İstanbul'da Fal - Falcılar

Kibledim ben de şimdi, önce biraz bekleyeyim dedim ama ne olduğunu belli etmeye başladı artık :)

su Erolu ortaya ata uye,reklam yapiyorsun bi tarafa,gokeri kotuluyorsun bir de..Goker benim simdiye kadar gittigim en iyi falci,3 gun once uye olmussun,sana cevap yazanlar da dun katilmis sayfaya anlamiyormuyuz sanki reklam yaptigini?bide inandirmak icin baska falci ariyorum fln diyorsun ayiptir ya

Erol u bilmiyorum da göker i hiç tutmadım

Ortada bi danışıklı dövüş var zaten, çıkacak ortaya.

Bence hepiniz birer gerizekalısınız

sende dun uye olmussn,gokeri kotulemeye mi geldin sende?
Dikkatimi çekti de sen neden gökere laf söyletmiyorsun anladık sana çok iyi bakmıs ama bende beğenmedim sölediği şeyler ben ve arkadaşlarımda patlamıştı. Baktıranların çoguda birer birer patladı diye yazılıyor fala baktıranlar çıkmayanlar yazın para vercekler boşa vermesin ne bu ya ayrıca yeni falcıları çıkaralım artık bu erola da kimse hiç baktıran olmamıs reklam olabilir aman dikkat.

Bazen elektrik mi tutmuyordur nedir, bana gelecejle ilgili soyledikleri de çıktı bırak anı ve geçmişi. Yeter bende hic tutturamamıştı. Levent ve serkan bir de hiç mi tutmaz..millet yıllardır gidiyor...
Düzeltme; Yeter yazmışım Eylem yazacağıma. Yeter.e henuz gitmedim..pardooonn

Ben de beğenmedim sana katılıyorum. Burda ki amacımız olumlu olumsuz fikir paylaşımı. Olumsuz bir şey Yazınca hemen bu şekilde savunmaya geçmek anlamsız.

laaaa madem laf söylüyorsunuz erolu ne arıyorsunuz utanmadan erol sayfadan num silinmesini istedi umarım silebilirim

İlk defa birisini KiB'ledim, bu forumu binlerce insan okuyor, biraz duyarlılık lütfen... Göker'i merak ettim, baktırmadım henüz, birisinden memnun kalmayınca tabii ki bunu paylaşacağız, buranın amacı o zaten, fakat aman baktırmayın diyip başka birini önermek, paylaşımdan ziyade reklam izlenimi uyandırdı

laaaa madem laf söylüyorsunuz erolu ne arıyorsunuz utanmadan erol sayfadan num silinmesini istedi umarım silebilirim
Canım fal sayfasındasın ne isteyelim kıymalı börek tarifi mi isteyelim:))) reklam yapıosun yada yapmıyorsun burda cok fazla parasını döken var ve herkes bir şeylerden kısarak bu parayı veriyor bu şekilde konuşmalarınlada bize destek yerine köstek olursun kapiş

ben siteye bildirdim numaranın silinmesi ki erol kendisi aradı rica etti ben size insanlık yapıp dedim de sizlerin aptalluğı karşışın da üyeliğimi silmeyi tercih ediyorum

ben siteye bildirdim numaranın silinmesi ki erol kendisi aradı rica etti ben size insanlık yapıp dedim de sizlerin aptalluğı karşışın da üyeliğimi silmeyi tercih ediyorum

Haddinizi bilin, silmenize gerek kalmayacak zaten. Güle güle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…