Ayrıca canm özellikle söylediğin falcılar gerçekten beş para etmez yani. Reklam olarak bile yok bize avukatlar gelip davalarna baktrıyo diye saçmalanıyor yani. Hele ki duygu ztn vasattı fazla pembe tablocuydu ve boşu boşuna param gitti. Bn genel olarak tarotu iyi analiz edebilen ve tahminleri sağlam olan falcıları tercih ediyorum. Ztn yeteri hiç söylemiyorum onun için bn eski yazılarmda söyleyeceğimi söyledim arkadaşmn sinirlerini bozduğu için yıllar evvel. yine de siz bilirsiniz.
yavaş sen biye böle bir celallendin hızını alamadın ne oluyor bu kadar yazmıssın:))) belliki göker baya yakınjn senin bu kadar celalendiğine göre haha bana inat tuba kötü yeter kötü mü diyorsun de umruma mı isteyen gider isteyen gitmez :)) benim yüzük takacağımı sadece duygu bildi 1 ay kavgalıydık eve git kapına gelcek dedı kapıma gelmıs kapıcım soledıkı hiç yapmadıgı bir şeyı gördüm ne zaman tartıştıgımı ne zaman barışcagımı da tuba ve yeter bildi onun dışınndakıler sallamasyon ha gittiğim bir kaç falcı daha var ama onlar yazılmasını istemediğinden buraya yazmıyorum Gökerin anı bilmesi vardır ama zamanında bana eski erkek arkadasın senı sevıyor evlenceksınız dedı yav adamın benı 3 kez aldattıgını öğrendim tamamende bitti birde baya ısrarcıydı başkasına çıkar o ayrı ben buraya duygu diye yazdıgım zamanlar baya iyidi herkes nerdeyse gitti fakat olumsuzlar da gelınce ben buraya duygu diye yazmadım don bak bakıyım yazılarıma:)) ben yıne diyorum buraya yazanlarda baya olmus mekanı beğenmıyorum gelen kişişerin bakısları da rahatsız edıcı ha bakan beğenen varsa bırakmasın kolay değil enerjısı tutan falcı bulmak haydı canım bu kadar yeter sana işim var malum pazartesi:)).
Canm ztn bn burda hande ve göker dedim her ikisi içinde gitmeyn patlıyo diyip durdun. Çıkmama durumu herkeste var boşuna para vermeyn diyemezsin. İsteyen istediğine gidebiliyosa isteyen istediğinide eleştirsin o zmn...Hatta ve hatta şu yeter denen falcı beş para etmez yani yedi sekiz dk içinde bi fal bakıyo otuz otuzbeş lira bayılıyosn sonrası yok zaten dediği çıkmıyo., tuğba için otuz lira veriyosun baktığı tarih olarak çkmıyo ki yakn zmnlar verince çkıyo dedn. O zmn onlarada vermesinler boşuna para vallahi yazık.. Bu arada mekan demişken evet mekan olarak küçümsenme durumu oldu bnce cvp verdim. Kmse mekanı beğenmek zorunda değil çalışıp para kazanmaya çalışanlar var orda. Bu yüzden küçümseyecek kdr laf ettirmem yani. Oranın sahiplerinidd iyi tanırım iyi niyetli insanlar ayrıca. Ztn gittiğimiz çoğu kafe çikolata paketi gibi değil yani baktırmak isteyen baktırır. önerdiğim iki falcımdanda kendi adıma memnunum. Umarım gidenlernz arasndan enerjiniz tutar...
Tşkler yazın için farkettın mi göker diyince kendinden geçiyor reklam diye düşünmedim değil mekanını eleştirene nasıl bir tavırlı yazı yazıo sen nasıl laf sölersin yavv beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez ben günde 4 falcıya gidiyorum yeri gelio ayda 1000tl veriorum onerdıklerım ince eleyip sık dokuduklarım ha beğenmesin çıkmaz bir daha gitme yavv kimlere laf yetiştiriozReklam olarak bile mi? Ben söyledim onu. Biz sıramızı beklerken sarı saçları olan 50 yaşlarında bir teyze söyledi bunu bize. Ne reklamı? Kızım buraya gelip saydırıp saydırıp kendini aklayamazsıj. Belli ki oraya çay ocagına molaya gelen personellerden birisin.Angelsnil hangi falcıyı tavsiye ediyosa ben de aynılarını etmişim geçmişe döndüğümde bunu farkettim. Başta iyi sandım sonra tuğba bana da patladı. Ama söylemiyim söylemiyim diyorum sana dokunanı yerin dibine batırıyosun üstelik bana da laf atarak. Kendi aranızda konuşun ama ben birini önerdiğimde bura reklamın r si bile düşüniülemez. İmkansız. Ben yeterden çok memnunum. Kendisine de falı kısa baktıgından şikayetlendim aynı şeyi ben de sıkıntı yapıyorum fakat bana her dediği çıktı. Yetere ne dersen de banane ama gelip burda 20 tane falcı önermiş birine reklamcı diyemezsin. Sabır taşırma. Ölçülü ol.
