İstanbul'da Fal - Falcılar

Neden canım ya ,buralarda da iyiydik böyle , çok uzaklaşma, yazışırız yine biz seni biliyoruz

ar
Neden canım ya ,buralarda da iyiydik böyle , çok uzaklaşma, yazışırız yine biz seni biliyoruz
arkadaslarin canini sıkıyormusum canım,devam etsinler muhabbetlerine..fal topici ama gestapo askeriyesi gibi oldu masallah hicbir falciya bisey soyleyemiyoruz..daha demokratik ortamlarda olacagim..falda sıktı ayrıca,gorusuruz biz gene opuyorum cok

Göker falcımı ya Ada'm bütün tarot kartlarını ezberlemiş ağı gitmiş bağı kalmış salağın teki Ali Ali diye tutturmuş herkese ayyyyy boşuna gitti 60 liramız ahhhh Erol'um senden başka falcı tanımam gitmem Ada'm yaşam koçum benim zaten hep derdim taksimdekiler falcı değil diye yine diyorum Oray'a 30 vereceğinize 50 Erol'a verin bakın görün birdaha da bu siteye girip yazmam okumam benim çevremde o kadar falcı var ben gidiyorum gökere aklıma tüküreyim Erol bana dene dedi keşke onun arkadaşı Taksim'deki Hasan'a gitseydim daha iyi gerçi oda vasat biliyorum paranıza yazık kızlar iki falcı var biri komşum ama herkese bakmıyor mesela bana bakamıyor izin vermiyorlar kadın enfes fal bakıyor diğeri Erol benden size tavsiye gökerin üstüne çizgi Çekin derim yakşamlar

Nerde Erol

Siz memnunsunuz herhalde
Nasıl ulaşabiliriz kendisine
Erol a biz ailecek gittik farklı dönemler de arkadaşlarımın hepsi gidiyor Erol 6 ay da Bi çağırıyor 6 aydan önce gelme diyor be oluyor Ada'mın dedikleri bunlar falcımı be ses kaydına aldığıma bile değmedi acar açmaz Ali sesi bitti herkese Ali demiş öyle okudum

Evet bana da burda arkadaşların yazdığı şeyleri söyledi
Herkese aynı şeyi söylüyor

..... Erol

Son düzenleyen: Moderatör:
Erol Erol bu nedir ya? Madem bu kadar çok memnunsunuz Erol'unuzdan, niye başka falcı arıyorsunuz?
Çünkü Erol Bi başka falcıya gitmemi istedi git kıyaslama yap dedi ben memnun olurum dedi bu yüzden iyi Bi falcı arıyordum en az onun kadar iyi ama ne yazık ki göker e denk geldim vasatın vasatı

zihinsel engelli ögretmeniyim benim çocuklarım gökerden akıllı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…