- 7 Nisan 2013
- 392
- 185
- 323
Bende bugün konuştum onunla iyiki söyledin canım yaa baktırcaktımKızlar şimdi heraya fal baktırdım çok vasat bide su falı 100 yani baktığı fal 20 bile etmez yok enerjin düşük enerji yükseltmesi çalışmalarıda yapıyorum kısmetin kapalı sölediği 3-5 şey dışıbda bişey yok yani onuda soruyosun üstünkörü söylüyo ne bilim kazıklandığımı hissettim resmen acayip kötüydü soğudum resmen faldan yaw
Bir yolun vardaydiFalsepeti İlkay gür mü?
herkes kendıne bı sekılde falcı dıyor. 100tl ise cok fazla bi rakam. bırdaha düşmeyelim böyle şeylere. olan bızım paramıza oluyor.Kızlar şimdi heraya fal baktırdım çok vasat bide su falı 100 yani baktığı fal 20 bile etmez yok enerjin düşük enerji yükseltmesi çalışmalarıda yapıyorum kısmetin kapalı sölediği 3-5 şey dışıbda bişey yok yani onuda soruyosun üstünkörü söylüyo ne bilim kazıklandığımı hissettim resmen acayip kötüydü soğudum resmen faldan yaw
ilkay gür gırmıyor artık galıba ben bakıyorum da hep 5 kişi sırada beklıyo kac gundurben burada ismi konusulan kişilere gitmedim henüz.zaten burayı okumayada yeni başladım.bi ara bakırköyde biyerlere gitmiştim avcılarda gitmiştim ama tutan olmadı hiç...internettede ilkay gür en begendiğim.ama bu aralar ona cok baktırınca sıktı manasızlaştı.ama bence başarılı biri...
Evt belki başkalarına iyidir ama gerçekten vasattı 100 lira fal için çok vermezdim o kdr ama basiretim bağlandı demekki ne bilimherkes kendıne bı sekılde falcı dıyor. 100tl ise cok fazla bi rakam. bırdaha düşmeyelim böyle şeylere. olan bızım paramıza oluyor.
Evet bende kac gundur bakiyorum.face ine baktim orda paylasimlar yapmis hastaymis galiba.ilkay gür gırmıyor artık galıba ben bakıyorum da hep 5 kişi sırada beklıyo kac gundur
ben faceden mesaj attım, cevap verırse buradan yazarım.Evet bende kac gundur bakiyorum.face ine baktim orda paylasimlar yapmis hastaymis galiba.
Ben Andaç a gittim fena değildikızlar yarın bakırkoyde olcam, laf cafe çiğdem için ne dusunuyorsunuz. gidenler vardı söyledikleri cıktı mı ? gitmeye değer mi ?
andac ıcın önceden okumustum da çıkmıyor yazanlar çoğunlukta dıye hatırlıyorum. ben çiğdemi denemek istiyorum birde mandal edi nasıldır gidenler söyleyebılır mı dedıklerını yasayanlar oldu mu?Ben Andaç a gittim fena değildi
Çigdem i ben de merak ediyorum
Ben de aslında yeni baktırdım Andaç a geçmiş ve şu anla ilgili iyi analiz yaptı. Gelecek ile ilgili 1 aylık bir süre var ne olur bilmiyorum. Edi yi bilmiyorum.andac ıcın önceden okumustum da çıkmıyor yazanlar çoğunlukta dıye hatırlıyorum. ben çiğdemi denemek istiyorum birde mandal edi nasıldır gidenler söyleyebılır mı dedıklerını yasayanlar oldu mu?
Sadece tarih mi tutmadıAndaça bnde baktırmıştım anda iyidir analizleri falan iyidir ama esaa konuyla ilgili verdiği tarih tutmadı enerjisi iyidir ama
Kızlar eylem in no sunu yazar mısınız banaPeki sende varmıdır eylemin numarası bi rica etsem
yok canim ben ediye baktiracam da nasil gidecem yolu bilmiyorum[/QUOTE
Gittiniz mi edi ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?