umarım bende memnun kalırım. Çok sıkıldım artık belirsizliktenBnde eylemi beğeniyorum keyifli bi insan enerjimizde gzl ama bnm zamn uzuyo sanırım hiç kendiyle çelişmedi mabtıklı şeyler söyledi hayırlısı bakalım
Gaybı yanlızca Allah bilir ,,insanları sömüren sahte karakterlere fırsat vermeyin saygılarkızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Gaybı yanlızca Allah bilir ,,insanları sömüren sahte karakterlere fırsat vermeyin saygılar
Amin herkes için hayırlısı olsunBide samimi geliyo bana konuşunca rahatlıyorum evt olumsuzuda söylüyo buda gzl bi artısı sırf sohbet için bile konuşulabilir pozitif biri allah herkesin gönlüne göre versin:))
Umarım olur. Zamana bırakMi cafedeki Hande'nin dediği 2 olay daha çıktı.
(biri olumlu biri olumsuzdu bunların.)
Sürüncemede kalan bir olay var, bana olmayacakmış gibi geliyor, Hande ısrarla olcak diyor... bu hala olmadı
bende salı gunu için randevu aldım ondan hadi bakalım :)Mi cafedeki Hande'nin dediği 2 olay daha çıktı.
Sürüncemede kalan bir olay var, bana olmayacakmış gibi geliyor, Hande ısrarla olcak diyor... bu hala olmadı
Yorumunu yazzbende salı gunu için randevu aldım ondan hadi bakalım :)
bakktırır baktırmaz yazarımm :)) sen baktırmıs mıydın bu arada handeye ?Yorumunu yazz
ZAMAN VERDI HEPSI BAKALIM.onların dedıklerı cıktı mı ?
sen ne zaman baktirmistin canim?kahvemi baktirmisdin tarotmu??Mi cafedeki Hande'nin dediği 2 olay daha çıktı.
Canım sen ev işini naptin.eylem bana aralik basinda calisman var demisti yani ilk calisman aralik basi olacak demisti ama ben ilk isimi dun yaptim dun calistim ocagin 9u,yani tarihlere takilmayin sarkmalar ola bilir
ben 2015 te 3 kere baktırdımsen ne zaman baktirmistin canim?kahvemi baktirmisdin tarotmu??
Canım sen ben pofu ve birkaç arkadaş hepimiz aynı zamanda baktırmıştık Eyleme.
Onlara hemen pat pat çıkmıştı.
Ayyy çok şükür bize de çıktı.
İnşallah herkese olumlularrr çıkar
Eylem hanım tarotu uzun mu bakıyorkızzzz bileydim çıktı demezdim hee
bana da dediği 2 şey daha oldu ama artık demeye korkuyorum hahahaha
hayır kısa bakıyor..hızlı konuşuyo..ama istediğin kadar soru sorabiliyorsunEylem hanım tarotu uzun mu bakıyor
Ne kadar sürede dönüş yapıyorhayır kısa bakıyor..hızlı konuşuyo..ama istediğin kadar soru sorabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?