İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar Melekler Kahvesinde ki Gülşen tekrardan fal bakmaya başlamış. Soranlar vardı bilginiz olsun
Aa super haber.
Eskiden tek falcım oydu, sonra kayboldu.
Aradım taradım buldum evine gittik bir arkadasla, olmamisti o fallarımız bi...
Cafedeyken muhteşemdi. Hem iş hem aşk birebir yaşıyordum söylediklerini ki bana sadece işte tutturabildi diger falcılar.
2016 acılışını hande ile yapacaktim ama kesin Gülşen'le yaparım

ay su falcıların reklamını yapıp meshur edıyoruz zamanında 20 dk 30 dk fal bakanlar sımdı 10 dk sacmalayıp atıp kapatır oldu hepsını bır bır ıfsa edıcem bu arada aylar sonra bıten ılıskım sonra falcı falcı dolasma mevsımı basladı benım ıcın : her zamankı gıbı acılısı kurtulusla yaptım bursada yasıyordu tasınmıs su an ıstanbulda ama telefonla bakıyor sımdılık cok ıyı baktı eskı sevgılımın arıcagını solemıstı aradı ama barısma demıstı barısmadım kı ıyıkı barısmamısım cocuk yenı bırıyle cıkıo su an ha bırde ılıskı danısmanlıgı ve kocluk egıtımı almıs gorusmedıgımız surede snır krızlerı kıskanclık krızlerınıze cok ıyı gelıyor tek negatıf yanı ulasamaya bılırsınız modu dusukken asla musterı kabul etmıyor bursa Ayse mısafır olarak gıttıgımde baktırdım cok ıyıdı baktı dedıklerıde cıktı arkadaslarım goturdu ama tuhaf bı kadın delı ayse dıolar zaten bursa burak tam bır fıyasko bol reklamla var edılmıs bır ısım sıfır enerjı npozıtıf tablo cızen bır tıp 10 dk bakıp gecıyor sımdılık bu kadar takıpteyız

Arkadaşlar aranızda bilgili adında bi. Falcıya fal baktıran varmı ? Eskiden taksm sıla cafedeymiş şimdi orada çalışmıyomuş .

siteyi özellikle de bu bölümü takip ediyordum bir süredir ama yeni üye oldum :) burdan aldigim tavsiye doğrultusunda aralık ortasında yetere baktirdim karşı taraf için analizleri evet çok iyiydi okun ağzından birebir duyduğum cümleleri söyledi verdigi tarih henüz gelmedi ama söylediğine göre benimle görüşmek isteyecekti ordan da barisicaktik ama kısa bi süre önce konuştuğumuzda bana barışmayı düşünmediğini tamamen bittiğini söyledi eski sevgilim sanırım bu durumda yeteri de patlamış sayabiliriz çok tatlı bir kadındı oysa çıksın isterdim

Canım üzüldüm insan umut ediyor tabi hayırlısı böyleymiş de , belki ilerde daha iyi bir insan çıkar. Prki başka falcılar da dedi mi yeter gibi?

Kızlar şoktayım .. 10 gün önce Andaç a gittim.. Bana şubat ayında esmer uzun boylu renkli gözlü xx isminde biri ile tanışıcaksın dedi. Bende içimden he he evet xx falan diyorum bugün soyadında Xx geçen ve tarif ettiği gb biri ile tanıştım şok oldum. Aslında geçmişe yönelik bir şey için gitmiştim umarım o da dediği gb olur vakti var biraz daha.

Bende yeni üyeyim. Fakat çok falcı gezdim. Bugün fincan cafedeki Şenay hanıma gittim söylediği şeyler tutarlılık. Geçmişte gayet iyiydi. Gelecek için zaman var. Cafe laf canan hanım, dejavu edi, cafe mandal toprak, cafe 46 elif, cafe emel güley,çingene cafe serdar bunların hepsine gittim. Pişman olduğum serdar bey ve güley hanım salladılar resmen. Cafe fincan Nuray hanımı denemek istiyorum. Sizce iyi mi hala

Cafe fincan da Nurten hanım olabilir mi dediğiniz kişi Nuray değilde . ben yakın bir Zamanda gittim mevcut Zaman ve geçmişle ilgili güzel analiz yaptı. Hemen kartları açar açmaz sen şöyle bir olay yaşamışsın diye anlatmaya başladı şaşırdım açıkçası. Geleceğe dönük bence olma ihtimalı düşük bir yorum yaptı ama ne olur bilmiyorum 1 ay var onun için.

aaa gercektenmi?bana da herkes yaza dogru biriyle tanisacaksin diyor andac da dahil insALLAH olur :)

Evet olabilir. Memnun kaldınız mı? Ben bugün Şenay hanıma gittim güzel yorumladı anı ve geçmişi ama geleceği bilmiyorum, gidipte geleceğe dair söylediği çıkan vr mı? Umutlanmak istemiyorum bi yandan

Bu arada hiç kimseye serdar beyi güley hanımı elif hanımı önermiyorum. Paranıza yazık olur. Serdar bey 150tl aldı benden su falı için basiretim bağlandı sanki çok kızgınım kendime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…