İstanbul'da Fal - Falcılar

Nurten hanım dan ben memnun kaldım
Deneyebilirsiniz
Ama dediğim gibi baktırdığım asıl konu ile ilgili 1 ay içinde gerçekleşeceğine dair bir yorum yapmıştı onunla ilgili beklemedeyim

Tarihler patlıyo zaten bendede patladı eylem ve yiğit tarihlere takılıp beklentiyi yükseltmemek lzm

Hım teşekkürler. Şenay hanım güzel yorumladı ama. geleceğe dair söylediklerinden emin değilim çünkü bi çok falcı farklı söyledi 4 falcı dönecek dedi 3 falcı da dönmeyecek dedi kafam karıştı

Ç
Bu arada hiç kimseye serdar beyi güley hanımı elif hanımı önermiyorum. Paranıza yazık olur. Serdar bey 150tl aldı benden su falı için basiretim bağlandı sanki çok kızgınım kendime..

Ben de senin gibi çok falcıya gittim ayrılınca. Aslında yapmamak lazım insanın kafasını çok karıştırıyor. Hele bir de dönücek deyip seni beklenti içine sokmakarı daha berbat bir durum. Ayrılık sürecini atlatmanı daha da zor ve uzun hale getiriyor. Biraz kendine Zaman ayır kafanı toparla başka şeylerle ilgilen karşı tarafı da biraz kendi haline bırak. Baktın hala aklında 1 kez ara şansını dene.

Aslında denedim olumsuz cvb aldım. Bunu falcılara söylüyorum sinirli şuan zamana bırak diyorlar. Ama çocuk kesin bi dille beni reddediyor fakat falcılar hala sen aklındasın gelecek falan diyor. Artık dışarı çıkarken yanıma az para alıyorum çünkü falcıya gidesim geliyo kendimi baya kaptırdım. Kurtulmaya çalışcam bende. İnsan bi umut besliyor içinde kim ne derse ona inanıyor ben döneceğini sanmıyorum ama bekliyorum işte. Aslında umudu kesmiştim son iki falcı dönecek diyince yine umutlandım çoğu falcılar söylediği tarih çoktan patladı. En son Şenay ve toprak A gittim onlar zamana bırak dönecdk dedi ama kesin bi şekilde seni istemiyorum diyince bilmiyorum kafam bir milyon. Ama herşeyin ilacı zaman

mandal cafe toprakmi?

Merhaba Arkadaşlar. Cafe 46 adımı kullanarak başka insanlara fal baktırıyor. uzun bir süredir fal bakmadığım için adımı kullanan mekanlar var. Fal bakmaya tekrar başladım bilginize.

Toprak hangi toprak ?

Anlamadım pembe tablicu ne oluyor? Zaten çok sevdim toprak ı çok ii yardımcı oldu bana
Bazı falcılar olmuyacak birşeyede olucak diyip uzak bir tarih verip devamlı olarak senin ona gitmeni sağlar. Toprak öyle değil olmuyacak birşey görürsede olmaz diyor. Olmaz dedikleride hakikaten olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…