İstanbul'da Fal - Falcılar

Bide samimi geliyo bana konuşunca rahatlıyorum evt olumsuzuda söylüyo buda gzl bi artısı sırf sohbet için bile konuşulabilir pozitif biri allah herkesin gönlüne göre versin:))

Mi cafedeki Hande'nin dediği 2 olay daha çıktı.
(biri olumlu biri olumsuzdu bunların.)

Sürüncemede kalan bir olay var, bana olmayacakmış gibi geliyor, Hande ısrarla olcak diyor... bu hala olmadı

Walla bu fal olayı akla Zarar Bi iş kızlar
Son aylarda o kadar çok baktırdım ki inanın devrelerim yandı...
Bugün son olarak Tuğba ya baktırıp bırakmaya karar verdim...gelin görün ki Bi önceki falda olumlu konuştuğu şey için bu defa tam tersi konuştu...Eee ne oldu şimdi Bi ayda falcımın mı Adamın mı fikri değişti :)))
Bu arada asmin zazayıda deneyeyim bari dedim madem falı bırakıyorum aklımda kalmasın :)))
Kendisini çok beğendim...analizleri anlattıkları çok tutarlıydı...
Tuğba'dan ne kadar içim soğuduysa zazayıda o kadar sevdim :)))
Bu durumda Tuğba yeter patlar...
Göker Zaza sonuca daha yakın....
Umarım aldığım kararların arkasında dururum...zaten şöylede Bi durum var fal baktırdığımız konuyla ilgili ne hissediyosak onu yaşıyoruz...inatla olacak diyorlar inanmıyoruz ya biz ve olmuyo..çünkü kalp yanılmaz...o yüzden en iyisi herşeyi zamana bırakıp sabırlı olmak...

eylem bana aralik basinda calisman var demisti yani ilk calisman aralik basi olacak demisti ama ben ilk isimi dun yaptim dun calistim ocagin 9u,yani tarihlere takilmayin sarkmalar ola bilir
Canım sen ev işini naptin.
Buldun mu arkadaş veya ev.

sen ne zaman baktirmistin canim?kahvemi baktirmisdin tarotmu??
ben 2015 te 3 kere baktırdım
birini yazin demişti birini de ekim ayında

ben kahveyi tercih ediyorum
tarotta hem tek bi konuya odaklaniliyo
hem de soru soraraken ister istemez yönlendirme yapilabilinecegini düşünüyorum
tercih meselesi tabi

Canım sen ben pofu ve birkaç arkadaş hepimiz aynı zamanda baktırmıştık Eyleme.
Onlara hemen pat pat çıkmıştı.
Ayyy çok şükür bize de çıktı.
İnşallah herkese olumlularrr çıkar
kızzzz bileydim çıktı demezdim hee

bana da dediği 2 şey daha oldu ama artık demeye korkuyorum hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…