Ben arada baktırıyorum canım esas konu hariç yaşadıklarım oldu. Ama baktırmak için 09:45 gibi en geç kafede ol ama cafe açılmamış oluyor. Başıkçıların arkasından arka bahçeye geçiş var mutlaka orya geç çünkü insanlar orada kendilerini sıraya sokuyor. Sonra kahveni içiyorsun ve sana saat veriyorlar o saatte gelip baktırıyorsunKızlar Bakırköy'de Çiğdem diye bir kadın varmış, isim falan biliyormuş ve geleceğe dair söyledikleri de çıkıyormuş. Çok sıra oluyormuş, randevulu da çalışmıyormuş. Giden, duyan baktıran var mı?
Ben arada baktırıyorum canım esas konu hariç yaşadıklarım oldu. Ama baktırmak için 09:45 gibi en geç kafede ol ama cafe açılmamış oluyor. Başıkçıların arkasından arka bahçeye geçiş var mutlaka orya geç çünkü insanlar orada kendilerini sıraya sokuyor. Sonra kahveni içiyorsun ve sana saat veriyorlar o saatte gelip baktırıyorsun
yok söylüyo.Peki hande pat pat söylüyor mu herşeyi yoksa pembeci mi?
bu kahve diyarı nerde acaba internetten baktım incirli caddesi diyor ama orası değil sanırımcanım şu neslihan bakırköyün neresinde acaba??
bu kahve diyarı nerde acaba internetten baktım incirli caddesi diyor ama orası değil sanırımarkadaşlar merhaba. sürekli fala giden biri olarak bende fal deneyimlerimi paylaşmak isterim.
1-Laf cafe: Andaç ilk baktığında çoğu dedikleri çıktı ama son zamanlarda söylediklerinin hep tersini yaşamaya başladım. Aynısı Halil için de geçerli.
2-Enfal: isim konusunda iyi. ve sızı boşuna umıtlendirmiyor. Bana tüm falcılar o adam sana geri dönecek dedi. Bir tek enfal hayır dedi dönmeyecek ve çocuk dönmedi hatta başka biriyle evlendi.
3-taksim sedat: farklı bazen iyi bazen kötü
4-dejavu: Edi bu zaman kadar dedığı herseyı zamanında yaşadım, dediği tarihlerde.olumsuz seyleri de söyler.
5-Mandal cafe: Murat cok seviyorum kendısıni bana enerjisi cok cok iyi geliyor. Erkek arkadaşımla kavga etmiştik barısıcaksınız dedı hıc ıhtımali yoktu barıştık. sonra tekrar gıttım dedıkı yakın zamanda kavga edıceksınız ama sonra tekrar barısıcaksınız ve sağlık problemi yaşıyacaksın dedi. ben o haftasonu erkek arkdasımla kavga ettim ve su an ayrıyız. aynı zamanda sağlık problemi de atlattım. ama gıden bazı arkadaşlarım memnun kalmadı.ama ben seviyorum ve cıktı
6-kahve diyarı umıt: 1 kez baktırdım ama gerçekten diğerlerine nazaran cok farklıydı. yasadıgım herseyı bıldı, hatta ben konuştum sus sen anlatma diye kızdı bana.. tarih verdi bakalım..
7- Yeşilköy duydu: duyguya da gittim bir kez arkadaslımla. geçmişi ve anı ben hıcbısey demeden bildi. aynı şekilde arkadaşımın da... gelecekle ilgili beklemelerdeyim.
8- Bakırköy Neslihan: benim için su ana kadar hic bir falcının bana soylemedıği/bilemediği bir seyi söyledi. sureklı gıtmeye başladım tabi bende sonra.. dedıgı seylerin bazıları cıktı bazıları ıcın beklemekteyim.
9-damlalar tuba: 2 sene önce gitmiştim. korkmuştum baya. bana dedıkleri çıkmadı.
ve su an eylemi cok denemek istiyorum rica etsem benlede eylemin numarasını paylaşırmısınız?
bu kahve diyarı nerde acaba internetten baktım incirli caddesi diyor ama orası değil sanırım
???
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .. Selamlarrrrr
Tuğba'ya ayın altısında baktırmıştım. Detaylı ve güzel bir faldı memnun kalmıştım ancak söylediği tarih patladı.Bunun şerefine herkes benden çayyyyyyyyyyyyyyyyyy şakkireeeee yok dfmgnkfjkjhlkf
Kısmet olmadı cancağızlarım ama ümitlenmiştim ne yalan olsun.
Herkese sevgiler saygılar.
Günümüz güzel geçsin.
