- 12 Kasım 2015
- 160
- 137
- 18
- 42
Yeşilköy Duygu'ya git madem. Güzellikse güzellik, huzurlu ruhs ahuzurlu ruh, mekansa mekan. Fıstık gibi bir kız, gayet güzel bir restaurant cafesi var...Hayati cok guzel olan,ozenilecek sekilde yasayan bir falcı gordunuzmu?Kendilerine hayırları yok cogunun..isleri gucu insanlara umut verip bekleterek ,para kazanmak..kazandıkları paralarında bir hayrını gormuyorlar
Hiç gidip gırmedigin insanlar mekanlar hakkında nasıl bu kadar net konuşabiliyorsun? Zaza.nin ve yeter.in calisyigi cafeler hakkında hiç yorum yapılmadı burda...ne zazasi,ne gokeri,ne yeteri hicbirine gitmeyecegim.kendi acinacak durumda olan insanlarin hakkimda ongorulerine ihtiyacim yok
Siz gittiniz mi göker e aysgl?Yeşilköy Duygu'ya git madem. Güzellikse güzellik, huzurlu ruhs ahuzurlu ruh, mekansa mekan. Fıstık gibi bir kız, gayet güzel bir restaurant cafesi var...
Fal yetenegi baskadır hayatına çeki düzen verebilmek başka.
Birilerini aşağılama arzunu anlayamadım bu arada...
Bazen elektrik mi tutmuyordur nedir, bana gelecejle ilgili soyledikleri de çıktı bırak anı ve geçmişi. Yeter bende hic tutturamamıştı. Levent ve serkan bir de hiç mi tutmaz..millet yıllardır gidiyor...Ne geçmişi ne geleceği hiç bir şeyi doğru tahmin edemedi
Vasat bile diyemiyorum malesef
Bazen elektrik mi tutmuyordur nedir, bana gelecejle ilgili soyledikleri de çıktı bırak anı ve geçmişi. Yeter bende hic tutturamamıştı. Levent ve serkan bir de hiç mi tutmaz..millet yıllardır gidiyor...
Gittim evet:)Siz gittiniz mi göker e nihandurr?
Memnun kaldınız mıGittim evet:)
Evet kaldım ben , tutarlıydı gayet. Yani bana olumsuzu söyledi baya baya yüxüöe vurdu ama geerçekler böyle olunca adam nedesin . Bana saçma bir şey demedi ağzımdan laf almaya çalışmadı hiç . Siz beğenmediniz galiba enerjiniz tutmadıMemnun kaldınız mı
MalesefEvet kaldım ben , tutarlıydı gayet. Yani bana olumsuzu söyledi baya baya yüxüöe vurdu ama geerçekler böyle olunca adam nedesin . Bana saçma bir şey demedi ağzımdan laf almaya çalışmadı hiç . Siz beğenmediniz galiba enerjiniz tutmadı
levent bende superdi yaBazen elektrik mi tutmuyordur nedir, bana gelecejle ilgili soyledikleri de çıktı bırak anı ve geçmişi. Yeter bende hic tutturamamıştı. Levent ve serkan bir de hiç mi tutmaz..millet yıllardır gidiyor...
Evet canım bazı insanlarla falcıların enerjisi tutmuyorMalesef
Moralim bozuldu
Muhabbet ettik güldük vs fakat bu kadar memnun kalan varken hiç mi bir şey tutmaz dedim :)
Ama neyse aklımda kalmamış oldu
onada gittim canım merak etme,niye bu kadar avukatısınız falcıların anlamadım..ben herkes icin soylemiyorum dedim,bazı falcılar icin,git de sanada oyle davransınlar o zaman ne diyeyim artık..Yeşilköy Duygu'ya git madem. Güzellikse güzellik, huzurlu ruhs ahuzurlu ruh, mekansa mekan. Fıstık gibi bir kız, gayet güzel bir restaurant cafesi var...
Fal yetenegi baskadır hayatına çeki düzen verebilmek başka.
Birilerini aşağılama arzunu anlayamadım bu arada...
valla sizde benim canımı sıkıyorsunuz canım..falcıları konusuyoruz madem olumsuzu da paylasabilirim,dunya kadar falcı gezmis bir olarak hepsini tecrube ettim yeterede gittim,tugbayada burda konuslan cogu insana gittim..hepside fos..gidin kendinizde anlayin ama burada bu kadar savunucusu kesilmeniz de komik oluyor yani..Hiç gidip gırmedigin insanlar mekanlar hakkında nasıl bu kadar net konuşabiliyorsun? Zaza.nin ve yeter.in calisyigi cafeler hakkında hiç yorum yapılmadı burda...
Durup duruken bu karalama politikası nedir?
Canın mı sıkıldı sardın buraya?
Içindeki negatifliği lütfen bizden uzak tut, evet can sıkıyorsun gerçekten
uslubunada biraz dikkat etsen iyi olacak..canınmı sıkıldında sardın buraya,yok icimdeki negatiflik vs..beni burda bir cok kisi bilir..bir surude falcı tavsiyem ve yorumum var..yeni turemis bir insan degilim burada,sen kendi negativitenle ilgilen benceHiç gidip gırmedigin insanlar mekanlar hakkında nasıl bu kadar net konuşabiliyorsun? Zaza.nin ve yeter.in calisyigi cafeler hakkında hiç yorum yapılmadı burda...
Durup duruken bu karalama politikası nedir?
Canın mı sıkıldı sardın buraya?
Içindeki negatifliği lütfen bizden uzak tut, evet can sıkıyorsun gerçekten
Merak etme oluyor öyle şeyler. Burda gerkez tube yı beğeniyor mesela bana felaketti ne geçmişi tutturdu nede geleck için verdiği tarih tuttu. Oluyır böyle şeyler enerji tutmuyorMalesef
Moralim bozuldu
Muhabbet ettik güldük vs fakat bu kadar memnun kalan varken hiç mi bir şey tutmaz dedim :)
Ama neyse aklımda kalmamış oldu
Evett..kuzenime iyi baktı ama ben 2 kere gittim..olmadı yani o fallar :)symbol levent di mi?
Uslup derken?uslubunada biraz dikkat etsen iyi olacak..canınmı sıkıldında sardın buraya,yok icimdeki negatiflik vs..beni burda bir cok kisi bilir..bir surude falcı tavsiyem ve yorumum var..yeni turemis bir insan degilim burada,sen kendi negativitenle ilgilen bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?