Ben gitmustimm cikmadii..mandal toprakk varr ona gitt bakurkoyde.yada laf cafe de umaykızlar yarın bakırkoyde olcam, laf cafe çiğdem için ne dusunuyorsunuz. gidenler vardı söyledikleri cıktı mı ? gitmeye değer mi ?
onların dedıklerı cıktı mı ?Ben gitmustimm cikmadii..mandal toprakk varr ona gitt bakurkoyde.yada laf cafe de umay
Bitanem sende yaz benim topige fali birakanlar adi altinda :)Kızlar bu foruma veda ediyorum,fal disi konularla ilgilenecegim..baska forumlarda oabilirim,burda sevdigim arkadaslarla ozelden de haberlesirizVivianLeigh ,@audrey_24,@BlueDaisy ,@Atart ,@MissCherryBlossom,@incesaz3506 ,ve aklima gelmeyenler..istediginiz zaman yazin..opuyorum cokk
yok ben laf cafede umay halil bide andaca gittim,hepsinin andaki analizi super ama umayin verdigi tarihler patladi,halil ve andaca daha zamani varS springwillcome sen ciğdeme gittin mı laf cafe
Evet :)Patlamayan yok galiba :))
andaç bende de patlamıştı hemde çok sık giderdim ona beni iyi tanır yaniAndaça bnde baktırmıştım anda iyidir analizleri falan iyidir ama esaa konuyla ilgili verdiği tarih tutmadı enerjisi iyidir ama
Handennn bana söyledikleri uzun zaman içinde çktı zamanı olmadan söyledkleri bi anda pat diye oluyo. Hatta bana işten çkacağm zmn için dört beş ay demişti dördüncü beşinci ay gibi çkmştm nerden baksan yedi ay sekiz ay snra oldu yani. Bende bu şeklde çktı zamanları ama sana nasl çkar blmem :/Kızlar özellikle eski üyelere sesleniyorum. Yiğiti tanıyorum cok baktirmisligim var çıkan da var. Cikmayan da. Ama cikan daha cok :) Handeye de bi kere baktirmistim. Ya tatli kiz isle ilgili soyledigi şey çıkmıştı. Ama onun dışında biraz geneldi fali. Şu an anlik durum ve kisilik analizi icin hangisi dersiniz kafam karışık.
Belki zamanda sarkma olur, ne kadar geçti ki üzerinden? Bana da birkaç tarih vermişti hepsi geçmediği için patladı demek istemiyorum:)
Canim benim simdi gordum, pozitif dusunce ve olumlamalar topigine gel :) gercekten bana cok sey katti orasiKızlar bu foruma veda ediyorum,fal disi konularla ilgilenecegim..baska forumlarda oabilirim,burda sevdigim arkadaslarla ozelden de haberlesirizVivianLeigh ,@audrey_24,@BlueDaisy ,@Atart ,@MissCherryBlossom,@incesaz3506 ,ve aklima gelmeyenler..istediginiz zaman yazin..opuyorum cokk
Ben onu gelecek için baz almıyorum şu anki düşğnceleri okumak için baktırıyorumGideyim bari ya Yeter'e, dedikleri çıkıyo mu peki sende nasıldı?
Mandal cafede edi yokki. Edi dejavu cefede canım .Edi ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?