Eylem in yeri nerde
Eylem super yaaaCanım çok sevindim senin adına
Bana da Eylemin dediği şeyler oldu esas konuyla ilgili hem de
Nasıl ulaşırımEylem super yaaaarada zamanlari sarksa da bence olaylarin gidishatini en iyi bilen falci
Tarotla muEvettt canım telde bakıyor.
50 tl
Nasıl ulaşırım
ben sana msjla numarasını atıyım sen ona msj at canım :))Nasıl ulaşırım
Eyleme baktiracaklarr lütfen fikirlerinizi dusuncelerinizi buraya da yazın.[/QUOTE tamam yazarım:)
:)tamam konuştum çok yoğunum dedi kısmet yarına :)Yaaa sen çok tatlisin telefon ederek ulaşabilirsin
Yanii kart açıyor ama tarot mu katina mı bilmiyorum.
Ulaştım yarın bakıcak ilk kez baktırcam bilmiyordum :)önerebileceğiniz biri var mı eylem dışındaYaaa sen çok tatlisin telefon ederek ulaşabilirsin
Yanii kart açıyor ama tarot mu katina mı bilmiyorum.
Ulaştım yarın bakıcak ilk kez baktırcam bilmiyordum :)önerebileceğiniz biri var mı eylem dışında
Tamam teşekkür ederim yarını beklicem eylem in söledikleri olur mu genelde tutarlı mıİstanbul falcilarini bilmiyorum canim.
Telde Didem vardı o yokk artık kayboldu maalesef o da çok iyiydi.
Başka kimse yok benim bildiğim
Cnm senin zamnlar ne kdr sarktı 1 aymı 1 haftamıEylem super yaaaarada zamanlari sarksa da bence olaylarin gidishatini en iyi bilen falci
ya 2 3 harfta sarkabılıyo ama olayların gidişhatını kadın dogru bılıyo genelde. o yuzden zamanlara cok takılmıyorum bızım bıle gunluk kararlarımız değişiyor yanı :) boş bi falcı değil o bence. bıde enrjı meselesi benm enerjım cok tuttu kadınla :)Cnm senin zamnlar ne kdr sarktı 1 aymı 1 haftamı
Tamam teşekkür ederim yarını beklicem eylem in söledikleri olur mu genelde tutarlı mı
Tamam bende deneyeyim bakalım umarım tutar enerjimizCanım ben bakarken bile beğendim.
Ama ben dediğini yaşadığım için yazdım.
An da genelde herkes kendince iyidir.
ya 2 3 harfta sarkabılıyo ama olayların gidişhatını kadın dogru bılıyo genelde. o yuzden zamanlara cok takılmıyorum bızım bıle gunluk kararlarımız değişiyor yanı :) boş bi falcı değil o bence. bıde enrjı meselesi benm enerjım cok tuttu kadınla :)
inşallah digerlerıde çıkaaarCanım sen ben pofu ve birkaç arkadaş hepimiz aynı zamanda baktırmıştık Eyleme.
Onlara hemen pat pat çıkmıştı.
Ayyy çok şükür bize de çıktı.
İnşallah herkese olumlularrr çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?