bilip bilmeden konusma istersen,ben gokere baktirip memnun olmayanlara bisi demedim canim,baktirmadan baktrmis gibi yapip da kotuleyenlere soyledim,daha dun bu foruma katilmis uye,ne zaman gokeri tanidi da baktirdi ben anlayamadim??dun uye olmus bi de erol nasildir acaba fln diyor tam inandirmak icin,ki sora gelip yazsin ki buraya kizlaar erola baktirdim yaa superdi mutlaka baktirin diye,malum simdi erolu ovse reklam gibi gozukecek ya o yuzden simdilik daha baktirmamis tanimiyormus gibi davraniyor bunu anlamak zormu bukadar??gokere de baktirmadan kotuluyor,dun uye olmus ,nezaman duydu da gitti baktirdi gokere merak ettim???Dikkatimi çekti de sen neden gökere laf söyletmiyorsun anladık sana çok iyi bakmıs ama bende beğenmedim sölediği şeyler ben ve arkadaşlarımda patlamıştı. Baktıranların çoguda birer birer patladı diye yazılıyor fala baktıranlar çıkmayanlar yazın para vercekler boşa vermesin ne bu ya ayrıca yeni falcıları çıkaralım artık bu erola da kimse hiç baktıran olmamıs reklam olabilir aman dikkat.
Hasan bu Salaş kafe mi nemi orda bakansa o her kese aynı şeyi söylüyor. Hiç tavsiye etmem.Göker falcımı ya Ada'm bütün tarot kartlarını ezberlemiş ağı gitmiş bağı kalmış salağın teki Ali Ali diye tutturmuş herkese ayyyyy boşuna gitti 60 liramız ahhhh Erol'um senden başka falcı tanımam gitmem Ada'm yaşam koçum benim zaten hep derdim taksimdekiler falcı değil diye yine diyorum Oray'a 30 vereceğinize 50 Erol'a verin bakın görün birdaha da bu siteye girip yazmam okumam benim çevremde o kadar falcı var ben gidiyorum gökere aklıma tüküreyim Erol bana dene dedi keşke onun arkadaşı Taksim'deki Hasan'a gitseydim daha iyi gerçi oda vasat biliyorum paranıza yazık kızlar iki falcı var biri komşum ama herkese bakmıyor mesela bana bakamıyor izin vermiyorlar kadın enfes fal bakıyor diğeri Erol benden size tavsiye gökerin üstüne çizgi Çekin derim yakşamlar
Peki yarın bir gün olur gibi mi, yoksa sadece tarih mi sarktıTuğbanın esas konuyla alakalı verdiği tarih bgn patladıtarihlere takılmamak en iyisi sanırım
Bunu birde gökerin karşısına geçip söylemeni tavsiye ederim. Madem bu kdr kıl kaptın ona bn olsam gider burada insanlarn yanında falcınn arkadasndan hakaret edeceğime şahsının yüzüne söylerdim ve bundanda çekinmezdim yanizihinsel engelli ögretmeniyim benim çocuklarım gökerden akıllı
İhtiyacı yoksa erolun bize niye reklamını yapıyosun :)ya siz o salak göker gibilerin reklamanı yaparken problrm yok erolun gibi pacozlara ihtiyacı yok
Canm sende tuğbayı önerdin burdaki bazı üyelerde dahil bende de esas konularda patladı sence bu yüzdende boşuna para vermiş olmuyormuyuz? Bi kaç dediği hariç diğer hiçbir dediği olmadı :/ o da öften püften şeylerdiDikkatimi çekti de sen neden gökere laf söyletmiyorsun anladık sana çok iyi bakmıs ama bende beğenmedim sölediği şeyler ben ve arkadaşlarımda patlamıştı. Baktıranların çoguda birer birer patladı diye yazılıyor fala baktıranlar çıkmayanlar yazın para vercekler boşa vermesin ne bu ya ayrıca yeni falcıları çıkaralım artık bu erola da kimse hiç baktıran olmamıs reklam olabilir aman dikkat.
Üyeliğiniz iptal edilecek.ben siteye bildirdim numaranın silinmesi ki erol kendisi aradı rica etti ben size insanlık yapıp dedim de sizlerin aptalluğı karşışın da üyeliğimi silmeyi tercih ediyorum
Canm sende tuğbayı önerdin burdaki bazı üyelerde dahil bende de esas konularda patladı sence bu yüzdende boşuna para vermiş olmuyormuyuz? Bi kaç dediği hariç diğer hiçbir dediği olmadı :/ o da öften püften şeylerdi
evet ben önerdim fakat sadece onu değil bir kaç tane falcı onermısımdır olumsuz yazıldıgı anda dururum çünkü paranın boşa gitmesi beni üzer önerdiklerim arasında çıkmama durumunuda söledim enerji meselesi ben tubaya giderken birçok falcıya da gidiyorum buraya yazmadıgım falcılarda var ama mekanını eleştirene bile bir tavır yapılıyor bende bepenmiyorum gökerin baktıgı çay ocağını arkadasımla gecen hafta gittim ben baktıramam böle bir ortamda dedı kalktı ki ben gökeri yıllar önce bilirim gittim ama patladı arkadaslarımjnda ole. Son zamanlarda acaba iyi mi oldu diye düşündüm baktırıyım dedim sonra yine vazgectım ortamın enerjine inanırım o kadar iç içe insanların oldugu yer benı rahatsız eder.Lütfen kişiliğine hakaret edildğinde tepkiniz bu olsun benimde böle olur ama falı ve mekanı beğenmenyenlere böle bir tepki veremezsiniz. S springwillcomeCanm sende tuğbayı önerdin burdaki bazı üyelerde dahil bende de esas konularda patladı sence bu yüzdende boşuna para vermiş olmuyormuyuz? Bi kaç dediği hariç diğer hiçbir dediği olmadı :/ o da öften püften şeylerdi
Erol Beye selamÜyeliğiniz iptal edilecek.
