Canm bn tuğbayı severm bak dediklernden çkanda oldu asıl iki temel konu çkmadı diyede kmseyi karalamak istemedm. Ama genel manada söylediği falcılarn falları patlıyor birde başkasnn önerisine yazk para vermeyn boşuna diyor bn buna sadece kendi önerilerinn savunmasını yapıyo. Ve beni reklam yapmakla suçluyo. kendisi siteye girdiğnden beri yapğtı öneriler reklamdır o zmn bnde bunu söylerm olur biterHanımlar biriniz tugbayı çok seviyor diğeriniz gökeri. Gökeri seven arkadaş handeyş de çok seviyor. Tugbayı seven arkadaş yeteri de çok seviyor. Reklam yapıyosanız da pek önemi yok. Çünkü yetere de tugbaya da gökere de baktırdık. Handeye de baktırcaz. Sonuç olarak bu falcılar zaten aşırı berbat sıradan hiçbişey bilemeyen falcılar değil. En iyisi boşverin takılmayın birbirinize ne güzel yazışıyoruz kötü olmasın aralar. F fldngl
Pembeci demiyimde ne blym kötü durumu bile güzl güzel söylüyo mesela annem amelyat olacakmş benm korkulcak bişi yok ufak bi operasyon drmişti henüz bi hastalığı yoktu o dönemde sekiz dokuz ay snra dediği gibi kadınsal bir rahatsızlkten dolayı amelyat olmştu. Ayrılığmı söylemişti direk olmaycak dediğide oluyo canm. Tarih konusuna da gelnce drdiğm gibi dört beş aylk zaman vermişti dördüncü beşinci ayda oldu bana kimine tam zamanında oluyo. Ama mesela hiç inanmadğm birşey tam zamanında oldu 2016 ocağa kdr iş bulamadım aynen dediği gibi.. Şuanki durumun özeti :)Peki hande pat pat söylüyor mu herşeyi yoksa pembeci mi?
Bir arkadaşa baya olumsuz seyler solemıs ve dedıklerını yaşadıgı için bi daha gitmeye korkuyor dun bı arkadas gitti önemli ayrıntıları vermıs ve isimde bilmiş ama oda bilemedi suya baktırmak geldı içimden dedi kadında yonlendırmıs ama yonlendırdıhınde para için mi diye düşünmüş tarota kahve baktrımıs ama bende net bilemedimPeki hande pat pat söylüyor mu herşeyi yoksa pembeci mi?
Ben bı ayrıntıları öğreniyim yazıyım sana canımy BEN Bİ ARA Bİ GÜLDEN DİYE BAYANA GİTMİŞTİM BAKIRKÖYDE AMA 40 yaşlarında bi bayandı bi lokanta gibi yerin üst katındaydı bu gülden omu acaba?? oysa bana dedikleri olmadı.devlette sına girmiştim olcak demişti olmadı canım ya
arkadaşlar merhaba. sürekli fala giden biri olarak bende fal deneyimlerimi paylaşmak isterim.
1-Laf cafe: Andaç ilk baktığında çoğu dedikleri çıktı ama son zamanlarda söylediklerinin hep tersini yaşamaya başladım. Aynısı Halil için de geçerli.
2-Enfal: isim konusunda iyi. ve sızı boşuna umıtlendirmiyor. Bana tüm falcılar o adam sana geri dönecek dedi. Bir tek enfal hayır dedi dönmeyecek ve çocuk dönmedi hatta başka biriyle evlendi.
3-taksim sedat: farklı bazen iyi bazen kötü
4-dejavu: Edi bu zaman kadar dedığı herseyı zamanında yaşadım, dediği tarihlerde.olumsuz seyleri de söyler.
5-Mandal cafe: Murat cok seviyorum kendısıni bana enerjisi cok cok iyi geliyor. Erkek arkadaşımla kavga etmiştik barısıcaksınız dedı hıc ıhtımali yoktu barıştık. sonra tekrar gıttım dedıkı yakın zamanda kavga edıceksınız ama sonra tekrar barısıcaksınız ve sağlık problemi yaşıyacaksın dedi. ben o haftasonu erkek arkdasımla kavga ettim ve su an ayrıyız. aynı zamanda sağlık problemi de atlattım. ama gıden bazı arkadaşlarım memnun kalmadı.ama ben seviyorum ve cıktı
6-kahve diyarı umıt: 1 kez baktırdım ama gerçekten diğerlerine nazaran cok farklıydı. yasadıgım herseyı bıldı, hatta ben konuştum sus sen anlatma diye kızdı bana.. tarih verdi bakalım..
7- Yeşilköy duydu: duyguya da gittim bir kez arkadaslımla. geçmişi ve anı ben hıcbısey demeden bildi. aynı şekilde arkadaşımın da... gelecekle ilgili beklemelerdeyim.
8- Bakırköy Neslihan: benim için su ana kadar hic bir falcının bana soylemedıği/bilemediği bir seyi söyledi. sureklı gıtmeye başladım tabi bende sonra.. dedıgı seylerin bazıları cıktı bazıları ıcın beklemekteyim.
