Canım ben handeye gidicem de yeri tam nerde tarif edebilir misin? Beşiktaşı çok bilmiyorum da
Tamam canım sağolCanım geçen yıl gitmiştik iskeleden baya bi yürümüştük ara sokaklara. O yüzden aklımda değil. Bu gidişimde net olarak öğrenmiş olurum tatlım
Canım bende kasımda baktordım ne anı bildi ne gelecekle alakalı dedikleri çıktı o yüzden ben baktıran olarak beğenmedimİlk çıktığı günden beri eylemi reklam olarak gördüm, hala da öyle görüyorum. Arada kendini hatırlatıp gidiyor
Ne aradım ne nosunu aldım. İlk defa bir falcı konusunda bu kadar sağlam duruyorum. Habire bişey daha çıktı, bişey daha çıktı yazanları okuyorum. Toplasan falda zaten 3 - 4 tarih veriyor falcılar. Aylardır çıka çıka bitmedi eylemin fal
Ben de handeye gidicem @styx09 la yakında.
Yorumumuzu yazarız bakalım nasıl biri. Birkez çatkapı gitmiştik randevusuz oldugumuz için geri çevirmişlerdi geçen yıl. Çok bakımlı bir kadındı ama hatırlıyorum önünde bir müşterisi vardı. Bakalım nasıl, bilicek mi..
franz kafka var beşiktaşta onun hizasndan yürü kartalı geçtikten sonra sokaklara bir bir bak sol tarafındakilre mısırlı bahçe sokakta cafesi. Ztn sokağıda baya yürüyeceksin :) yorgancı vardı eskiden onun çaprazında kalıyo mi cafe :)Tamam canım sağolben yarın gidicem de bakalım kaybola kaybola bulurum artık
Tmm canım anladım gibi sağolfranz kafka var beşiktaşta onun hizasndan yürü kartalı geçtikten sonra sokaklara bir bir bak sol tarafındakilre mısırlı bahçe sokakta cafesi. Ztn sokağıda baya yürüyeceksin :) yorgancı vardı eskiden onun çaprazında kalıyo mi cafe :)
Yalnız dünya'da olmayan fal türü bakıyorsa bize uygun değil , biz dünyadayız çünküCANIM KSINLIKLE FALCI NALANA GİT KENDİ MEKANINDA BAKIYOR VE DUNYADA OLMAYAN BI FAL TURU BAKIYOR UCUNCU GOZ BANA BAKTI HERŞEYİ TEK TEK SÖYLEDİ ÇOK FALCI GEZDİM AMA HEPSİ BOŞ EMIN OLUN NALANA GİDİN HERŞEYİ BİLİYOR TAVSİYE EDERİİM
Bu nalan herkese aynı şeyi söyleyen nalan mı :))CANIM KSINLIKLE FALCI NALANA GİT KENDİ MEKANINDA BAKIYOR VE DUNYADA OLMAYAN BI FAL TURU BAKIYOR UCUNCU GOZ BANA BAKTI HERŞEYİ TEK TEK SÖYLEDİ ÇOK FALCI GEZDİM AMA HEPSİ BOŞ EMIN OLUN NALANA GİDİN HERŞEYİ BİLİYOR TAVSİYE EDERİİM
sana yemin ediyorum duygularıma tercüman oldun eylem hakkında. habire bir yerlerden çıkıyor. ne fal bakıyormuş çık çık bitmiyor diyordum, şükür ki böyle düşünen tek ben değilmişim. burada öyle reklam kokan hareketler gördük ki insanın aklına türlü şeyler gelmiyor değil. ne zaman biri eylem'e baktıracak olsa hop bir yerlerden "ayy biliyor musunuz bir dediği daha çıktı öbürlerini de bekliyorum" yorumları hortluyor. kimsenin günahını almak istemem ama böyle sıkça olunca işte ya süper bir falcı diyorum ya da reklam kokuları burnuma geliyor :)İlk çıktığı günden beri eylemi reklam olarak gördüm, hala da öyle görüyorum. Arada kendini hatırlatıp gidiyor
Ne aradım ne nosunu aldım. İlk defa bir falcı konusunda bu kadar sağlam duruyorum. Habire bişey daha çıktı, bişey daha çıktı yazanları okuyorum. Toplasan falda zaten 3 - 4 tarih veriyor falcılar. Aylardır çıka çıka bitmedi eylemin fal
Ben de handeye gidicem @styx09 la yakında.
Yorumumuzu yazarız bakalım nasıl biri. Birkez çatkapı gitmiştik randevusuz oldugumuz için geri çevirmişlerdi geçen yıl. Çok bakımlı bir kadındı ama hatırlıyorum önünde bir müşterisi vardı. Bakalım nasıl, bilicek mi..
sana yemin ediyorum duygularıma tercüman oldun eylem hakkında. habire bir yerlerden çıkıyor. ne fal bakıyormuş çık çık bitmiyor diyordum, şükür ki böyle düşünen tek ben değilmişim. burada öyle reklam kokan hareketler gördük ki insanın aklına türlü şeyler gelmiyor değil. ne zaman biri eylem'e baktıracak olsa hop bir yerlerden "ayy biliyor musunuz bir dediği daha çıktı öbürlerini de bekliyorum" yorumları hortluyor. kimsenin günahını almak istemem ama böyle sıkça olunca işte ya süper bir falcı diyorum ya da reklam kokuları burnuma geliyor :)
Çok sık gidiyorsun falcıya..biraz zaman ver söylenenlere..Ben bugün andaç A baktırdım eylem in söylediğinden farklı konuştu. Hatta edi nin canan ın toprak ın söylediğinden farklı konuştu kafam karıştı. Hande ye mi gitsem ya ben kurtulsam şu beklentilerden ya offff eylem net bi şekilde gelecek dedi andaç gelmicek dedi hay kafama
Valla öyle gitmicem daha son bu. Dönmesede dönmesin artık iki aydır görmüyoruz zaten birbirimizi. En iyisi kendime uğraşacak bişi bulmam valla o başka konuşuyo bu başka konuşuyo kendimi dinlicem. Kafa karışıklığını anca o gelirse cvblarıyla giderirÇok sık gidiyorsun falcıya..biraz zaman ver söylenenlere..
Adam dönecekse bile falcı söyledigi icin degil özlediginden dönecek..
Özlem de yine ancak zamanla oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?