İstanbul'da Fal - Falcılar

Canm bn tuğbayı severm bak dediklernden çkanda oldu asıl iki temel konu çkmadı diyede kmseyi karalamak istemedm. Ama genel manada söylediği falcılarn falları patlıyor birde başkasnn önerisine yazk para vermeyn boşuna diyor bn buna sadece kendi önerilerinn savunmasını yapıyo. Ve beni reklam yapmakla suçluyo. kendisi siteye girdiğnden beri yapğtı öneriler reklamdır o zmn bnde bunu söylerm olur biter takılmak istemezdm ama sürekli aynı şeyi yapıyor. Eğer yapmasaydı söylemezdm

Peki hande pat pat söylüyor mu herşeyi yoksa pembeci mi?
Pembeci demiyimde ne blym kötü durumu bile güzl güzel söylüyo mesela annem amelyat olacakmş benm korkulcak bişi yok ufak bi operasyon drmişti henüz bi hastalığı yoktu o dönemde sekiz dokuz ay snra dediği gibi kadınsal bir rahatsızlkten dolayı amelyat olmştu. Ayrılığmı söylemişti direk olmaycak dediğide oluyo canm. Tarih konusuna da gelnce drdiğm gibi dört beş aylk zaman vermişti dördüncü beşinci ayda oldu bana kimine tam zamanında oluyo. Ama mesela hiç inanmadğm birşey tam zamanında oldu 2016 ocağa kdr iş bulamadım aynen dediği gibi.. Şuanki durumun özeti :)

Peki hande pat pat söylüyor mu herşeyi yoksa pembeci mi?
Bir arkadaşa baya olumsuz seyler solemıs ve dedıklerını yaşadıgı için bi daha gitmeye korkuyor dun bı arkadas gitti önemli ayrıntıları vermıs ve isimde bilmiş ama oda bilemedi suya baktırmak geldı içimden dedi kadında yonlendırmıs ama yonlendırdıhınde para için mi diye düşünmüş tarota kahve baktrımıs ama bende net bilemedim

Ben bı ayrıntıları öğreniyim yazıyım sana canım

canım şu neslihan bakırköyün neresinde acaba??

canım şu neslihan bakırköyün neresinde acaba??
Fincan cafede vardı bi neslihan ama hiç denemedim. Dejavuda 2014 ekimde nagihan vardı o çok iyiydi ama fal bakmayı bırakmış gittiğimde öğrendim. Onun dedikleri yakn tarihlerde çıkmıştı. Uzun tarihler içinde dedkleri çktı snrasnda onu bulmaya gittiğimde yoktu inşallah bir yerden çkar

Açık ve net söylüyor yani anladıgım kadarıyla. Bu gayet iyi birşey. Olumsuz birşey varsa en azından duymak bilmek için gidiyoruz. Ben açıkçası en çok bu konuda hassasım olumsuz da olsa söylesin bilmek isterim boşuna ümitlenmeyelim sonuçta.

Su da mı bakıyor hande? Ne kadara bakıyor acaba

senin için araştıracağım bakırköy de oturuyorum bi bakınırım :))))

senin için araştıracağım bakırköy de oturuyorum bi bakınırım :))))
Bakın lütfn ya adamla daha yeni tanştğmda yaşayacaklarmı söylemişti nagihan... Off acaba nerde inşallah çalışıyodur. Bu arada o kıbrıstan gelmişti inş bi yerlerde çalışıyodur :)

Ya öyle ama açık ve net handenn falına başta inanmıyosn bnde öyle yaşamştm söylediklerni. Bldğm kadarıyla su falına bakmıyo ama emn değilm :/ bn genelde tarot senedir kahveyide çokça baktırdım.

Birde majestij cafedeki elena adında tatlı moldovyalı bi abla var. Tarotu güzel analiz ediyo bana kalırsa fakat hande gibi toprak gibi göker gibi ayrıca bi görüş açısı yok. Sadece kartlarla güzel analiz yapıyor. Hep zaman sordğmda hep aynı kartlar çktı bana blmiyorm tesadüfmü ama ikinci gidişimdi birde ufak bi çkan durumum olmştu onla ilgili güzel baktı. Terapi amaçlı o ablayıda tavsiye ederm :)

ben sedat icin gitmistim majestice,cafenin sahibi sedat yok dedi bugun ama elenaya mutlaka baktirin dedi,yok dedim sedata baktircam ben,o da dediki bakin sedat bey olsaydi eger kendisi de elena hanimi tavsiye ederdi dedi :) baktirmadim ama ben ciktim

ben sedat icin gitmistim majestice,cafenin sahibi sedat yok dedi bugun ama elenaya mutlaka baktirin dedi,yok dedim sedata baktircam ben,o da dediki bakin sedat bey olsaydi eger kendisi de elena hanimi tavsiye ederdi dedi :) baktirmadim ama ben ciktim
Keşke baktırsaydn tatlı bi abla. Biraz yönlendirme yapman gerekiyor yalnız falda ama ablann kalbi temiz tatlı dilli türkçesi brz kırık ama bana göre tarotu iyi yorumluyor bana göre öyle :))

Kızlar Bakırköy'de Çiğdem diye bir kadın varmış, isim falan biliyormuş ve geleceğe dair söyledikleri de çıkıyormuş. Çok sıra oluyormuş, randevulu da çalışmıyormuş. Giden, duyan baktıran var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…