9-damlalar tuba: 2 sene önce gitmiştim. korkmuştum baya. bana dedıkleri çıkmadı.
ve su an eylemi cok denemek istiyorum rica etsem benlede eylemin numarasını paylaşırmısınız?
Fincan cafede vardı bi neslihan ama hiç denemedim. Dejavuda 2014 ekimde nagihan vardı o çok iyiydi ama fal bakmayı bırakmış gittiğimde öğrendim. Onun dedikleri yakn tarihlerde çıkmıştı. Uzun tarihler içinde dedkleri çktı snrasnda onu bulmaya gittiğimde yoktu inşallah bir yerden çkarcanım şu neslihan bakırköyün neresinde acaba??
Pembeci demiyimde ne blym kötü durumu bile güzl güzel söylüyo mesela annem amelyat olacakmş benm korkulcak bişi yok ufak bi operasyon drmişti henüz bi hastalığı yoktu o dönemde sekiz dokuz ay snra dediği gibi kadınsal bir rahatsızlkten dolayı amelyat olmştu. Ayrılığmı söylemişti direk olmaycak dediğide oluyo canm. Tarih konusuna da gelnce drdiğm gibi dört beş aylk zaman vermişti dördüncü beşinci ayda oldu bana kimine tam zamanında oluyo. Ama mesela hiç inanmadğm birşey tam zamanında oldu 2016 ocağa kdr iş bulamadım aynen dediği gibi.. Şuanki durumun özeti :)
Bir arkadaşa baya olumsuz seyler solemıs ve dedıklerını yaşadıgı için bi daha gitmeye korkuyor dun bı arkadas gitti önemli ayrıntıları vermıs ve isimde bilmiş ama oda bilemedi suya baktırmak geldı içimden dedi kadında yonlendırmıs ama yonlendırdıhınde para için mi diye düşünmüş tarota kahve baktrımıs ama bende net bilemedim
Fincan cafede vardı bi neslihan ama hiç denemedim. Dejavuda 2014 ekimde nagihan vardı o çok iyiydi ama fal bakmayı bırakmış gittiğimde öğrendim. Onun dedikleri yakn tarihlerde çıkmıştı. Uzun tarihler içinde dedkleri çktı snrasnda onu bulmaya gittiğimde yoktu inşallah bir yerden çkar
Bakın lütfn ya adamla daha yeni tanştğmda yaşayacaklarmı söylemişti nagihan... Off acaba nerde inşallah çalışıyodur. Bu arada o kıbrıstan gelmişti inş bi yerlerde çalışıyodur :)senin için araştıracağım bakırköy de oturuyorum bi bakınırım :))))
Bldğm kadarıyla hayır canmHande telfda bakio mu??
Ya öyle ama açık ve net handenn falına başta inanmıyosn bnde öyle yaşamştm söylediklerni. Bldğm kadarıyla su falına bakmıyo ama emn değilm :/ bn genelde tarot senedir kahveyide çokça baktırdım.Açık ve net söylüyor yani anladıgım kadarıyla. Bu gayet iyi birşey. Olumsuz birşey varsa en azından duymak bilmek için gidiyoruz. Ben açıkçası en çok bu konuda hassasım olumsuz da olsa söylesin bilmek isterim boşuna ümitlenmeyelim sonuçta.
Su da mı bakıyor hande? Ne kadara bakıyor acaba
ben sedat icin gitmistim majestice,cafenin sahibi sedat yok dedi bugun ama elenaya mutlaka baktirin dedi,yok dedim sedata baktircam ben,o da dediki bakin sedat bey olsaydi eger kendisi de elena hanimi tavsiye ederdi dedi :) baktirmadim ama ben ciktimBirde majestij cafedeki elena adında tatlı moldovyalı bi abla var. Tarotu güzel analiz ediyo bana kalırsa fakat hande gibi toprak gibi göker gibi ayrıca bi görüş açısı yok. Sadece kartlarla güzel analiz yapıyor. Hep zaman sordğmda hep aynı kartlar çktı bana blmiyorm tesadüfmü ama ikinci gidişimdi birde ufak bi çkan durumum olmştu onla ilgili güzel baktı. Terapi amaçlı o ablayıda tavsiye ederm :)
Keşke baktırsaydn tatlı bi abla. Biraz yönlendirme yapman gerekiyor yalnız falda ama ablann kalbi temiz tatlı dilli türkçesi brz kırık ama bana göre tarotu iyi yorumluyor bana göre öyle :))ben sedat icin gitmistim majestice,cafenin sahibi sedat yok dedi bugun ama elenaya mutlaka baktirin dedi,yok dedim sedata baktircam ben,o da dediki bakin sedat bey olsaydi eger kendisi de elena hanimi tavsiye ederdi dedi :) baktirmadim ama ben ciktim
oraya gittigimde cafe sahibi ok ovdu erayi ama zazaya baktirmistim benKızlar aranızda asmin cafe eraya baktıran varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?