İstanbul'da Fal - Falcılar

Eylem hanım A baktırdım. Ve gayet memnun kaldım. :)çok şükür içim rahatladı. Bana tarih verdi heyecanla bekliyorum. Geçmişi bildi anı iyi bildi. Enerjimiz tuttu baya.

Verdiği tarih yakınmı bnm tarihler geçti ama çokta takılmamak lzm tarihlere gidişat önemli

Eylem hanım A baktırdım. Ve gayet memnun kaldım. :)çok şükür içim rahatladı. Bana tarih verdi heyecanla bekliyorum. Geçmişi bildi anı iyi bildi. Enerjimiz tuttu baya.

Ohhh çok şükür baktırmış olmana sevindim.
Çünkü kendimi çok kötü hissettim sebep oldum diye.
Eylem yapmaz ama insan yine de kefil olamıyor sonuçta bende burdan alıp baktırdım ona.

Neyse inşallah güzel olumlu olanlar çıksın canım

Yok siz kötü hissetmeyin benim aceleciliğim sonuçta insanların işleri oluyor. Esas konu çıksın da diğerleri ufak şeyler. Umarım çıkar. Yardımınız için teşekkür ederim

ben de baktırdım bugun eyleme süperdi insallah cıkar yaaa valla Yeniyim20 ne oldu sana baktı mı?

Sana net konuştu mu yani böle çok kesin konuştu
bahsedilen adana'dan Eylem mi?
bana net konuşmamıştı... 2 kişi olabilir, ikilemde kalıcaksınız, birini seçersen şöyle, birini seçersen böyle olur dedi...
seçebileceğim kişilerin ikisi de ortada yok daha
1 vakte kadar olacak bişey vardı, onun da zamanı geçti
eğer zamanlara takılmayalım dersek daha çıkmadı diyemem ama bana net konuşmadı maalesef

Adana daki eylem. Bana net konuştu ama hayırlısı zamana bırakalım herşeyi

bana da cok net konustu. kibar davrandı gayet. insallah cıkar da hep baktırırız ya falcı aramaktan gına geldi Yeniyim20

İlk çıktığı günden beri eylemi reklam olarak gördüm, hala da öyle görüyorum. Arada kendini hatırlatıp gidiyor
Ne aradım ne nosunu aldım. İlk defa bir falcı konusunda bu kadar sağlam duruyorum. Habire bişey daha çıktı, bişey daha çıktı yazanları okuyorum. Toplasan falda zaten 3 - 4 tarih veriyor falcılar. Aylardır çıka çıka bitmedi eylemin fal

Ben de handeye gidicem S styx09 la yakında.
Yorumumuzu yazarız bakalım nasıl biri. Birkez çatkapı gitmiştik randevusuz oldugumuz için geri çevirmişlerdi geçen yıl. Çok bakımlı bir kadındı ama hatırlıyorum önünde bir müşterisi vardı. Bakalım nasıl, bilicek mi..

ben de o yüzden bilgi vereyim istedim, net kesin falan dediler de...
bana çok yuvarlak konuştu
o da olur bu da olur, seçim sizin falan filan
başkası bunu da bir tür bilme olarak değerlendirebilir belki ama bana zayıf geldi fal konusunda. (adana - Eylem)

hande için yorumları bekliyorum :)
malum baktırdım ve beklemedeyim, insanlar çıktı çıkıyo dedikçe umut oluyo işte :)

Arkadaş ne güzel yazmış zamanında..

my_mia bir arkadaşım gitti handeye geçen hafta. Daha gününe dediklerinden biri çıkmış. Ben vazgeçmiştim aslında geçen hafta birlikte gidicektik. Ama onda çıkmaya başlayınca biz de gitme kararı aldık bakalım yorumlarımı yazıcam hiç yazmaz olur muyum

Canım ben handeye gidicem de yeri tam nerde tarif edebilir misin? Beşiktaşı çok bilmiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…