Eylem nerde bakıyor?Kizlar eylemin ozel hayatimla alakali dedigi bi sey daha oldu
deniycem kısa zamanda :) sırf mrkımdan...
Hangi ezgi bu düşüncesine girip ruhuyla konusan vardı:)Selam
Selam, denedin mi Ezgi'yi? Başka bi başlıkta da aynı hatundan bahsetmişler de merak ettim yorumunu gittiysen eğer.
Canım bazen kendini geri çekmen gerekiyor ki karşıdaki seni özlesinAslında denedim olumsuz cvb aldım. Bunu falcılara söylüyorum sinirli şuan zamana bırak diyorlar. Ama çocuk kesin bi dille beni reddediyor fakat falcılar hala sen aklındasın gelecek falan diyor. Artık dışarı çıkarken yanıma az para alıyorum çünkü falcıya gidesim geliyo kendimi baya kaptırdım. Kurtulmaya çalışcam bende. İnsan bi umut besliyor içinde kim ne derse ona inanıyor ben döneceğini sanmıyorum ama bekliyorum işte. Aslında umudu kesmiştim son iki falcı dönecek diyince yine umutlandım çoğu falcılar söylediği tarih çoktan patladı. En son Şenay ve toprak A gittim onlar zamana bırak dönecdk dedi ama kesin bi şekilde seni istemiyorum diyince bilmiyorum kafam bir milyon. Ama herşeyin ilacı zaman
Aslında baya geri çektim iki aydır birbirimizi görmüyoruz hiç konuşmuyoruz toplasam iki msj attım bu dönemde bana uzak dur yolum farklı dedi. Ama bu falcılar seni seviyo. Diyor kafam bi dünya geri duruyorum ama zoruma gidiyor başlamadan bitmesi. Bide sevgilim var dedi ama yokmuş kabullenmiştim aslında olmayacağını falcılar çok güzel ilişkin olucak seni sevecek kıskanacak falan diyince bide yüz yüze geleceksiniz sana sorular sorucak dediler hep. Ama dönme tarihi her falcıda farklı çıktı. Çok mu taktım bilmiyorum ama üzgünüm napsam iyi gelmiyoCanım bazen kendini geri çekmen gerekiyor ki karşıdaki seni özlesinüstüne gittikçe geri tepebilir. Biraz rahat bırak bakalım ne olacak, farklı şeylerle ilgilenmeye çalış
Yok takmak değil canım zaten bu topicte herkes aynı durumdaAslında baya geri çektim iki aydır birbirimizi görmüyoruz hiç konuşmuyoruz toplasam iki msj attım bu dönemde bana uzak dur yolum farklı dedi. Ama bu falcılar seni seviyo. Diyor kafam bi dünya geri duruyorum ama zoruma gidiyor başlamadan bitmesi. Bide sevgilim var dedi ama yokmuş kabullenmiştim aslında olmayacağını falcılar çok güzel ilişkin olucak seni sevecek kıskanacak falan diyince bide yüz yüze geleceksiniz sana sorular sorucak dediler hep. Ama dönme tarihi her falcıda farklı çıktı. Çok mu taktım bilmiyorum ama üzgünüm napsam iyi gelmiyo
Hangi ezgi bu düşüncesine girip ruhuyla konusan vardı:)
Çingene cafe serdar, emel cafe berbattı fal ama güley bide 46 elif hanım bunlar olumsuz söledi. Edi toprak canan neşe dönecek dedi.Yok takmak değil canım zaten bu topicte herkes aynı durumdamerak etme ve kendini kötü hissetme. İki aydır kendini çektin sonra yazdın anladığım kadarıyla ve o da seni reddetti mi? Peki iş vs konusu mu acaba? O yüzden çekmiş olabilir. Bir de olumsuz konuşan falcılar kimler?
Anladım. Toprak bey güzel yorumladı zaten.Bazı falcılar olmuyacak birşeyede olucak diyip uzak bir tarih verip devamlı olarak senin ona gitmeni sağlar. Toprak öyle değil olmuyacak birşey görürsede olmaz diyor. Olmaz dedikleride hakikaten olmuyor
Hımm dediklerine gitmedim ama şöyle bişi var kendi sesini de dinle birazda falcılar terapi gibi oluyo bir nevi ama onlsr ne derse desin kendi kalbinden geçen doğru oluyor. Toprak kötü bir falcı değil diye de duydum olumsuza olumsuz diyomuş harbi.Çingene cafe serdar, emel cafe berbattı fal ama güley bide 46 elif hanım bunlar olumsuz söledi. Edi toprak canan neşe dönecek dedi.
Evet snra ne zaman geleyim dedim toprak bey e cvb alınca dedi cvbıda geç alırsın. Dedi. Hislerim böle yarım kalmaz diyor ama bu kadar net bi şekilde beni ittiyse bitmiştir derim. Ben umut etmeyi bıraktım bide falı bıraksam ii olur. Canımı sıkıyor belirsizliklerHımm dediklerine gitmedim ama şöyle bişi var kendi sesini de dinle birazda falcılar terapi gibi oluyo bir nevi ama onlsr ne derse desin kendi kalbinden geçen doğru oluyor. Toprak kötü bir falcı değil diye de duydum olumsuza olumsuz diyomuş harbi.
Valla umut etmek dediğin gibi insanı yıpratıyor yapabilirsen ne büyük başarı olur valla da ben yapamıyorum meselaEvet snra ne zaman geleyim dedim toprak bey e cvb alınca dedi cvbıda geç alırsın. Dedi. Hislerim böle yarım kalmaz diyor ama bu kadar net bi şekilde beni ittiyse bitmiştir derim. Ben umut etmeyi bıraktım bide falı bıraksam ii olur. Canımı sıkıyor belirsizlikler
Sizin neyiniz vardıValla umut etmek dediğin gibi insanı yıpratıyor yapabilirsen ne büyük başarı olur valla da ben yapamıyorum mesela
Özelden yazim istersenSizin neyiniz vardı
Evet 3 kez gittim farklı bir deneyimdi beğenen arkadaşlrım oldu baya ama o anki düşüncelerini sölüyor ne yapcak falan ama gelecege yonelık bir fal değil karşında o varmış gibi cevap veriyor canım ama bi daha gitmedim iyi gelmişti o andaEvet o, bakınırken gördüm de sorayım dedim. Gitmiş miydin sen?
Evet 3 kez gittim farklı bir deneyimdi beğenen arkadaşlrım oldu baya ama o anki düşüncelerini sölüyor ne yapcak falan ama gelecege yonelık bir fal değil karşında o varmış gibi cevap veriyor canım ama bi daha gitmedim iyi gelmişti o anda
Yok yeter gibi değil yeter yarota bakıyor bu gözünü kapatıyor ruhuna gitiyor bide yeter gelecekte ne olacagını da söylıyor ama yeter daha doyurucu ona göre yanı bişi bakmadan gözlerini lptarak anlatması şaşırtıyorgeleceğe yönelik değilse çok da gerek yok desene. Yeter'in tarzı gibi biraz sanırım düşüncelerini söyleme falan dedin ya. Hoş Yeter herkese benzer yorumlar mı yapıyor çok merak ediyorum:)
Ya ben arkadaşımı bugün falcıya götürcem bakırköyde nereleri önerirsinizYok yeter gibi değil yeter yarota bakıyor bu gözünü kapatıyor ruhuna gitiyor bide yeter gelecekte ne olacagını da söylıyor ama yeter daha doyurucu ona göre yanı bişi bakmadan gözlerini lptarak anlatması şaşırtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?