İstanbul'da Fal - Falcılar

Eylemin falını birebir yaşadım.
Reklamla falan işim de olmaz...
Buranın amacı neyse onu kullanmaya çalışıyorum.
Senle zaten işim olmaz nickini değiştirmiş olman bişey degistirmiyor..
Hâlâ aynı tarzda ve usluptasin..
Bence zaten arama Eylemi o da eksik kalsın...

Canım bende kasımda baktordım ne anı bildi ne gelecekle alakalı dedikleri çıktı o yüzden ben baktıran olarak beğenmedim

Buldum zaza ya baktıcam ama neye baktırıyım kızlar tarot öu kahve mi?

Tamam canım sağolben yarın gidicem de bakalım kaybola kaybola bulurum artık
franz kafka var beşiktaşta onun hizasndan yürü kartalı geçtikten sonra sokaklara bir bir bak sol tarafındakilre mısırlı bahçe sokakta cafesi. Ztn sokağıda baya yürüyeceksin :) yorgancı vardı eskiden onun çaprazında kalıyo mi cafe :)

Tmm canım anladım gibi sağol

CANIM KSINLIKLE FALCI NALANA GİT KENDİ MEKANINDA BAKIYOR VE DUNYADA OLMAYAN BI FAL TURU BAKIYOR UCUNCU GOZ BANA BAKTI HERŞEYİ TEK TEK SÖYLEDİ ÇOK FALCI GEZDİM AMA HEPSİ BOŞ EMIN OLUN NALANA GİDİN HERŞEYİ BİLİYOR TAVSİYE EDERİİM

Yalnız dünya'da olmayan fal türü bakıyorsa bize uygun değil , biz dünyadayız çünkü uzaylılara yaz istersen belki onlar için uygundur

Bu nalan herkese aynı şeyi söyleyen nalan mı :))

sana yemin ediyorum duygularıma tercüman oldun eylem hakkında. habire bir yerlerden çıkıyor. ne fal bakıyormuş çık çık bitmiyor diyordum, şükür ki böyle düşünen tek ben değilmişim. burada öyle reklam kokan hareketler gördük ki insanın aklına türlü şeyler gelmiyor değil. ne zaman biri eylem'e baktıracak olsa hop bir yerlerden "ayy biliyor musunuz bir dediği daha çıktı öbürlerini de bekliyorum" yorumları hortluyor. kimsenin günahını almak istemem ama böyle sıkça olunca işte ya süper bir falcı diyorum ya da reklam kokuları burnuma geliyor :)

Dimi birtek falcılar bana mı az bilgi veriyor en fazla 3 - 4 tarih oluyor bir falda beklemem için. 10 15 kere çıkıcak kadar çok bilgi bilemiyorum mümkün değil yani
Neyse zaten baktırıp memnun kalmayan çok. Yeniler de dikkatli olsun diye uyarmak istedim. Mesela tuğbayı çok beğendim anda ama dediği 2 şey çıktı şuana kadar daha fazla olmuyor yani zorlasan da. Handeye bakıcaz sen de durumlar nasıl canım? Var mı çıkan & patlayan?

Bn eyleme 3 defa baktırdım reklam falan muhabbetleri oluyo hoş değil bende sölediği şeylerin çoğu çıkmadu belki zamanı vardır bilmiyorum ama falından memnun kaldım neticede herkes fikrini söylüyo burda yorumundan reklam kokusu alıyorsanızda kolayı var k.ib seçeneği var kullanırsınız sadece fikrini söyleyen insanlara çamur atmayın lütfen bu ithamlar yüzünden düşüncesini söyleyemicekmi insanlar ayrıca fal bu herkesin enerjisi tutmayabilir bnmde memnun kalmadığım birsürü falcı var çıkmadı derken bile enerjimiz tutmadı ifadesini kullanırım çünkü bana çıkmadı diye başkasına çıkmıcak diye bişey yok.

herkes fikrini söylüyorsa benim de fikrim bu, neden tek taraflı düşünülüyor acaba? bir şey söylerken acaba kendim de aynı şeyi yapıyor muyum diye bir düşün bence :)

Ben bugün andaç A baktırdım eylem in söylediğinden farklı konuştu. Hatta edi nin canan ın toprak ın söylediğinden farklı konuştu kafam karıştı. Hande ye mi gitsem ya ben kurtulsam şu beklentilerden ya offff eylem net bi şekilde gelecek dedi andaç gelmicek dedi hay kafama

Çok sık gidiyorsun falcıya..biraz zaman ver söylenenlere..
Adam dönecekse bile falcı söyledigi icin degil özlediginden dönecek..
Özlem de yine ancak zamanla oluyor...

Bana dediği ufak bir şey çıkmıştı sadece Eylem'in. Verdiği tarihler ve söylediği diğer şeyler hiç olmadı. Telefonda bakan var mı başka bildiğiniz? İkinci defa baktırmak istemedim pek.

Valla öyle bu durm
Çok sık gidiyorsun falcıya..biraz zaman ver söylenenlere..
Adam dönecekse bile falcı söyledigi icin degil özlediginden dönecek..
Özlem de yine ancak zamanla oluyor...
Valla öyle gitmicem daha son bu. Dönmesede dönmesin artık iki aydır görmüyoruz zaten birbirimizi. En iyisi kendime uğraşacak bişi bulmam valla o başka konuşuyo bu başka konuşuyo kendimi dinlicem. Kafa karışıklığını anca o gelirse cvblarıyla giderir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…