Aynı şeklde bende falcı önerisinde bulundum örneğin mandal toprak örneğin hande örneğin göker ve hatta ve hatta yeni buldğm falcım herayo da ben önerdim. İsteyen istedği yere gider fal herkese patlayabilir ama kendinin sevmediği ya da bnm önerimi beğenmediği halde gidipde boşu boşuna para vermeyn diyip boşu boşuna para verdiren insana elbette konuşablrm bu benim doğal hakkm. Üstelik istedğin falcıyıda eleştireblrm herkes gibi angelsnil in yaptğndan farklı bişi yapmadm emin olablrsnReklam olarak bile mi? Ben söyledim onu. Biz sıramızı beklerken sarı saçları olan 50 yaşlarında bir teyze söyledi bunu bize. Ne reklamı? Kızım buraya gelip saydırıp saydırıp kendini aklayamazsıj. Belli ki oraya çay ocagına molaya gelen personellerden birisin.Angelsnil hangi falcıyı tavsiye ediyosa ben de aynılarını etmişim geçmişe döndüğümde bunu farkettim. Başta iyi sandım sonra tuğba bana da patladı. Ama söylemiyim söylemiyim diyorum sana dokunanı yerin dibine batırıyosun üstelik bana da laf atarak. Kendi aranızda konuşun ama ben birini önerdiğimde bura reklamın r si bile düşüniülemez. İmkansız. Ben yeterden çok memnunum. Kendisine de falı kısa baktıgından şikayetlendim aynı şeyi ben de sıkıntı yapıyorum fakat bana her dediği çıktı. Yetere ne dersen de banane ama gelip burda 20 tane falcı önermiş birine reklamcı diyemezsin. Sabır taşırma. Ölçülü ol.
Senin işin yokmu canm snde bnden hızını alamamışsn hala konuşuyosun :)) sende millete celalleniyosn göker denilince patlıyo özellkle springwillcome denilen arkadaşa ben önerdm reelde de konuşabliyorm kendisiyle. :)) ya da ne blym duygu gibi. Bakn dikkatnizi çekerm burada söylenen tüm falcıları denedim eylem dışında o derece fal baktırdım görüşlerimi söyledim :) hatta şahcihana bile gittm taa o zmndan beri üyeyim ztn :) zaman konusunda tutturan bi falcı da arıyorm açıkçası çnkü bana uzun zamanda zor tuttuğu oluyor ne yazıkki ama tabikide pişman oldum verdiğin tüm önerilere.. Bu arada duyguda beni ekimde evlendirip yüzük taktırıodu nerdeyse bi sana tutmş bu ne hikmetse Allah Allah :)) bu senin önerlerin başka bi falcı ortaya çkınca hep bi tuğba bi yeter oldu birde duygu oldu geri kalan sana hep patladı hep kötü oldu ama eski konuşmalarında göker hiç denemedim bi denerim dedin şimdide gökere gittm baktrdm aldatmş beni adam üç defa diyorsun hep patladı diyorsunyavaş sen biye böle bir celallendin hızını alamadın ne oluyor bu kadar yazmıssın:))) belliki göker baya yakınjn senin bu kadar celalendiğine göre haha bana inat tuba kötü yeter kötü mü diyorsun de umruma mı isteyen gider isteyen gitmez :)) benim yüzük takacağımı sadece duygu bildi 1 ay kavgalıydık eve git kapına gelcek dedı kapıma gelmıs kapıcım soledıkı hiç yapmadıgı bir şeyı gördüm ne zaman tartıştıgımı ne zaman barışcagımı da tuba ve yeter bildi onun dışınndakıler sallamasyon ha gittiğim bir kaç falcı daha var ama onlar yazılmasını istemediğinden buraya yazmıyorum Gökerin anı bilmesi vardır ama zamanında bana eski erkek arkadasın senı sevıyor evlenceksınız dedı yav adamın benı 3 kez aldattıgını öğrendim tamamende bitti birde baya ısrarcıydı başkasına çıkar o ayrı ben buraya duygu diye yazdıgım zamanlar baya iyidi herkes nerdeyse gitti fakat olumsuzlar da gelınce ben buraya duygu diye yazmadım don bak bakıyım yazılarıma:)) ben yıne diyorum buraya yazanlarda baya olmus mekanı beğenmıyorum gelen kişişerin bakısları da rahatsız edıcı ha bakan beğenen varsa bırakmasın kolay değil enerjısı tutan falcı bulmak haydı canım bu kadar yeter sana işim var malum pazartesi:))
Kahve.Handenin falı çıkanlar bi sorum oluvak; tarotta mı daha iyi ayrıntılı yoksa kahvede mi? Hangisine baktıralım gittiğimiz zaman?
daha hepsi çıkmadı ama kahveHandenin falı çıkanlar bi sorum oluvak; tarotta mı daha iyi ayrıntılı yoksa kahvede mi? Hangisine baktıralım gittiğimiz zaman?
