İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlar seda die bir hanım var hiç baktıranınız oldu mu? bahcelievlerde bakıyor vede telefondan bakıyor kahve ve tarot falı?sarısın bir hanım?

Merhabalar,

Ben telefonda fal bakıyorum. İsteyen arkadaşlara bakabilirim. 50 TL kahve falı.

Sevgilerimle,

Odin

Laf cafe çiğdeme gitcekseniz ilk 3 sırayı almaya çalısın performansı daha ıyı ben 3 kez baktırdım anı çok güzel biliyor ve seni olaya göre yönlendiriyor sölediği bir kaç şey çıktı ama zaman var diğerlerine andaçta anı ıyı bildi ama çok iyi hatırlamıyorum ocak subat demıstı değişimler baklım biraz uzun süre veriyor

Handennn bana söyledikleri uzun zaman içinde çktı zamanı olmadan söyledkleri bi anda pat diye oluyo. Hatta bana işten çkacağm zmn için dört beş ay demişti dördüncü beşinci ay gibi çkmştm nerden baksan yedi ay sekiz ay snra oldu yani. Bende bu şeklde çktı zamanları ama sana nasl çkar blmem :/

Belki zamanda sarkma olur, ne kadar geçti ki üzerinden? Bana da birkaç tarih vermişti hepsi geçmediği için patladı demek istemiyorum:)

Kuzum iki gün geçti bana söylediği tarihten. Hoş aynı gün olacak diye birşey yok tabii. Ama baktığı fal tekrar ediyorum beni tatmin etmişti. Bakalım bekleyip görücez gelişme olursa yazarım zaten. Sevgiler.

Canim benim simdi gordum, pozitif dusunce ve olumlamalar topigine gel :) gercekten bana cok sey katti orasi pofu sagolsun :) fallada eskisi gibi isim yok cok sukur arada sirada bildigim cikan isimlerle devam ederim o kadar yeter opuyorumm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…