İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende bugün konuştum onunla iyiki söyledin canım yaa baktırcaktım

Facete bakıyo yani bnm amacım kötülemek değilde belki eneejisi tutmamıştır bnle ama kesinlikle 100 liralık bişey yok ortada ama cidden hayalkırıklıpına üğradım diyebilirim hayırlısı artık

herkes kendıne bı sekılde falcı dıyor. 100tl ise cok fazla bi rakam. bırdaha düşmeyelim böyle şeylere. olan bızım paramıza oluyor.

ilkay gür gırmıyor artık galıba ben bakıyorum da hep 5 kişi sırada beklıyo kac gundur

herkes kendıne bı sekılde falcı dıyor. 100tl ise cok fazla bi rakam. bırdaha düşmeyelim böyle şeylere. olan bızım paramıza oluyor.
Evt belki başkalarına iyidir ama gerçekten vasattı 100 lira fal için çok vermezdim o kdr ama basiretim bağlandı demekki ne bilim

kızlar yarın bakırkoyde olcam, laf cafe çiğdem için ne dusunuyorsunuz. gidenler vardı söyledikleri cıktı mı ? gitmeye değer mi ?

Ben Andaç a gittim fena değildi
Çigdem i ben de merak ediyorum
andac ıcın önceden okumustum da çıkmıyor yazanlar çoğunlukta dıye hatırlıyorum. ben çiğdemi denemek istiyorum birde mandal edi nasıldır gidenler söyleyebılır mı dedıklerını yasayanlar oldu mu?

Ben de aslında yeni baktırdım Andaç a geçmiş ve şu anla ilgili iyi analiz yaptı. Gelecek ile ilgili 1 aylık bir süre var ne olur bilmiyorum. Edi yi bilmiyorum.

Andaça bnde baktırmıştım anda iyidir analizleri falan iyidir ama esaa konuyla ilgili verdiği tarih tutmadı enerjisi iyidir ama

İşle alakalı sölediği bazı şeyler çıktı esas konuyla alakalı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…