Canım nihal patladı demişsin, bende gitmeyi düşünüyordum yani imkanı yok olmaz mı diyorsun?Handenin falı çıkanlar bi sorum oluvak; tarotta mı daha iyi ayrıntılı yoksa kahvede mi? Hangisine baktıralım gittiğimiz zaman?
Canım nihal patladı demişsin, bende gitmeyi düşünüyordum yani imkanı yok olmaz mı diyorsun?
Hımm anladım canım sağol bir düşünim o zaman ben nihali :/Yok canım tarih patladı ama görünürde de yok. Olay patlamadı. Olursa yazarm ama üstünden baya geçtiği için nihalin çıkan falı olarak sayamıcam.
Bak kızım sen belliki gökerin baya bi reklamını yapmaya çalısıyorsun burda ben en azından bir çok falcı yazıyorum üzerine yorum alıyorum sen bi tutturmususn göker göker diye git baktır tutuyorsa tututor mutlu ol gökere yıllar önce baktırdıgımı kaç kez yazdım okuman mı yok uydurma. yazanlarıda görüyorsun sana dıkkat cekıyorsun yani kendine geleceksın ben burda çıkan falları sölüyorum senin gibi üstünde bu kadar çıkmadı diyenede yüklenmiyorum duyguya 2 ayda bir baktırırım ve en son gittiğimde kadınlar kulubunden hep doldugunu soluyor yanı cıkana çıkıyor haydı kendıne geleceksın ve şurda bırının peşinde bağımlı gibi savunacagına yenı fal haberlerı ver benım onerdıklerımdem bır cok kısı memnun çıkmayana da bır daha git demem.Senin işin yokmu canm snde bnden hızını alamamışsn hala konuşuyosun :)) sende millete celalleniyosn göker denilince patlıyo özellkle springwillcome denilen arkadaşa ben önerdm reelde de konuşabliyorm kendisiyle. :)) ya da ne blym duygu gibi. Bakn dikkatnizi çekerm burada söylenen tüm falcıları denedim eylem dışında o derece fal baktırdım görüşlerimi söyledim :) hatta şahcihana bile gittm taa o zmndan beri üyeyim ztn :) zaman konusunda tutturan bi falcı da arıyorm açıkçası çnkü bana uzun zamanda zor tuttuğu oluyor ne yazıkki ama tabikide pişman oldum verdiğin tüm önerilere.. Bu arada duyguda beni ekimde evlendirip yüzük taktırıodu nerdeyse bi sana tutmş bu ne hikmetse Allah Allah :)) bu senin önerlerin başka bi falcı ortaya çkınca hep bi tuğba bi yeter oldu birde duygu oldu geri kalan sana hep patladı hep kötü oldu ama eski konuşmalarında göker hiç denemedim bi denerim dedin şimdide gökere gittm baktrdm aldatmş beni adam üç defa diyorsun hep patladı diyorsunAngelsnil :)) bi karar ver gökeri daha önceleri denedin mi denemedin mi ? Çelişkiye düşürdün beni :))
Bak kızım sen belliki gökerin baya bi reklamını yapmaya çalısıyorsun burda ben en azından bir çok falcı yazıyorum üzerine yorum alıyorum sen bi tutturmususn göker göker diye git baktır tutuyorsa tututor mutlu ol gökere yıllar önce baktırdıgımı kaç kez yazdım okuman mı yok uydurma. yazanlarıda görüyorsun sana dıkkat cekıyorsun yani kendine geleceksın ben burda çıkan falları sölüyorum senin gibi üstünde bu kadar çıkmadı diyenede yüklenmiyorum duyguya 2 ayda bir baktırırım ve en son gittiğimde kadınlar kulubunden hep doldugunu soluyor yanı cıkana çıkıyor haydı kendıne geleceksın ve şurda bırının peşinde bağımlı gibi savunacagına yenı fal haberlerı ver benım onerdıklerımdem bır cok kısı memnun çıkmayana da bır daha git demem.
