valla canım bazen hemenNe kadar sürede dönüş yapıyor
Tamam teşekkür ederim Baktırcam artık bende merak ediyorum herkes memnun gibi bakalım hayırlısıvalla canım bazen hemen
bazen bi günü falan buluyor yani bu konuda net bişey diyemem
Dediği şeylerden önemli olanları yaşadın mı?Bugün çiğdeme baktırdım anı ıyı bildi daha önce 2 ay önce baktırmıstım sölediği şeylerden Yaşadığım şeyler oldu bakalım bu dediklerinden neleri yaşıcam
Canım genellıkle fala bir konu agırlıklı gidioruz ne olacakla ilgili dediği gibi olmuştu ondan beğenmiştim.Dediği şeylerden önemli olanları yaşadın mı?
Ha anladım tamam canım sağolCanım genellıkle fala bir konu agırlıklı gidioruz ne olacakla ilgili dediği gibi olmuştu ondan beğenmiştim.
Bende aradım sanırım dışarıda duymuyor merak etme kesinlikle dönüş yapar.Eylem hanım bana dönüş yapmıyor para yatırdım ama arıyorum açmıyor
Tedirgin oldum msjda attım cvb vermeyince aha gitti param dedim :)Bende aradım sanırım dışarıda duymuyor merak etme kesinlikle dönüş yapar.
Siz ilk kez mi baktırcaksınızTedirgin oldum msjda attım cvb vermeyince aha gitti param dedim :)
Msj attım şimdi teli kapalı. Siz memnun kaldınız mıYok döner o tarz biri değildir bn 3 kere baktırdım illaji döndü msj atın isterseniz
Ben sabırsızım biraz ilk kez baktırcam merak ediyorum hayırlısı :)Evt enerjisi güzeldir beklemedeyim bilmiyorum :)
Öyle yapıcam :)Beğenirsiniz diye düşünüyorum baktırdıktan sonra düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim:)
Eylem hanım bana dönüş yapmıyor para yatırdım ama arıyorum açmıyor
Şimdi konuştum :) ilk kez baktırdığım için telaş yaptım dışarda olduğu için dönememiş. Sağolsun döndü şimdi. Baktıktan sonra yazarım bakalım hayırlısı herşeyin umarım güzel olurCanım için rahat olsun mutlaka döner.
Daha önce de yoğun olduğunda böyle küçük sıkıntılar yaşanmıştı.
İnşallah sonu güzel olsun da
Şimdi konuştum :) ilk kez baktırdığım için telaş yaptım dışarda olduğu için dönememiş. Sağolsun döndü şimdi. Baktıktan sonra yazarım bakalım hayırlısı herşeyin umarım güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?