- 2 Ocak 2016
- 49
- 19
- 88
- 40
Nurten hanım dan ben memnun kaldımEvet olabilir. Memnun kaldınız mı? Ben bugün Şenay hanıma gittim güzel yorumladı anı ve geçmişi ama geleceği bilmiyorum, gidipte geleceğe dair söylediği çıkan vr mı? Umutlanmak istemiyorum bi yandan
yokmu cikan fal haberiiii
eylemin is ve askla ilgili dedikleri bende de patlamistiÇıkmayan vareylem ıle yıgıtın verdıgı tarıhler patladı
Hım teşekkürler. Şenay hanım güzel yorumladı ama. geleceğe dair söylediklerinden emin değilim çünkü bi çok falcı farklı söyledi 4 falcı dönecek dedi 3 falcı da dönmeyecek dedi kafam karıştıCafe fincan da Nurten hanım olabilir mi dediğiniz kişi Nuray değilde . ben yakın bir Zamanda gittim mevcut Zaman ve geçmişle ilgili güzel analiz yaptı. Hemen kartları açar açmaz sen şöyle bir olay yaşamışsın diye anlatmaya başladı şaşırdım açıkçası. Geleceğe dönük bence olma ihtimalı düşük bir yorum yaptı ama ne olur bilmiyorum 1 ay var onun için.
Bu arada hiç kimseye serdar beyi güley hanımı elif hanımı önermiyorum. Paranıza yazık olur. Serdar bey 150tl aldı benden su falı için basiretim bağlandı sanki çok kızgınım kendime..
Hım teşekkürler. Şenay hanım güzel yorumladı ama. geleceğe dair söylediklerinden emin değilim çünkü bi çok falcı farklı söyledi 4 falcı dönecek dedi 3 falcı da dönmeyecek dedi kafam karıştı
Aslında denedim olumsuz cvb aldım. Bunu falcılara söylüyorum sinirli şuan zamana bırak diyorlar. Ama çocuk kesin bi dille beni reddediyor fakat falcılar hala sen aklındasın gelecek falan diyor. Artık dışarı çıkarken yanıma az para alıyorum çünkü falcıya gidesim geliyo kendimi baya kaptırdım. Kurtulmaya çalışcam bende. İnsan bi umut besliyor içinde kim ne derse ona inanıyor ben döneceğini sanmıyorum ama bekliyorum işte. Aslında umudu kesmiştim son iki falcı dönecek diyince yine umutlandım çoğu falcılar söylediği tarih çoktan patladı. En son Şenay ve toprak A gittim onlar zamana bırak dönecdk dedi ama kesin bi şekilde seni istemiyorum diyince bilmiyorum kafam bir milyon. Ama herşeyin ilacı zamanÇ
Ben de senin gibi çok falcıya gittim ayrılınca. Aslında yapmamak lazım insanın kafasını çok karıştırıyor. Hele bir de dönücek deyip seni beklenti içine sokmakarı daha berbat bir durum. Ayrılık sürecini atlatmanı daha da zor ve uzun hale getiriyor. Biraz kendine Zaman ayır kafanı toparla başka şeylerle ilgilen karşı tarafı da biraz kendi haline bırak. Baktın hala aklında 1 kez ara şansını dene.
mandal cafe toprakmi?Aslında denedim olumsuz cvb aldım. Bunu falcılara söylüyorum sinirli şuan zamana bırak diyorlar. Ama çocuk kesin bi dille beni reddediyor fakat falcılar hala sen aklındasın gelecek falan diyor. Artık dışarı çıkarken yanıma az para alıyorum çünkü falcıya gidesim geliyo kendimi baya kaptırdım. Kurtulmaya çalışcam bende. İnsan bi umut besliyor içinde kim ne derse ona inanıyor ben döneceğini sanmıyorum ama bekliyorum işte. Aslında umudu kesmiştim son iki falcı dönecek diyince yine umutlandım çoğu falcılar söylediği tarih çoktan patladı. En son Şenay ve toprak A gittim onlar zamana bırak dönecdk dedi ama kesin bi şekilde seni istemiyorum diyince bilmiyorum kafam bir milyon. Ama herşeyin ilacı zaman
Evet mandal toprakmandal cafe toprakmi?
Toprak hangi toprak ?Aslında denedim olumsuz cvb aldım. Bunu falcılara söylüyorum sinirli şuan zamana bırak diyorlar. Ama çocuk kesin bi dille beni reddediyor fakat falcılar hala sen aklındasın gelecek falan diyor. Artık dışarı çıkarken yanıma az para alıyorum çünkü falcıya gidesim geliyo kendimi baya kaptırdım. Kurtulmaya çalışcam bende. İnsan bi umut besliyor içinde kim ne derse ona inanıyor ben döneceğini sanmıyorum ama bekliyorum işte. Aslında umudu kesmiştim son iki falcı dönecek diyince yine umutlandım çoğu falcılar söylediği tarih çoktan patladı. En son Şenay ve toprak A gittim onlar zamana bırak dönecdk dedi ama kesin bi şekilde seni istemiyorum diyince bilmiyorum kafam bir milyon. Ama herşeyin ilacı zaman
Cevap burdaymis okumadan atlamisim. Mandal pembe tablicu değildir söyleyeyim sana. Olumsuz görürse söyler çekinmez.Evet mandal toprak
Anlamadım pembe tablicu ne oluyor? Zaten çok sevdim toprak ı çok ii yardımcı oldu banaCevap burdaymis okumadan atlamisim. Mandal pembe tablicu değildir söyleyeyim sana. Olumsuz görürse söyler çekinmez.
Bazı falcılar olmuyacak birşeyede olucak diyip uzak bir tarih verip devamlı olarak senin ona gitmeni sağlar. Toprak öyle değil olmuyacak birşey görürsede olmaz diyor. Olmaz dedikleride hakikaten olmuyorAnlamadım pembe tablicu ne oluyor? Zaten çok sevdim toprak ı çok ii yardımcı oldu bana
Muhim bir konumu canımKizlar eylemin ozel hayatimla alakali dedigi bi sey daha oldu
onemli bisimi??? keske banada ciksaydiKizlar eylemin ozel hayatimla alakali dedigi bi sey daha oldu
Ay ne güzel sevindim adına darısı başımıza inşKizlar eylemin ozel hayatimla alakali dedigi bi sey daha oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?