İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar eyleme gokere ve yetere baktirdim ve ben fallara baktirirken pasta fotografini koyan kardeşi beni instagramindan cikardi. Ayriyken ekliyken bugün pastadan sonra beni cikarmasi ilginç değilmiş? İç falcida bunun komplo olduğunu kizi ailesinin istedigini kizin ailesinin ve kizin kendi mesleğinin iyi olduğunu, pastayida kardeşinin gaziyla yaptirildiginu söyledi. Hatta eylem bu ayin 6 ve 16 sinda gerçek durumu göreceksin dedi. Senin peşinden gelecek dedi. Yeter ise onun agzindan 2-3 ay ver bana dedi. Benim kafa kazan gibi oldu. Ufak bir kutlamaya bu çok gösterişli bir pasta değil mi?

Arkadaşlar merhaba ben bugün zazaya gittim sizden çıkan fal yorumlarını almak istiyorum daha önce çıktıysa eğerki :) an da çok iyiyidi bana göre ama emin değilim bilemiyorum :)

Dun bende zazaya gittim anda evet gercekten basarili bana 15 ocak_15 subat tarihini verdi bakalim cikarsa yazarim.ama cidden beendim

1.5 yıl sürmüştü. 4 aydır ayrıyız. Sok oldum 4 ay da kızı nasıl bulmus. Bide gelinlikli damatlıklı pasta var. Sözmüdür nişan pastasımıdır? Birsey dıyı tesellı edın ne olur...

Uzulme canim ayni olay basima geldi.benle ayrilan ama konusan adam (ben barisicaz sanirken) 2 ayin icinde normal bi kiz arkadasiyla yuzuk karari alip 7 ay icinde evlendi.ben tabi cok uzuldum.kimseyi sevemem edemem.bi kere guvenim sarsilmisti.dusun 4 yil bi de askerde bekledim.ama o bunlarin hic biri umrunda olmadan 2 aylik bi kizla evlilik karari aldi.ve ben hic umudum yokken 1 ayin icinde asik oldum ki cok takintiliyimdir.arkadslarima kizardim size ne kimseyi istemiyorum diye.gerci yenisiyle ara verdik ama :/ olsun umutsuz olma unutuluo her sey degisiyo Allah buyuk :)

Canım en son yorgan altıydın ne ara üç falcıya baktırdın anlamadımbide yeter sana olunsuz konuşmuş eski mesajlarında gördüm de çıkmış galiba ne diyorsun bu duruma

Canım en son yorgan altıydın ne ara üç falcıya baktırdın anlamadımbide yeter sana olunsuz konuşmuş eski mesajlarında gördüm de çıkmış galiba ne diyorsun bu duruma

Kizlar bide dun taksimdeyken majestik cafe can ve torino hanimmi adini yanlis anlamis olabilirim bayanin onlari bi bayan onerdi.duyan bilen goren varmi baktiran ?? :)

Ben bugum taksim majestic cafede can diye birine baktirdim tarot.bu bahsettiginiz can zayif kisa siyah sacli ve on disleri koyu olan can mi acaba

Evet. Baktim evdekiler Çakacak tir tir titriyorum sinirden evden ciktim 18:30 da. Dolmustayken eyleme baktirdim. Bir metro ve taksimdeydim. Yeter cikicakti cikarmadim. Oranda gökere geçtim.

O yeterle ilgili yazdigim ilk gittigimdi buradaki herkes iyi yorum yapinca ikinciye gitmistimde yazmamistim. O ilk falda bana acilimdi. Meğer karsi taraf diye belirtmek lazimmis. İkinci gittiğimde onun ağzından bana iki uç ay daha zaman ver. Sorunlar bitsin gelmene gerek kalmiycak ben gelicem birşey yapmama gerek kalmiycak ben yapicam demişti yeter onun agzindan.

Bugün gittiğimde de benzer konuştu ailesi buna bizim istediğimiz kizi alicaksin yoksa hakkimizi helal etmeyiz demişler. Buda ortalik yatisana kadar boyle yapiyormus. İki uç ay demesinin sebebi buymus. Ailesi beni neden sevmiyor dedim. Çünkü o kizin ailesi varlikliymis.bu seferde öyle dedi. Bide yeter dediki bu fotografi görünce beni sileceginden korkuyorum diye düşünüyor. Kardeşi instagramdan sildi beni. Bir fotoğraf kesilmiş. Yani bir foto silinmiş. Sonrada engelledi.

arkadaşlar bugün Tuğba ya yeniden baktırdım. geçen sefer yeni tanışacağım insan 6 hafta içinde idi o oldu 1 şubat 1 nisan arası oldu... bazı şeyleri bilmedi diyemem... bildiği şeyler var. tutarlı.. ama zamanları değişti. bazı söyledikleri nerden bakacağıma göre değişken bir tutarlılığı oldu. ama değişkenliği rahatsız edici geldi. sanırım enerjimiz uyuşmadı. benim aslında onun baktığı fal olarak kafam karışıktı...

İyi yapmışsın canım. Evde üzüleceğine kafan dağılmıştır. İyi bari açıklamış falcılar durumu bak üzülmene gerek kalmamış. Sevindim , hayırlısı artık.

Bence görücü usulü bir durum var. Bu kadar hızlı geliştiğine göre.

Fotoğraf bu kizlar. Yorum sizin

Şeytan diyo ki yaz kıza, sen benim sevgilimle sözlüsün yüzsüz, diye. Daha 4 ay öncesine kadar benimleydi utanmıyo musun geçmişini araştırmadığın biriyle sözlenmeye vs vs. kıza saydırası geliyor insanın ya.

İyice kafam karıştı. Cidden yeter olumsuz konuşmuşsa neden burda dedikleri çıkmadı diyor kafam çorba :/

Sen de olmuşsun bir tuğba
hiçbirşey anlamadım cümleler süper.

Kizin sucu yok ki aslinda bilmiyordur bile belki soylememislerdir nereden bilsin ? :)

Sen de olmuşsun bir tuğba
hiçbirşey anlamadım cümleler süper.

yok tam öyle değil. aslında geçen söylediklerinden biraz daha farklı şeyler söyledi. aslında bende sıkıştırdım bir sürü soru sordum konuyla ilgili. geçen bu insan seni umursamayan birisi yani şu bu vs. derken, şimddi seni önemsemiş ama sana aşık değilmiş ama etkilenmiş vsvsvs. gibi konuştu... geçen arayacak ocak şubatta falan demişti aynı döngüde olacaksınız unut dedi. şimdi arayacak mı dedi araması muhtemelen aramak istiyor... dedi vsvs.

Canım sen bişi sölemeden anı bildi mi biri var şu anda falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…