.evet ben önerdim fakat sadece onu değil bir kaç tane falcı onermısımdır olumsuz yazıldıgı anda dururum çünkü paranın boşa gitmesi beni üzer önerdiklerim arasında çıkmama durumunuda söledim enerji meselesi ben tubaya giderken birçok falcıya da gidiyorum buraya yazmadıgım falcılarda var ama mekanını eleştirene bile bir tavır yapılıyor bende bepenmiyorum gökerin baktıgı çay ocağını arkadasımla gecen hafta gittim ben baktıramam böle bir ortamda dedı kalktı ki ben gökeri yıllar önce bilirim gittim ama patladı arkadaslarımjnda ole. Son zamanlarda acaba iyi mi oldu diye düşündüm baktırıyım dedim sonra yine vazgectım ortamın enerjine inanırım o kadar iç içe insanların oldugu yer benı rahatsız eder.Lütfen kişiliğine hakaret edildğinde tepkiniz bu olsun benimde böle olur ama falı ve mekanı beğenmenyenlere böle bir tepki veremezsiniz. S springwillcome
Ayrıca canm özellikle söylediğin falcılar gerçekten beş para etmez yani. Reklam olarak bile yok bize avukatlar gelip davalarna baktrıyo diye saçmalanıyor yani. Hele ki duygu ztn vasattı fazla pembe tablocuydu ve boşu boşuna param gitti. Bn genel olarak tarotu iyi analiz edebilen ve tahminleri sağlam olan falcıları tercih ediyorum. Ztn yeteri hiç söylemiyorum onun için bn eski yazılarmda söyleyeceğimi söyledim arkadaşmn sinirlerini bozduğu için yıllar evvel. yine de siz bilirsiniz.evet ben önerdim fakat sadece onu değil bir kaç tane falcı onermısımdır olumsuz yazıldıgı anda dururum çünkü paranın boşa gitmesi beni üzer önerdiklerim arasında çıkmama durumunuda söledim enerji meselesi ben tubaya giderken birçok falcıya da gidiyorum buraya yazmadıgım falcılarda var ama mekanını eleştirene bile bir tavır yapılıyor bende bepenmiyorum gökerin baktıgı çay ocağını arkadasımla gecen hafta gittim ben baktıramam böle bir ortamda dedı kalktı ki ben gökeri yıllar önce bilirim gittim ama patladı arkadaslarımjnda ole. Son zamanlarda acaba iyi mi oldu diye düşündüm baktırıyım dedim sonra yine vazgectım ortamın enerjine inanırım o kadar iç içe insanların oldugu yer benı rahatsız eder.Lütfen kişiliğine hakaret edildğinde tepkiniz bu olsun benimde böle olur ama falı ve mekanı beğenmenyenlere böle bir tepki veremezsiniz. S springwillcome
Yahu sıfıra sıfır elde var sıfır yani çok kötü bi şeklde patladı hemde. Baya umut vermiş tuğba bana falda onu gördm. Dediği birkaç şey dşnda hiç bişi çkmadı ztn. O yüzdn verdğm para boşu boşuna gitti. Ztn hep tarih atıyodu ama ne yazkki çkmadı. Hadi angelsnil sürekli böyle boşuna para verdiğimiz falcılar öneriyor..patladı derken dedıgı tarıhler mı patladı yoksa olaylar şu şekılde gelişcek dedı de baska bişey mı oldu ? bana da olayların nasıl gelısecegını ve max 3 hafta ıcınde olacagını soyledı de ondan soruyorum.
. Bu arada sen S springwillcome için gökere laf söyletmiyosn dikkatmi çekti diyosn. Ben yeterin falını ağır bir şeklde iki üç ay önce eleştirmiştim herkese söylemiştim ama snde ona laf söylettirmemiştin yani. Onu da hatırlatırım. İsteyen istedğini övsün isteyen istedğine gitsin bnce.evet ben önerdim fakat sadece onu değil bir kaç tane falcı onermısımdır olumsuz yazıldıgı anda dururum çünkü paranın boşa gitmesi beni üzer önerdiklerim arasında çıkmama durumunuda söledim enerji meselesi ben tubaya giderken birçok falcıya da gidiyorum buraya yazmadıgım falcılarda var ama mekanını eleştirene bile bir tavır yapılıyor bende bepenmiyorum gökerin baktıgı çay ocağını arkadasımla gecen hafta gittim ben baktıramam böle bir ortamda dedı kalktı ki ben gökeri yıllar önce bilirim gittim ama patladı arkadaslarımjnda ole. Son zamanlarda acaba iyi mi oldu diye düşündüm baktırıyım dedim sonra yine vazgectım ortamın enerjine inanırım o kadar iç içe insanların oldugu yer benı rahatsız eder.Lütfen kişiliğine hakaret edildğinde tepkiniz bu olsun benimde böle olur ama falı ve mekanı beğenmenyenlere böle bir tepki veremezsiniz. S springwillcome
Tarih sarktıPeki yarın bir gün olur gibi mi, yoksa sadece tarih mi sarktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?