İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben arada baktırıyorum canım esas konu hariç yaşadıklarım oldu. Ama baktırmak için 09:45 gibi en geç kafede ol ama cafe açılmamış oluyor. Başıkçıların arkasından arka bahçeye geçiş var mutlaka orya geç çünkü insanlar orada kendilerini sıraya sokuyor. Sonra kahveni içiyorsun ve sana saat veriyorlar o saatte gelip baktırıyorsun

Tamam canım sağol. Ben aslında o tarafta oturmuyorum hatta pek de bilmem Bakırköy'ü ama bir arkadaşımın arkadaşı çok memnunmuş devamlı baktırıyormuş, biliyor falan dedi. Sence değer mi?=) Esas konu komple mi patladı yoksa zaman mı var? Ne kadara bakıyordu?

Yeter'e gitmeyi düşünüyordum ama kararsız kaldım bir kısım çok memnun, bazısı da çıkmadı falan demiş.

Kızlar özellikle eski üyelere sesleniyorum. Yiğiti tanıyorum cok baktirmisligim var çıkan da var. Cikmayan da. Ama cikan daha cok :) Handeye de bi kere baktirmistim. Ya tatli kiz isle ilgili soyledigi şey çıkmıştı. Ama onun dışında biraz geneldi fali. Şu an anlik durum ve kisilik analizi icin hangisi dersiniz kafam karışık.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .. Selamlarrrrr

Tuğba'ya ayın altısında baktırmıştım. Detaylı ve güzel bir faldı memnun kalmıştım ancak söylediği tarih patladı. Bunun şerefine herkes benden çayyyyyyyyyyyyyyyyyy şakkireeeee yok dfmgnkfjkjhlkf

Kısmet olmadı cancağızlarım ama ümitlenmiştim ne yalan olsun.
Herkese sevgiler saygılar.
Günümüz güzel geçsin.

bu kahve diyarı nerde acaba internetten baktım incirli caddesi diyor ama orası değil sanırım
???

Belki zamanda sarkma olur, ne kadar geçti ki üzerinden? Bana da birkaç tarih vermişti hepsi geçmediği için patladı demek istemiyorum:)

Yok zamanla alaklı ama sana şunu söyleyeyim çipdemin zamanı tutmaz haberin olsun bunu bende gördüm 10 yıllık müşteriside söylemişti.

Yeter için karşı tarafın o andaki düşüncelerini okumak için git onda çok başaralı

merhaba ya ben eleni hanıma baktırdım tarot ama beni şaşırtmamıştı.hani etkilenmemiştim öyle aman aman.ama bana tarih verdi.önemli oln şaşırtması değil sonucu tabi.ne şaşırtanlar gördüm ama dedikleri çıkmadı.tarihleri çıktı mı size acaba

Gideyim bari ya Yeter'e, dedikleri çıkıyo mu peki sende nasıldı?

mrb kızlar...o kadar ıkılemde bırakıyorlarki bu fake hesaplarla,insan kötülemelerle veya övmelerle...(ciddi yorum yapanları kastetmiyorum)
en son gökere gideceğim diye karar almıştım.şimdi son 20 sayfayı bi okudum göker patlamış coğunda galiba.haliyle gitmekten vazgeciyorum.internetten ve dısardan o kadar boş fal baktırdım ki artık iyi bir tane bulayım istedğimden bu başlığı okuyorum hep...yeter zaza göker tugba vs bunlara baktrmadım...ama görünen o ki bunların hepsi bazılarında tutmus bazılarında tutmamıs.yine kaldımmmmm
şimdi tugbaya tlf da baktırayımda kurtulayım bari diye düşünüyorum,ne dersiniz ???

Ben de burda yazılanlara göre göker e gittim beğenmedim.
Cafe laf Andaç ve fincan cafe Nurten hanım a gittim. Geçmiş ve şu an için değerlendirmeleri güzeldi. Fakat gelecekle ilgili söylediği şeyler tutar mı bilmiyorum. Tutarsa tekrar yazıcam.

tşkler.senelerdir fal baktırırım gecmiş ve özellikle an da coğu başarılı artık biraz o anki ruh halimizden biraz konusmalardan anlıyorlar tabi kendi basarılarıda vardır.oyüzden geçmiş ve an da başarı artık beni doyurmuyor...bu fal zaafı çok kötü bir şey ya.

sizin memnun kaldığınız biri var mı

sizin memnun kaldığınız biri var mı
ben burada ismi konusulan kişilere gitmedim henüz.zaten burayı okumayada yeni başladım.bi ara bakırköyde biyerlere gitmiştim avcılarda gitmiştim ama tutan olmadı hiç...internettede ilkay gür en begendiğim.ama bu aralar ona cok baktırınca sıktı manasızlaştı.ama bence başarılı biri...

Falsepeti İlkay gür mü?

Kızlar şimdi heraya fal baktırdım çok vasat bide su falı 100 yani baktığı fal 20 bile etmez yok enerjin düşük enerji yükseltmesi çalışmalarıda yapıyorum kısmetin kapalı sölediği 3-5 şey dışıbda bişey yok yani onuda soruyosun üstünkörü söylüyo ne bilim kazıklandığımı hissettim resmen acayip kötüydü soğudum resmen faldan yaw

Nerde bu hera

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…