kızlar bakırkoyde aradığım bir falcı var demiştim gülden giden arkadaşlar nokta atışları yaptıgını sölüyorlar ama kadın su falına yönlendiriyormus bıraz paracı olabılır ama olumsuz seylerıde dırek sölüyormus baktıran var mı bu kadına fırsta bulup gıdemedım daha bende dershaneler sokagındaymıs
Dikkatini çekerim springwillcome göker diynce direk gökerimi savunuyosn diye sen parladın burda senn gökerle bi skntn oldğnu gösterdin yani. Bu açık ve net. Birde ben göker ve hande dediğim her zmn ikiside bende patladı ben buna buna şuna şuna gidiyorum diye farklı önerilerde bulundun. Bilseydm bende reklam derdim. Bn burda göker dşnda ztn birsürü falcı önerdm toprak hera göker hande diye defalarcada söyledm he sen karşındaknn görüşlerine pek saygılı olmadığn için şimdi gelmişsin benm üzerimde farklı şeklde yorumlar yapıp beni küçük düşürmeye çalışıyosn. Yada bana söylediğin gibi okuma skıntn varsa yazdıklarımı okuyamamiş olablrsn. Bn uzun zamandır bu sitedeym ki göker dışında birsürü falcıya fl baktırdım dideme kdr şahcihana kdr birsürü falcı denedm kendi görüşlerimide söyledm. ama kmse senin kdr da kendi görüşünü söyleyen birine yok patladı boşu boşuna para vermeyn demedi yani :) sen söyleynce haliyle bende söyledim :) brz karşılıklı oldu tekrar bi oku yazılanları bakalmBak kızım sen belliki gökerin baya bi reklamını yapmaya çalısıyorsun burda ben en azından bir çok falcı yazıyorum üzerine yorum alıyorum sen bi tutturmususn göker göker diye git baktır tutuyorsa tututor mutlu ol gökere yıllar önce baktırdıgımı kaç kez yazdım okuman mı yok uydurma. yazanlarıda görüyorsun sana dıkkat cekıyorsun yani kendine geleceksın ben burda çıkan falları sölüyorum senin gibi üstünde bu kadar çıkmadı diyenede yüklenmiyorum duyguya 2 ayda bir baktırırım ve en son gittiğimde kadınlar kulubunden hep doldugunu soluyor yanı cıkana çıkıyor haydı kendıne geleceksın ve şurda bırının peşinde bağımlı gibi savunacagına yenı fal haberlerı ver benım onerdıklerımdem bır cok kısı memnun çıkmayana da bır daha git demem.
Yav bi git başımdan profilime bak bayım bi ne zamandır burdayım ne kadar aktifim haa benım bu yazımdan yeter gıdın tubaya gidin çıkmıyor ben bana dedıgı bir çok sey çıktı dıyorum kımsenın savunucusuda olmam onlardan once benım daha esaslı falcılarım var ızın verselerdı buraya yazardım ben her zaman farklı falcı bulma niyetimde oldugunu da buraya yazarım hahaha reklammıs kızım bi git ne yapmaya çalıstıgın bariz belli göker de göker haydı sana gökerle iyi fallar :))))Dikkatini çekerim springwillcome göker diynce direk gökerimi savunuyosn diye sen parladın burda senn gökerle bi skntn oldğnu gösterdin yani. Bu açık ve net. Birde ben göker ve hande dediğim her zmn ikiside bende patladı ben buna buna şuna şuna gidiyorum diye farklı önerilerde bulundun. Bilseydm bende reklam derdim. Bn burda göker dşnda ztn birsürü falcı önerdm toprak hera göker hande diye defalarcada söyledm he sen karşındaknn görüşlerine pek saygılı olmadığn için şimdi gelmişsin benm üzerimde farklı şeklde yorumlar yapıp beni küçük düşürmeye çalışıyosn. Yada bana söylediğin gibi okuma skıntn varsa yazdıklarımı okuyamamiş olablrsn. Bn uzun zamandır bu sitedeym ki göker dışında birsürü falcıya fl baktırdım dideme kdr şahcihana kdr birsürü falcı denedm kendi görüşlerimide söyledm. ama kmse senin kdr da kendi görüşünü söyleyen birine yok patladı boşu boşuna para vermeyn demedi yani :) sen söyleynce haliyle bende söyledim :) brz karşılıklı oldu tekrar bi oku yazılanları bakalmasıl reklam yapmaya çalışan sensin bu da çkıyo yavaş yavaş ortaya :)) sahi sen ne zmndır buradasn girdğinden beri hep bi yeter var sende. Daha önceki yazılarmdada söyledim. Yeter yuzunden arkadaşm aynen senn gibi aldatılıp üstüne çocğn nişanlandığnı öğrendi ama falda sana dönecek dedi uzun bir süre kıza bunu da belirteyim tekrardn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?