Yok zamanla alaklı ama sana şunu söyleyeyim çipdemin zamanı tutmaz haberin olsun bunu bende gördüm 10 yıllık müşteriside söylemişti.Tamam canım sağol. Ben aslında o tarafta oturmuyorum hatta pek de bilmem Bakırköy'ü ama bir arkadaşımın arkadaşı çok memnunmuş devamlı baktırıyormuş, biliyor falan dedi. Sence değer mi?=) Esas konu komple mi patladı yoksa zaman mı var? Ne kadara bakıyordu?
Yeter'e gitmeyi düşünüyordum ama kararsız kaldım bir kısım çok memnun, bazısı da çıkmadı falan demiş.
Birde majestij cafedeki elena adında tatlı moldovyalı bi abla var. Tarotu güzel analiz ediyo bana kalırsa fakat hande gibi toprak gibi göker gibi ayrıca bi görüş açısı yok. Sadece kartlarla güzel analiz yapıyor. Hep zaman sordğmda hep aynı kartlar çktı bana blmiyorm tesadüfmü ama ikinci gidişimdi birde ufak bi çkan durumum olmştu onla ilgili güzel baktı. Terapi amaçlı o ablayıda tavsiye ederm :)
Yok zamanla alaklı ama sana şunu söyleyeyim çipdemin zamanı tutmaz haberin olsun bunu bende gördüm 10 yıllık müşteriside söylemişti.
Yeter için karşı tarafın o andaki düşüncelerini okumak için git onda çok başaralı
Ben de burda yazılanlara göre göker e gittim beğenmedim.mrb kızlar...o kadar ıkılemde bırakıyorlarki bu fake hesaplarla,insan kötülemelerle veya övmelerle...(ciddi yorum yapanları kastetmiyorum)
en son gökere gideceğim diye karar almıştım.şimdi son 20 sayfayı bi okudum göker patlamış coğunda galiba.haliyle gitmekten vazgeciyorum.internetten ve dısardan o kadar boş fal baktırdım ki artık iyi bir tane bulayım istedğimden bu başlığı okuyorum hep...yeter zaza göker tugba vs bunlara baktrmadım...ama görünen o ki bunların hepsi bazılarında tutmus bazılarında tutmamıs.yine kaldımmmmm
şimdi tugbaya tlf da baktırayımda kurtulayım bari diye düşünüyorum,ne dersiniz ???
tşkler.senelerdir fal baktırırım gecmiş ve özellikle an da coğu başarılı artık biraz o anki ruh halimizden biraz konusmalardan anlıyorlar tabi kendi basarılarıda vardır.oyüzden geçmiş ve an da başarı artık beni doyurmuyor...bu fal zaafı çok kötü bir şey ya.Ben de burda yazılanlara göre göker e gittim beğenmedim.
Cafe laf Andaç ve fincan cafe Nurten hanım a gittim. Geçmiş ve şu an için değerlendirmeleri güzeldi. Fakat gelecekle ilgili söylediği şeyler tutar mı bilmiyorum. Tutarsa tekrar yazıcam.
tşkler.senelerdir fal baktırırım gecmiş ve özellikle an da coğu başarılı artık biraz o anki ruh halimizden biraz konusmalardan anlıyorlar tabi kendi basarılarıda vardır.oyüzden geçmiş ve an da başarı artık beni doyurmuyor...bu fal zaafı çok kötü bir şey ya.
sizin memnun kaldığınız biri var mıtşkler.senelerdir fal baktırırım gecmiş ve özellikle an da coğu başarılı artık biraz o anki ruh halimizden biraz konusmalardan anlıyorlar tabi kendi basarılarıda vardır.oyüzden geçmiş ve an da başarı artık beni doyurmuyor...bu fal zaafı çok kötü bir şey ya.
ben burada ismi konusulan kişilere gitmedim henüz.zaten burayı okumayada yeni başladım.bi ara bakırköyde biyerlere gitmiştim avcılarda gitmiştim ama tutan olmadı hiç...internettede ilkay gür en begendiğim.ama bu aralar ona cok baktırınca sıktı manasızlaştı.ama bence başarılı biri...sizin memnun kaldığınız biri var mı
Falsepeti İlkay gür mü?ben burada ismi konusulan kişilere gitmedim henüz.zaten burayı okumayada yeni başladım.bi ara bakırköyde biyerlere gitmiştim avcılarda gitmiştim ama tutan olmadı hiç...internettede ilkay gür en begendiğim.ama bu aralar ona cok baktırınca sıktı manasızlaştı.ama bence başarılı biri...
Nerde bu heraKızlar şimdi heraya fal baktırdım çok vasat bide su falı 100 yani baktığı fal 20 bile etmez yok enerjin düşük enerji yükseltmesi çalışmalarıda yapıyorum kısmetin kapalı sölediği 3-5 şey dışıbda bişey yok yani onuda soruyosun üstünkörü söylüyo ne bilim kazıklandığımı hissettim resmen acayip kötüydü soğudum resmen faldan yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?