Yardımcı olursanız sevinirimYa ben arkadaşımı bugün falcıya götürcem bakırköyde nereleri önerirsiniz
çiğdem'den randevu alabileceğinizi zannetmiyorum, bugün doludur. andaç da yoğun olabilir. mandal toprak'a baktırdığımda haftasonuydu ve boştu onu deneyebilirsiniz fakat pek beğenmemiştim. cafeler yan yana, denemekte fayda var, enerjiniz tutup size döktürebilirCafe laf çiğdem, andaç cafe mandal ada toprak murat hangisini önerirsiniz lütfen yardımcı olun
Toprak bey e geldik bakalım. Diğer yerler baya doluydu.çiğdem'den randevu alabileceğinizi zannetmiyorum, bugün doludur. andaç da yoğun olabilir. mandal toprak'a baktırdığımda haftasonuydu ve boştu onu deneyebilirsiniz fakat pek beğenmemiştim. cafeler yan yana, denemekte fayda var, enerjiniz tutup size döktürebilir
Cafe laf çiğdem, andaç cafe mandal ada toprak murat hangisini önerirsiniz lütfen yardımcı olun
Ben çiğdemi andaça göre daha beğendimlaf cafe çiğdem'in bir arkadaşımdan çok metini duydum ama ben baktırmadım henüz. çiğdem ya da andaç'ı deneyin derim.
yok canım kısmet olmadı gitmek :)Selam
Selam, denedin mi Ezgi'yi? Başka bi başlıkta da aynı hatundan bahsetmişler de merak ettim yorumunu gittiysen eğer.
Teşekkür ederim. Kafam çorba oldu artık. En iyisi bi süre gitmemeklaf cafe çiğdem'in bir arkadaşımdan çok metini duydum ama ben baktırmadım henüz. çiğdem ya da andaç'ı deneyin derim.
Kizlar eylemin ozel hayatimla alakali dedigi bi sey daha oldu
Eylem in yeri nerdeCanım çok sevindim senin adına
Bana da Eylemin dediği şeyler oldu esas konuyla ilgili hem de
Yaptığını sanmıyorum.mandal cafe bakırköydebu toprak telefonla bakım yapıyor mu biliyor musunuz? veya baktıgı cafenin adını birinizden rica etsem de yazsanız?
Eylem in yeri nerde
Ben çiğdemi andaça göre daha beğendim
Bende yok olan bana da versin çok iyi biri normal muhabbeti bile çok güzel herkese tavsiye ederim. Bakırköy mandal cafe internetten cafenin numarasını bulun ordan ulaşın istersenizaaa super telefonu varsa verebilir misin? ya da yerini soyleyebilir misin?Nefs
Çok gzl ya maşallah umutlarım tavan yaptı sayenizde kızlar:)Canım çok sevindim senin adına
Bana da Eylemin dediği şeyler oldu esas konuyla ilgili hem de
Eylem mi telde bakıyorCanım telefon da bakıyor.
Ne kdra bakıyorEylem mi telde bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?