İstanbul'da Fal - Falcılar

ya siz o salak göker gibilerin reklamanı yaparken problrm yok erolun gibi pacozlara ihtiyacı yok

Kibleye kibleye bi hal oldum, bi insanın her mesajı mı kiblenir ya. Hadi arkadaşım, iyi akşamlar sana.

bilip bilmeden konusma istersen,ben gokere baktirip memnun olmayanlara bisi demedim canim,baktirmadan baktrmis gibi yapip da kotuleyenlere soyledim,daha dun bu foruma katilmis uye,ne zaman gokeri tanidi da baktirdi ben anlayamadim??dun uye olmus bi de erol nasildir acaba fln diyor tam inandirmak icin,ki sora gelip yazsin ki buraya kizlaar erola baktirdim yaa superdi mutlaka baktirin diye,malum simdi erolu ovse reklam gibi gozukecek ya o yuzden simdilik daha baktirmamis tanimiyormus gibi davraniyor bunu anlamak zormu bukadar??gokere de baktirmadan kotuluyor,dun uye olmus ,nezaman duydu da gitti baktirdi gokere merak ettim???

Tuğbanın esas konuyla alakalı verdiği tarih bgn patladı tarihlere takılmamak en iyisi sanırım

Hasan bu Salaş kafe mi nemi orda bakansa o her kese aynı şeyi söylüyor. Hiç tavsiye etmem.

Size göre en iyiler kim? Bana göre karşı taraf için Yeter, genel olaraksa Tuğba. Gerçi tarihleri bekliyorum da. Ama verdikleri tarihler nerdeyse aynı

zihinsel engelli ögretmeniyim benim çocuklarım gökerden akıllı
Bunu birde gökerin karşısına geçip söylemeni tavsiye ederim. Madem bu kdr kıl kaptın ona bn olsam gider burada insanlarn yanında falcınn arkadasndan hakaret edeceğime şahsının yüzüne söylerdim ve bundanda çekinmezdim yani

Canm sende tuğbayı önerdin burdaki bazı üyelerde dahil bende de esas konularda patladı sence bu yüzdende boşuna para vermiş olmuyormuyuz? Bi kaç dediği hariç diğer hiçbir dediği olmadı :/ o da öften püften şeylerdi

patladı derken dedıgı tarıhler mı patladı yoksa olaylar şu şekılde gelişcek dedı de baska bişey mı oldu ? bana da olayların nasıl gelısecegını ve max 3 hafta ıcınde olacagını soyledı de ondan soruyorum.

evet ben önerdim fakat sadece onu değil bir kaç tane falcı onermısımdır olumsuz yazıldıgı anda dururum çünkü paranın boşa gitmesi beni üzer önerdiklerim arasında çıkmama durumunuda söledim enerji meselesi ben tubaya giderken birçok falcıya da gidiyorum buraya yazmadıgım falcılarda var ama mekanını eleştirene bile bir tavır yapılıyor bende bepenmiyorum gökerin baktıgı çay ocağını arkadasımla gecen hafta gittim ben baktıramam böle bir ortamda dedı kalktı ki ben gökeri yıllar önce bilirim gittim ama patladı arkadaslarımjnda ole. Son zamanlarda acaba iyi mi oldu diye düşündüm baktırıyım dedim sonra yine vazgectım ortamın enerjine inanırım o kadar iç içe insanların oldugu yer benı rahatsız eder.Lütfen kişiliğine hakaret edildğinde tepkiniz bu olsun benimde böle olur ama falı ve mekanı beğenmenyenlere böle bir tepki veremezsiniz. S springwillcome

.
Canm ztn bn burda hande ve göker dedim her ikisi içinde gitmeyn patlıyo diyip durdun. Çıkmama durumu herkeste var boşuna para vermeyn diyemezsin. İsteyen istediğine gidebiliyosa isteyen istediğinide eleştirsin o zmn...Hatta ve hatta şu yeter denen falcı beş para etmez yani yedi sekiz dk içinde bi fal bakıyo otuz otuzbeş lira bayılıyosn sonrası yok zaten dediği çıkmıyo., tuğba için otuz lira veriyosun baktığı tarih olarak çkmıyo ki yakn zmnlar verince çkıyo dedn. O zmn onlarada vermesinler boşuna para vallahi yazık.. Bu arada mekan demişken evet mekan olarak küçümsenme durumu oldu bnce cvp verdim. Kmse mekanı beğenmek zorunda değil çalışıp para kazanmaya çalışanlar var orda. Bu yüzden küçümseyecek kdr laf ettirmem yani. Oranın sahiplerinidd iyi tanırım iyi niyetli insanlar ayrıca. Ztn gittiğimiz çoğu kafe çikolata paketi gibi değil yani baktırmak isteyen baktırır. önerdiğim iki falcımdanda kendi adıma memnunum. Umarım gidenlernz arasndan enerjiniz tutar...

Ayrıca canm özellikle söylediğin falcılar gerçekten beş para etmez yani. Reklam olarak bile yok bize avukatlar gelip davalarna baktrıyo diye saçmalanıyor yani. Hele ki duygu ztn vasattı fazla pembe tablocuydu ve boşu boşuna param gitti. Bn genel olarak tarotu iyi analiz edebilen ve tahminleri sağlam olan falcıları tercih ediyorum. Ztn yeteri hiç söylemiyorum onun için bn eski yazılarmda söyleyeceğimi söyledim arkadaşmn sinirlerini bozduğu için yıllar evvel. yine de siz bilirsiniz.

Yahu sıfıra sıfır elde var sıfır yani çok kötü bi şeklde patladı hemde. Baya umut vermiş tuğba bana falda onu gördm. Dediği birkaç şey dşnda hiç bişi çkmadı ztn. O yüzdn verdğm para boşu boşuna gitti. Ztn hep tarih atıyodu ama ne yazkki çkmadı. Hadi angelsnil sürekli böyle boşuna para verdiğimiz falcılar öneriyor.. daha artk kahin bulsa gitmem bana ders oldu

. Bu arada sen S springwillcome için gökere laf söyletmiyosn dikkatmi çekti diyosn. Ben yeterin falını ağır bir şeklde iki üç ay önce eleştirmiştim herkese söylemiştim ama snde ona laf söylettirmemiştin yani. Onu da hatırlatırım. İsteyen istedğini övsün isteyen istedğine gitsin bnce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…