Sen baktırdın mı canım? İyi mi?kızlar Melekler Kahvesinde ki Gülşen tekrardan fal bakmaya başlamış. Soranlar vardı bilginiz olsun
Sen baktırdın mı canım? İyi mi?
Sağol canım bi ara belki giderim. yeri nerde peki tam olarakDene derim. Rahatsızdı bakamıyordu. yenıden başlamış. Eylem ve yiğit gibi 10 dk bakmıyor en azından. Eskiden ıyı bakardı suan denemeye vaktim olmadı.
Kendı evınde telefonla bakıyor cnm.Sağol canım bi ara belki giderim. yeri nerde peki tam olarak
He anladım canım o zaman sana sorarım eğer baktırırsam , sağolKendı evınde telefonla bakıyor cnm.
Aa super haber.kızlar Melekler Kahvesinde ki Gülşen tekrardan fal bakmaya başlamış. Soranlar vardı bilginiz olsun
Yaa cafeye döndü sanmıştım...Kendı evınde telefonla bakıyor cnm.
Canım üzüldüm insan umut ediyor tabisiteyi özellikle de bu bölümü takip ediyordum bir süredir ama yeni üye oldum :) burdan aldigim tavsiye doğrultusunda aralık ortasında yetere baktirdim karşı taraf için analizleri evet çok iyiydi okun ağzından birebir duyduğum cümleleri söyledi verdigi tarih henüz gelmedi ama söylediğine göre benimle görüşmek isteyecekti ordan da barisicaktik ama kısa bi süre önce konuştuğumuzda bana barışmayı düşünmediğini tamamen bittiğini söyledi eski sevgilim sanırım bu durumda yeteri de patlamış sayabilirizçok tatlı bir kadındı oysa çıksın isterdim
Cafe fincan da Nurten hanım olabilir mi dediğiniz kişi Nuray değilde . ben yakın bir Zamanda gittim mevcut Zaman ve geçmişle ilgili güzel analiz yaptı. Hemen kartları açar açmaz sen şöyle bir olay yaşamışsın diye anlatmaya başladı şaşırdım açıkçası. Geleceğe dönük bence olma ihtimalı düşük bir yorum yaptı ama ne olur bilmiyorum 1 ay var onun için.Bende yeni üyeyim. Fakat çok falcı gezdim. Bugün fincan cafedeki Şenay hanıma gittim söylediği şeyler tutarlılık. Geçmişte gayet iyiydi. Gelecek için zaman var. Cafe laf canan hanım, dejavu edi, cafe mandal toprak, cafe 46 elif, cafe emel güley,çingene cafe serdar bunların hepsine gittim. Pişman olduğum serdar bey ve güley hanım salladılar resmen. Cafe fincan Nuray hanımı denemek istiyorum. Sizce iyi mi hala
aaa gercektenmi?bana da herkes yaza dogru biriyle tanisacaksin diyor andac da dahil insALLAH olur :)Kızlar şoktayım .. 10 gün önce Andaç a gittim.. Bana şubat ayında esmer uzun boylu renkli gözlü xx isminde biri ile tanışıcaksın dedi. Bende içimden he he evet xx falan diyorum bugün soyadında Xx geçen ve tarif ettiği gb biri ile tanıştım şok oldum. Aslında geçmişe yönelik bir şey için gitmiştim umarım o da dediği gb olur vakti var biraz daha.
İnşallah Canımaaa gercektenmi?bana da herkes yaza dogru biriyle tanisacaksin diyor andac da dahil insALLAH olur :)
Cafe fincan da Nurten hanım olabilir mi dediğiniz kişi Nuray değilde . ben yakın bir Zamanda gittim mevcut Zaman ve geçmişle ilgili güzel analiz yaptı. Hemen kartları açar açmaz sen şöyle bir olay yaşamışsın diye anlatmaya başladı şaşırdım açıkçası. Geleceğe dönük bence olma ihtimalı düşük bir yorum yaptı ama ne olur bilmiyorum 1 ay var onun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?