiş. Birde onların ailede o hariç başka onun adinda birivyok. Birde gelinlikli damatlikli kadehlerde koyulmuş. Ay ben kafayi yiycem kizlar. Sakin olamiyorum

15 aralikta yeter ve nihale baktirdim. 3 aralikta tugbaya. O kizi 3 ay önce instagramda eklemişti aslında. Ama ben bekledim. 4 ayima uzulmuyorum. O hayatına devam edebilmiş o beni sok etti
yanı bu durumda senınde guclenıp devam etmen gerekıyor silkelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…